新四台

查看: 7147|回復: 46

A0仔翻食五寶小甜包膠 今次出兩Q

7萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

名稱:小甜
地區:旺角五寶大廈
價錢時間:5魚+1魚第2Q+1魚全清 90分鐘(超時五分鐘)
翻食指數:7.5/10(覺得上次好啲)

嗨咁多位新四師兄,又係小弟A0仔嘅包膠時間。今個月嘅一期一會小弟決定奉獻俾五寶小甜,因為記得上次幾好玩、又揼得,所以今次睇下會唔會更好玩。

約實時間上到去,都係果個虎牙熟女樣,今次佢身穿黑色連身短裙仔,都幾吸引人。

一開波小甜問小弟飲唔飲咖啡,小弟唔鍾意,所以要左杯水。今日小弟想試下出兩Q,所以問小甜依家出得唔得,佢話得不過要加一魚。小弟儲緊錢,都幾著緊一分一毫,不過既然出得嚟玩,慳都無謂。

過完水就出第一Q喇。小甜同上次一樣都係冇熄電視,不過影響唔大。呢一Q過程就有啲尷尬,小甜一開始就請小弟飲洗面奶,同埋係咁講淫野,但係略嫌互動性不足,同埋佢係咁讚小弟好勁、好硬,搞到自己都好尷尬。印象中上次好次冇講咁多呢啲野,到出火果陣佢仲大叫一聲,尷上加尷,不過整體都係爽嘅。

出完第一Q就開始揼骨喇,一開波小甜就傾電話單手按,但係影響唔算大。小弟覺得今次就硬係覺得唔係幾舒服,可能係個人問題,去到肩頸位特別唔舒服,搞到個人有啲燥,小甜就好似拖住一隻難馴野馬咁,係咁叫小弟放鬆同埋唔好亂郁。不過佢按小腿係最C服,用手肘按壓,再加幾下拉筋,係當堂有鬆到,同埋明顯感受到個血液循環好左。

到推油之前,小甜話飲啖水,點知係覆msg,耽誤左少少時間。推油本應係最C服嘅一part,但係去到某啲位又硬係覺得好「銀」,同埋推果陣總覺得有扯住啲皮膚,可能係小弟嘅問題,自己一直放鬆唔到?不過小甜就覺得係唔通先係咁。但係當小甜意識到小弟郁嚟郁去之後,就用溫柔手法,呢個唔舒服嘅情況就好左好多。Btw佢嘅鐵砂掌一樣強勁,好輕鬆就捽到背脊興恰恰。

雖然有唔舒服嘅地方,但係我地過程中都有講有笑,所以都OK嘅。

推油之後就用熱毛巾去油,仲鋪左兩次添,抵讚。去到rpp,個人覺得還好,跟住小甜就叫小弟轉身,本應係第二Q嘅時間,但係小弟未硬,所以想小甜按住個頭先。

按頭係越按越想訓,不過小弟望住小甜嘅身材,好快又硬番,所以就決定嚟第二Q。呢一Q有啲漫長,又係帶點尷尬,同埋可惜,因為小甜一到part2就會戴口罩,所以冇得奶lin。但係小甜都冇手軟,最後喺玩佢粒lin嘅情況下都成功再次出火,頓時腦袋一片空白。

我地輪流過水之後,見仲有時間,小甜就叫小弟坐喺張床度,然後幫小弟按頭,按到夠鐘小甜都冇急住要小弟走,就問飲唔飲多杯水。飲完之後就係漫長嘅擁抱,都攬左幾分鐘,小弟仲玩下野想嘗試抱起佢,點知唔夠力之餘仲俾佢笑添,哈哈真係瘀。

小甜最後話佢做到下個月尾就返老家休息,叫小弟多啲去搵佢,不過小弟仲有五寶嘉嘉想試,再加上要儲錢,所以都唔知搵到佢幾多次。

今次冇上次咁正嘅主因係Part1莫名嘅唔舒服,不過呢啲或者係小弟個人問題。總之小甜就唔會DM,因為都仲係一樣好玩好傾,不過好次上次玩得自然啲,所以翻食指數要降一降了。今次包膠係咁先喇,多謝大家收睇,完!

評分

參與人數 27威望 +458 金錢 +480 貢獻 +472 信賴 +476 收起 理由
tony66818 + 15 + 15 + 15 + 15
joe98 + 15 + 15 + 15 + 15
TaPakPak + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
長腿叔叔 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
aacat + 15 + 15 + 15 + 15
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Sickman + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
ken1516 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
N9NE + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 20 + 30 + 30 + 30
ycheun + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
hermann + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
ilovepsppsp9394 + 13 + 25 + 17 + 21
鐵男 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
biglugi + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
無限 + 10 精彩內容

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

3萬

論壇元老

7魚90分鐘,其實加多一魚食個全餐好過手打出2Q

Btw 多謝Horny兄加分  發表於 2022-11-15 16:52
佢冇全餐呢  發表於 2022-11-15 16:51
回復

3萬

論壇元老

之前食過,依家唔知

你就爽  發表於 2022-11-15 16:58
回復

高級會員

加分支持!

多謝APF兄加分  發表於 2022-11-15 17:30
回復

2萬

論壇元老

小甜今次冇出鐵砂掌所以覺得唔舒服?
上次搵小甜佢話遲啲可能會搬第二間房,佢話依家呢間太隱閉好小人黎按鐘。

師兄真犀利 仲記得小弟上一份包膠有提到鐵砂掌 今次當然都有出  發表於 2022-11-15 17:31
回復

高級會員

已加分支持

多謝開心系統兄支持  發表於 2022-11-15 19:12
回復

金牌會員

Horny 發表於 2022-11-15 16:48
7魚90分鐘,其實加多一魚食個全餐好過手打出2Q

你咁講,又好似你啱喎

只幫襯過一次,唔係幾夾。  發表於 2022-11-15 21:03
回復

中級會員

加分支持

加了在哪 小心被扣分  發表於 2022-11-15 21:51
回復

1萬

論壇元老

好詳盡的報告, 唔食都有得睇下

多謝無限兄支持  發表於 2022-11-15 21:51
on9格言: 行穩致遠, 戒急用忍
回復

高級會員

報告精彩而真實,感覺囡囡唔係我杯茶,但分都要照加因為我不嬲鐘意睇你啲報告。

多謝biglugi兄支持  發表於 2022-11-15 21:51
回復