新四台

查看: 10096|回復: 24

金輪程程 - 重新出發第一擊

金牌會員

名稱:程程
地點:金輪15樓
翻食指數:7.5/10

倣左  CD ROM 好耐, 但小弟小出動, 加上過去幾年都係搵同一個 BG , 所以冇特別野好寫.

但年中開始搵佢幾次都只係回覆幾隻字話唔得, 又冇解釋, 又冇話改時間, 唔知點解.

食左幾次檸檬, 唯有放棄了, 但一時間唔知有邊個好.

小弟注重 P1, 睇左師兄們報告, 最後鎖定 SSP 電約雯雯 同 金輪程程. 但師兄們話前者會令人死去活來, 小弟身子弱, 所以決定搵程程.

準時到達, 見囡囡身材嬌小, 應該三十幾. 師兄們話有保抗力, 但只係問我飲唔飲水, 俾師兄們飲晒 ?

工作室係一般分租房, size 唔大, 但竟然有一張按摩椅, 唔知會唔會俾客用, 定自己減壓 ?

沖涼水力不足但還可以, 佢仲會主動幫手抹身. 加分 !

P1 真係重手, 以前按摩會舒服到訓著, 但今次差 D 頂唔順. 推淋巴又係好痛, 但明白到之後會鬆到, 所以一直堅持.

小弟放棄採耳, 佢就同我踩背, 覺得真係鬆左.

P2 一開始佢要我抬高腳, 用油推小B, 真係好舒服. 轉身後落油再繼續, 小弟開始手多, 佢仲主動拉低個 bra 同條裙. 互動下順利發射.

出火後佢仲同我按頭. 但離開後發覺超時左 20 分鐘 !

總結 : 有技術, 有心按, 有 power, 態度好, 唔會 hea 做. 想享受 P1 又受到力, 仲 90 分唔駛5 魚,  真心推介!

小弟小出報告, 文筆極差, 師兄們見諒 !

評分

參與人數 17威望 +295 金錢 +295 貢獻 +295 信賴 +295 收起 理由
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckymoney + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
ichibankent + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
powerRanger169 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
鬍鬚仔 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hara + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hermann + 25 + 25 + 25 + 25
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
regitxela + 10 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

聽落唔錯,有機會要試試
加分支持
回復

1萬

論壇元老

大唔大波?有無bm?除唔除口罩?
回復

限制會員

加分支持.
回復

3萬

論壇元老

90分鐘唔駛5魚,超值
回復

2萬

論壇元老

金輪黎講,程程算後生又性價比高,值得試吓~
回復

1萬

論壇元老

程程之前按過,確實可以一試!
回復

高級會員

可以拉低條裙咁正?除哂?
回復

金牌會員

honest_sellerrr 發表於 2022-11-13 03:50
大唔大波?有無bm?除唔除口罩?

普通 size, 不要太大期望,
無除口罩
PS, 拉抵條裙, 上路可通而已

無 bm. 主要 sell P1, 其他當 bonus. $500, 值得 !

回復

7萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

雖然對波唔大 但波型個人覺得幾靚
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復