新四台

查看: 8693|回復: 30

五寶9樓 嘉嘉 ++

1萬

論壇元老

名稱: 嘉嘉

地址: 五寶9樓
相頭: 7.5/10   順眼
身材: 9/10   長腿又大波,(喺某啲角度睇)s 身形, 真係無得輸。      
服務: 10++/10  
家用: $1000 90分鐘+  (一定足鐘)
環境: 9/10  大
番食指數: 10+/10   

家用:1000/90min

都係度睇到唔少報告話比較難約
正所謂 , 有至者, 鄭子誠

近來 日日返工。 對住條光頭仆街經理,人又廢。又無料。
搞到我日日返工慘過擔泥!!!!

係時候要對自己好啲。 所以得到老師兄的幫助 , 得到嘉嘉的contact !!

所以拿拿聲book 定,去mess個message 先。。。今日都幾好彩又被我book 到。中午來過break 就去會一會佳人

嘉嘉個樣真係 有啲似以前中學個miss ,and 有波有羅, 望落去越黎越吸引  .... 令我睇到眼定定不停吞口水。
由於時間關係 , 天口又興,   費事遲到,所以即刻 行樓梯衝左上去。行氣喘...周身汗...
佢立即建議 一齊沖涼,由頭洗到。落腳趾  示浴 10分仔細的確nice ,重拾當年澳門的感覺   
水蕭唔錯。望住你黎含 ... i want to encore...

P1:  骨技唔錯,好心機dup, 力水夠 ! 好明顯 有學過, 功架十足,手骨真係好掂,手勢了得 (  酸緊位加多幾錢肉緊,爽到我無曬疲勞酸痛全消. ) ....  default 有十一式 , 不過名 就唔記得。要手骨 就一定OK。絕對不會DM...   

P2:  有傾有講。好快進入  p2  ,     Switch on 佢個痴女mode …   揸啜佢對波, 波型 好靚, ,之後嘉嘉施展出色嘅 技術,係佢嘅淫聲催化下,爽到 p2 is completed 。

P.S. 空中飛人,簡直大開眼界!!! (身材非常好!)
       p.S .   想後生可,skip
        if 想要服務,我(個人推介)可以一試!!!

不過感 , 佢話一月會準備回家鄉 ,所以大家想會一會痴女就要快啦!
唔係就要等到唔知幾時啦...多謝收睇。。

評分

參與人數 12威望 +175 金錢 +165 貢獻 +165 信賴 +165 收起 理由
yawa2006 + 10
大波庭 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ichibankent + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
劉傳文 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
scmtb + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
waichanwai + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
bobo23 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15
Joseph + 15 + 15 + 15 + 15

查看全部評分

回復

中級會員

師兄大大,可以pm嘉嘉contact嗎?感謝
回復

中級會員

廣告話$400 60分鐘,點解會搞到成千銀落樓?
回復

中級會員

又吹,你越寫越難約,繼續寫咯
回復

金牌會員

師兄我都想要嘉嘉contact,thanks
回復

3萬

論壇元老

Lonewolf 發表於 2022-11-11 23:25
廣告話$400 60分鐘,點解會搞到成千銀落樓?

400應該只係揼骨加起機;樓主玩莞式貴好多

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +15 貢獻 +15 信賴 +15 收起 理由
ilovepsppsp9394 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

夫瘋玩乳 發表於 2022-11-12 07:22
400應該只係揼骨加起機;樓主玩莞式貴好多

正是。。。。。。。。。。
回復

1萬

論壇元老

DavidMAN 發表於 2022-11-12 00:42

唔好都寫下。不過近排少咗去打擸,要怪你咪應該話下條仆街光頭經理。。。
回復

高級會員

DavidMAN 發表於 2022-11-12 00:42

多謝分享多謝分享多謝分享
回復

高級會員

ilovepsppsp9394 發表於 2022-11-12 07:38
唔好都寫下。不過近排少咗去打擸,要怪你咪應該話下條仆街光頭經理。。。 ...

多謝分享多謝分享多謝分享

評分

參與人數 1威望 +23 金錢 +19 貢獻 +19 信賴 +21 收起 理由
ilovepsppsp9394 + 23 + 19 + 19 + 21 我很讚同

查看全部評分

回復