新四台

查看: 13915|回復: 77

KQ 新囡婷婷 - 嬌小玲瓏但係又好揼得嘅靚女

高級會員

囡囡 : 婷婷
地區 : 觀塘
工作室 : 金橋3樓7D 室 (間房門口係巷尾縮咗入去的)
家用 : $700/90分鐘 BM (足鐘有餘)
環境 : 9.5/10 新房,非常整齊清潔
返啅指數 : 8.5/10 (暫定,有機會提升)

洗樓咁好彩門口掛牌「請按鐘」,開門嘅係載住口罩嘅靚女一名,即入,後來傾談間才發現,原來之前在5樓替工時揼過一次,不過那時沒有甚麼感覺,原來婷婷都幾靚女

樣貌 : 9/10 清純素顏, 鄰家女孩feel,年紀約30
身材 : 身材平均,瘦底冇腩,剛剛好的B 波仔 (mcot)

服務
part 1 : 9/10 揼骨夠力位準,又細心,全身都照顧到,這個年紀有咁嘅骨技好難得

part 2: 7/10 都係盡心盡力去滿足客人,不過都l有自己的底線,整體溫柔得來有變化,唔急於KO你,可以慢慢享受美女嘅溫柔香

整體婷婷係個好有禮l貌、l靚女l,清純冇撈味嘅囡囡,健談開朗,揼骨有水準,而且好用心,不過巨乳控就會失望,對於鐘意清純,嬌小玲瓏又揼得嘅囡囡嘅師兄,婷婷絕對係好選擇
(後註 : 有好多師兄想攞婷婷電話,問過婷婷,原來佢未開通新電話咭,過多幾天就可以有電話俾大家)
後記 : 婷婷已經開了新電話咭,要的可以pm我攞)

評分

參與人數 25威望 +372 金錢 +367 貢獻 +367 信賴 +366 收起 理由
chiba902t + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
kobbc + 5
uniqueasd + 11 + 11 + 11 + 10
william001hk + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Fongtong + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Maxc + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
USNSNIPER + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
a_aiii + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
TinTin + 15 + 15 + 15 + 15
N9NE + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
肥仔WINWIN + 15 + 15 + 15 + 15
fanshaa + 5 + 5 + 5 + 5
142536 + 20 + 20 + 20 + 20
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
kenpkpk2 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
fatboy + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
striker44 + 16 + 16 + 16 + 16 精彩內容
JonHo + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

加分支持!
女女全程戴口罩?
回復

金牌會員

師兄,帶住口罩十個有八個都睇得吓喎
回復

高級會員

angelbaby 發表於 2022-11-8 19:53
加分支持!
女女全程戴口罩?

㩒鐘時戴住口罩,所以認唔到曾經揼過,到part 2 時先除口罩…………唔係點知係靚女呢??
回復

高級會員

lewis1234 發表於 2022-11-8 20:24
師兄,帶住口罩十個有八個都睇得吓喎

婷婷戴住口罩唔係特別好靚,因為冇化行妝,反而除咗口罩,就見到佢素顏都好靚女,唔係靠化妝
回復

高級會員

請問有冇P3?
回復

高級會員

問過婷婷兩次,答案都係一樣 : 冇

算喇,唯有尊重囡囡喇
回復

1萬

論壇元老

好似幾正,搵日要去金橋尋寶先.
回復

1萬

論壇元老

呢度好多人都喜歡去觀塘玩, 可惜小弟住得遠
on9格言: 行穩致遠, 戒急用忍
回復

金牌會員

恭喜師兄食到好嘢,宜家好似好多好嘢最近都收山,求pm
回復