新四台

查看: 13435|回復: 59

Jdfl 海倫試後感。。

限制會員

老實講 真係有d失望。。

相頭40中肥師奶一名 波唔係話傳聞咁大有腩 解甲更加有d朵

P1幾好不過不失 有鬆到

P2無咩特別 人地講既好放好玩得。。老實講feel唔倒 可能人有我無。。無主動解甲講先有。。有d野揸吓手一陣就出左。。出完沖涼出黎見距禁電話話一陣有客。。跟住交家用走。。

結論係真係唔會再去

評分

參與人數 18威望 +275 金錢 +275 貢獻 +275 信賴 +275 收起 理由
ptrdomino + 15 + 15 + 15 + 15
piscesboy + 5 + 5 + 5 + 5
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
littlecannon + 15 + 15 + 15 + 15
rjay + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
ichibankent + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
fatboy + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
林友德 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
abcomg + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
y0733 + 5 + 5 + 5 + 5
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
污水健 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Andy + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
ken1516 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
Luckymoney + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告

查看全部評分

回復

高級會員

支持真實報告,洗樓時見過,相頭及年紀唔啱我,但是都有不少報告話好正,可能各人眼光不同
回復

高級會員

同樓主睇法差唔多
回復

高級會員

睇左好幾份報告上去話好大波又一手不能掌握 到除左衫見真章即刻小小失望!
回復

高級會員

都係要親身証實先知好唔好
回復

高級會員

支持真實報告,幫襯過一次,服務可以不過相頭唔岩,未必會再幫襯
回復

中級會員

咁大家後知後覺明啦
之前有人點解寫得咁好!
回復

1萬

論壇元老

小弟都係見到呢度d師兄吹到天花龍鳳之後去搵Helen,我同樓主睇法一樣,part 1 老實講係唔錯既,但總括呢個囡囡都唔係我杯茶囉,所以揼過1次就算,當漲見識啦。
SSP雯雯亦都係相同case,又係跟食但原來唔啱小弟口味,只能講句咸魚青菜各有所愛
回復

1萬

論壇元老

120478boy 發表於 2022-11-8 11:49
小弟都係見到呢度d師兄吹到天花龍鳳之後去搵Helen,我同樓主睇法一樣,part 1 老實講係唔錯既,但總括呢個囡 ...

大家睇返部份好Hot的報告,樓主合共上線時間都好短,只是出報告,好少上線的
而且一出報告不夠一天就不停有回覆,比較其它的報告,特別多人回應,如果是新的技師有咁多人問都唔出奇,但是都是出過報告的技師喎?
仲有些只出了三個報告,但都是同一技師,大家不妨留意下這些好Hot的報告就知道答案,所以報告只可以參考,不可以盡信
回復

1萬

論壇元老

咁福樂小橋係咪真痴女 好玩得?
回復