新四台

查看: 7339|回復: 23

SSP 電約 聪聪.

金牌會員

地址:大南街255
相頭:7/10
身材:A
餐牌:400機餐 45mins

無新四地址,請自行查找.
早幾個星期睇下開餐網有咩好野, 睇到9痕痕. 云到個廣告張相無格仔,口罩下好似D清純師拉禁... 就即刻打去約時間.當日有位我就9沖出去. 地址:大南街255,周圍都係印巴地灘,等電話上樓個時就覺得好集. 等左一陣,前一位CHING 走就上樓. 地方好黑. 大房中既其中一間. 房極細,同黑 唔係好得.  不過囡囡全程有用口罩,相頭同張相差唔多. 唔差,露出既BAR同出黎既BID出黎既波, + 露出底底. 就睇到我幾緊火. 跟手沖個涼,用一次性毛巾就上床開工...

Part 1, 識按,唔係好大力,幾到位. 但中間就10幾次錄音WHSAPP 好似唔係好專心. 不過成個按摩既過程係幾書服 AND 足鐘. PART 1 合格晒.

Part 2, 無BM, 無解甲, 只可以係件3出便玩下波. 唔可以放隻手入去玩.下路更加係完全唔通. 就禁上上下下打出黎就算,完全0交流戶動既. 囡囡話以前做骨場無打機, 所以唔太想. 最後比$400 無TIPS 無多無小. 之後沖涼 走人..

返食:0/10... PART 2 對我黎講太重要. 所以.... 應該唔會再去. 如果你只係想當正骨按就好OK!

評分

參與人數 12威望 +195 金錢 +170 貢獻 +195 信賴 +170 收起 理由
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
piscesboy + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Tuv1234 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
Pencil30 + 15 + 15 + 15 + 15 用心發帖
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
hara + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
regitxela + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
dawning + 25 + 25 精彩內容
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15
dick5833 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

多謝師兄報告!我睇到廣告相就已經冇興趣
回復

3萬

論壇元老

完全DM..... 師兄下次食番餐好
回復

1萬

論壇元老

電約中伏機會真係好大
我都仲唔少 希望師兄下次食番好啲
回復

金牌會員

dick5833 發表於 2022-11-4 13:13
電約中伏機會真係好大
我都仲唔少 希望師兄下次食番好啲

係WO.. 電約個D,10次趺6次.. 上到去貨不對板,都唔知點好,走又唔係,唔走又唔係..  我太善良. 明知DM都會入去..... 所以只可以係到提醒大家.
回復

1萬

論壇元老

webct502 發表於 2022-11-4 15:15
係WO.. 電約個D,10次趺6次.. 上到去貨不對板,都唔知點好,走又唔係,唔走又唔係..  我太善良. 明知DM都會入 ...

約咗通常都照入 不過唔會有下次
更加會上嚟唱衰佢
回復

2萬

論壇元老

呢位聪聪係另一個網叫香香
幾個月前搵佢, 我又覺得OK哦
樣順眼, 識揼, 就係電話多咗啲
不過佢傾電話時我就上下其手
除底摸蜆佢都任我, 400/60分算係咁
回復

金牌會員

hermann 發表於 2022-11-4 16:19
呢位聪聪係另一個網叫香香
幾個月前搵佢, 我又覺得OK哦
樣順眼, 識揼, 就係電話多咗啲

佢個樣係順既, 但我既 Part 2 無師兄禁多野摩...  My face, my fate...
回復

2萬

論壇元老

個度環境認真唔惦,樓下啲南亞又阻街,真係行過都急急腳走。
如果個女唔除口罩又唔除衫真係冇晒性趣。
回復

1萬

論壇元老

之前有CHING 介紹過叫香香,之後找過幾次,最初幾次真係上下路通,差不多全解,但响另一網改名叫 聪聪 ,之後PART 2就差左.所以之後都冇再去
回復