新四台

查看: 14296|回復: 72

灣仔Eva樓上骨-包膠

中級會員

最近爬文見都有幾多師兄讚佢,咁啱行過灣仔,就膽粗粗試吓啦。
約好咗時間上去,位置都唔係好近地鐵站,但都OK易搵。間房都算整齊有播音樂,整體來講感覺都算乾淨衛生。
女女整體來講算係有肉地嗰啲,中女,又唔可以話好肥,但肯定對波有返咁上下。沖涼自己嚟,一次性毛巾。
一開波就叫我上床瞓按摩下先,手骨算唔錯嘅不過我覺得大力咗少少,起碼叫做有誠意先。
但係我最唔鍾意嘅就係佢成日做做下走去覆電話message,搞到我好冇癮。
P2半解,會訓響你身邊慢慢打出嚟,呢部份普普通通啦,冇乜特別。
最唔like就係佢話下個客嚟緊,話下次補返鐘比我,我吊,結果只係做咗半個鐘,收我700。
整體來講,唔會返食,當我水魚。

評分

參與人數 8威望 +105 金錢 +104 貢獻 +105 信賴 +105 收起 理由
wsglz123 + 12 + 12 + 12 + 12 心表同情
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25 同情分
db614 + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
Ericship + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
Pencil30 + 5 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
striker44 + 13 + 12 + 13 + 13 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情

查看全部評分

回復

中級會員

雖然我未去過,但最憎呢啲女。明知唔夠時間都照做,揼左唔夠3個字就轉身快快打出,但係收正價
回復

1萬

論壇元老

呢個post應該放落灣仔跌錢post度
半粒鐘7舊伏到仆街
回復

1萬

論壇元老

P2 有沒有用nuru? 30分鐘收$700, 太離譜啦!要加入黑名單
回復

2萬

論壇元老

半個鐘離譜啦,9個字都仲有情講,我去過一次,可能朝早,足鐘,我nuru,所以全清,$800,可惜相頭唔係好杯茶,只係普通樣,所以冇返食,可能會有少少增值服務,不過要加錢,其他師兄可自己去了解,不能說太多
回復

中級會員

曾經是這版紅人
近期hea做左?
回復

中級會員

奇怪,我幫襯Eva個次就足鐘有凸,完事後重瞓咗10多分鐘。所以千萬不要捧啲USB太犀利,太旺場自然就馬馬虎虎!
回復

中級會員

J 字頭個USB都系一路複message一路按,客太多!反而Yuki就專心好多。純粹個人臨床經驗,每人都不會一樣。
回復

中級會員

直情係騙子行為
回復

高級會員

7舊得半個鐘真係老屈,師兄下次食好啲。加分俾你
回復