新四台

查看: 10843|回復: 34

ssp電約雯雯

3萬

論壇元老

地址: 呢期喺汝州街
網址:隔離台
收費 500/90mins

囡囡以前喺長沙灣, 宜家搬左黎ssp..地方細左不過感覺整齊..囡囡之前手傷岩岩復出無耐..今次再試下佢

樣:唔好有幻想就ok...囡囡不是靠相頭
part1 : 全程堅砌....平時自覺都受得力,不過一路揼都一路叫...(係我叫),囡囡都出哂汗...過程雖少少痛苦..但之後個人就鬆哂...超級好訓..著重part1既ching就岩哂
part2: 可能少搵未熟...呢part就一般般..要求唔過份都ok..除衫bm就加1魚...最終無加就安安靜靜咁發射

返啅: 8/10 一來難約..二來相頭真係麻麻,不過一攰想鬆就想起要搵佢

評分

參與人數 11威望 +122 金錢 +150 貢獻 +150 信賴 +125 收起 理由
Yousexing + 10 + 10 + 10 + 10
苦笑這孤城 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Peter6uger + 20 + 20 + 20 + 20 我很讚同
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 5 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
dawning + 25 + 25 真實報告
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
daddydelay + 12 + 12 + 12 + 12 真實報告
newxmen + 3 + 3 + 3 我很讚同

查看全部評分

回復

金牌會員

Thanks 師兄,

之前聽過其他 Bro 介紹, 不過佢休息左一輪.

我最近隻腳肌肉痛, 遲 d  都想試下佢

$500/90mins 又有j真功夫, 好低 !
回復

1萬

論壇元老

試過。真係地獄人間天堂。先苦後甜
回復

高級會員

真係拆骨級別,你越痛,佢越興奮。Part 2,唔計相頭有磨棍算抵。不過臨尾會抓貼士就一般了!

評分

參與人數 1貢獻 +25 收起 理由
dawning + 25 真實報告

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

係呀,其實只做part1都ok!
回復

3萬

論壇元老

咁我就無r tips...我又無加100bm...當正骨都抵...不過真係要早啲約
回復

3萬

論壇元老

500有90mins, 如果p1係堅得嘅,可以當正骨嘅
回復

1萬

論壇元老

Mark低先留用,有時只想做正骨,500 蚊90分鐘有拆骨feel的確唔錯。
回復

2萬

論壇元老

手傷啱啱復出無耐都全程堅砌,真係唔講得笑
回復

高級會員

其實搵佢剩係做PART 1算啦
回復