新四台

查看: 23016|回復: 362

鬍鬚仔遊記「尖沙咀電約Sasa, 揼得踩得, 玩得又夠晒咸濕」

2萬

論壇元老

名稱: Sasa
地區: 尖沙咀
地點: 電話預約
新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18249
家用: 1000
運動時間: 1小時
翻食指數: 80% (翻食原因: 技師功夫好)

技師相頭: 7.8分
望上去似35-36歲輕熟姐姐, 短髮, 同佢熟絡左, 佢個樣會成日帶住笑容同我講有味笑話。

技師身材: 8.5分
半肥瘦, 中間身材, 對波都幾大下, 未解甲時有好深事業線。

技師服務: 9.0分
揼骨中規中矩會鬆到骨, 之後打機亦好有技巧, 令人舒舒服服咁發射。

工作室環境: 9.0分
似係Spa場格局, 地方乾淨, 裝修唔差, 唔會有啲令人唔舒服嘅粉紅燈。

呢位Sasa, 坦白講, 我係睇之前好幾位新四師兄報告而去馬, 始終個人感覺電話預約都係好易中伏, 話說前幾日公司唔多野做, 就提前早收工, 然後打電話問下Sasa有無位? 佢答我一個鐘頭後ok, 咁我當然無問題啦, 坐車落尖沙咀, 附近食個茶餐廳都差唔多啦。

Part.1: 8.5分
差唔多夠鐘, 到尖沙咀, 問實Sasa工作地址, 然後上去撳鐘, Sasa開門, 原來同廣告相差唔多, 短髮輕熟姐姐, 黑色V領衫(報告下面有圖
), 露出個幾深嘅事業線, 真係令人想入菲菲了。然之後佢帶我入房, 放底毛巾, 我就走去沖涼了。水龍頭力水尚算充足, 近排天氣涼左少少, 咁熱水都夠暖, 舒舒服服沖好涼, Sasa都有過黎幫我乾下身, 我就快手上床啦。佢開背摸左我幾下, 話我骨火重, 有啲位仲幾緊下, 話同我踩下背先, 咁佢畀左個咁專業嘅意見我, 我當然無理由唔聽而拒絕啦。Sasa扶住天花板條鐵通一踩上去我背脊, 我唔係太感覺佢個人重量, 似乎佢幾識就力, 亦活用佢腳同腳趾去鋤落我啲穴位度, 坦白講, 佢咁鋤落去, 我又真係好鬼爽嘅, 有好多下畀佢鋤到響埋骨添, 正呀。佢由背脊慢慢去踩去鋤, 一直移向大腿同小腿, 我小腿啲肌肉都畀佢踩到舒緩晒一直積落黎嘅問題(我成日去打波, 搞到小腿成日唔舒服)。當佢踩鬆左我全身, 就改用手去按埋我啲手指同chok下我手。跟住佢就幫我推油了, 其實Sasa倒完啲油喺我身上, 都幾大力用佢手掌去推, 上上下下咁畀佢推, 講笑咁講, 就黎我背脊啲千年老泥都畀佢推埋出來了。推完之後, 佢拎條毛巾都我清下啲油, 就同我進入下一part啦。

Part.2: 8.5分
喺Sasa就倒啲Nuru油落我身之前, 我忍唔住撳底左Sasa喺床上, 然後伸出雙手雙龍出海咁去淫慾佢一番, 跟住Sasa借勢搽啲Nuru油喺佢個身, 然後同我埋身肉搏。之後我情緒高溫下, 嘗試考個車牌, 點知畀我成功考到中車, 車左陣, Sasa就好pro咁同我做返個Nuru式全身漫遊, 仲嘗試用佢對大波同我夾腸添, 雖然Sasa對波size只係適中, 唔係巨乳, 但夾雜住Nuru油暖暖地去夾, 始終個感覺都係好舒服嘅。跟住佢再利用佢大屁股, 加啲Nuru油同我大脾小腿來回咁磨擦, 再向上移用大屁股同我磨埋細佬, 搞到我細佬差唔多到極限, 醒目嘅Sasa或者都發現我差唔多要發射, 好識做咁瞓返喺我身邊, 鍚啖我面仔, 再錫我耳仔, 用住陰柔嘅力同我慢慢打住飛機, 喺呢種細佬想出又唔出嘅感覺持續一段時間之下, 最終都仍然係頂唔到出左, 仲射左好多好多添。

總結: 如果大家想搵個玩得放少少, 按摩技術亦唔差嘅技師, Sasa應該幫到大家, 但要搵後生囡可以skip啦。

好啦! 呢份報告就打到呢度, 希望大家繼續多多加分支持下小弟, 祝願大家性福滿滿。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 69威望 +912 金錢 +910 貢獻 +919 信賴 +926 收起 理由
darknr + 5 + 5 + 5 + 5
lcfre + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
aacat + 15 + 10 + 15 + 15
lemonpear + 15 + 15 + 15 + 15
sexkingedward + 5 + 5 + 10 + 10 精彩內容
mizu + 10 + 10 + 10 + 10
Qwe01 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
5691 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
benebeneben + 1 + 1 + 1 + 1
五十過外 + 6 + 6 + 6 + 6
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
new7777 + 11 + 10 + 10 + 10 真實報告
ma9509 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
happysystem + 20 + 20 + 20 + 20
yinlok111 + 5 + 5 + 5 + 5
tony66818 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
abcomg + 15 + 15 + 15 + 14 真實報告
謝祥熙 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
無限 + 5 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

Sasa都幾多好評, 就算1張金牛, 可能都值得
做單身狗也可以很開心 ^v^"
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

實際加個分, 睇下Sasa真淫照
活到老,玩到老
回復

高級會員

add marks  as I want to see the picture
回復

中級會員

好似唔錯咁,即刻去約下先
回復

金牌會員

加分睇相,即刻去約
回復

1萬

論壇元老

雖然唔太好nuru,但呢個我有性趣喎.
回復

金牌會員

腳交王喔,有冇試過對腳?
回復

高級會員

1000?
廣告是700,因為Nuru ?
回復

3萬

論壇元老

nuru 加300連tips?
回復