新四台

查看: 6052|回復: 19

MK Yummy 再會靚波開朗囡囡(有圖)

金牌會員

囡囡芳名:Yummy
地址: 旺角
外貌:後生女再加埋GFF
            真D波, 手感好又夠挺  9/10
Price:$800 60分鐘 NURU
翻食: 90%
新四網址 : http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18223

每次提起Yummy都係好爭議性,我自己就覺得佢真係後生,特別係樓上骨黎講,真係有需要去爭論佢實際係幾大嗎?唔通要叫佢攞身份證出黎? 出黎玩好多時都講夾唔夾,唔夾既咪搵過第2個羅,比幾舊水唔通比個明禎BB你?

搵過Yummy都知佢對波係一流,好堅挺,又大又彈手,32D真波絕無假野,可能我喜歡佢呢個類型,好有feel好夾我。

P1
通常Part 1主要溝通溝通,等下Part順暢一D,今次番食,熟左更好傾,講下佢自己既事我知,佢易氹既女仔,好易引到佢笑,準備轉身時,訓係我背隻攬實我,好冧。之後一路錫我耳仔,一路RPP,爽到我支鐵棒勁硬。

P2
用對大奶磨,真係壓住咁磨,加埋真係算大,磨到我背隻慶恰恰,個人都慶埋,除左波磨,女女又會R下袋袋,好快就將我既情緒推到好高,

轉身要同佢互動一番。揸波DJ玩得投入,聽到佢沉重呼吸聲,好興奮,而佢亦唔執輸, 去雙手捉住我支炮去回應,我埋首補鈣,邊啜邊玩linlin,對波實在太好玩,我身心同視覺都相當滿足,望住佢對眼加上佢急速的喘氣聲,好快我支炮就噴泉咁,爆發派彩了。

我玩2次60分鐘都足鐘,搵Yummy都係貪佢對32D同埋玩feel,要極致服務既唔會岩,大家去之前要留意。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 8威望 +81 金錢 +81 貢獻 +81 信賴 +81 收起 理由
流口基 + 5 + 5 + 5 + 5
cchun802 + 15 + 15 + 15 + 15
鬍鬚仔 + 10 + 10 + 10 + 10
mizu + 5 + 5 + 5 + 5
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Jiruo + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Ghostm + 15 + 15 + 15 + 15
Pencil30 + 1 + 1 + 1 + 1 Noted

查看全部評分

回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

無錯, 其實囡囡年齡, 每個人角度睇野都有偏差, 但我個人認為囡囡絕對唔會好似你上編報告寫有26,27歲囉!
我只能夠講佢唔算老, 波算係大同好揸, 但服務就唔係好標青囉。
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

金牌會員

相頭唔錯服務一般
回復

1萬

論壇元老

我成日都心大心細想試
一個咸濕的運輸佬
回復

7萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

佢嘅爭議點唔止係年紀 講真

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 貢獻 +20 信賴 +20 收起 理由
prematurecum + 20 + 20 + 20 + 20 我很讚同

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

1萬

論壇元老

又有花生食!
回復

高級會員

試過,YUMMY係健談開朗型
樣唔差燈夠照,NURU先係佢主打
手骨就真係無乜進步過
去既ching要清楚自己想要乜先
回復

中級會員

但我記得2,3年前去玩真係後生妹,但服務就。。。。
回復

高級會員

都係個句
初初幫襯手骨麻麻但服務好盡力,之後比人捧紅後愈做愈HEA,態度愈來愈差掛住玩手機唔足鐘
最過份一次係邊玩手機邊按都算了,惟有抽下佢水當補數
即刻表示出唔耐煩唔鐘意被摸態度,就馬上求其出火
半個鐘都冇就走人
其它費L事講!
回復

限制會員

早幾日試左
回復