新四台

查看: 25585|回復: 359

我又跟風去玩電約, 試下呢位尖沙咀後生女粿粿

1萬

論壇元老

名稱: 粿粿
地區: 尖沙咀
地址: 電話預約, K11附近
新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18285

Hi 各位師兄, 小弟原來入左會成大半年, 都無出報告貢獻下, 咁依家趁國慶假期, 我公司要我補假, 就留喺屋企寫返幾句, 寫得唔好, 請多多包涵!
話說早幾日睇呢度師兄講尖沙咀有個電話預約真係後生女, 心諗反正自己都未試過電約, 咪即管試下啦。跟住廣告電話號碼打去, 好快就順利約實。

上到去, 開門係一個戴口罩的後生囡, 波有啲大, 仲要腳長, 就咁望落去個body真心唔錯, 佢帶左我入房, 房間旁邊似乎真係有個露台, 可以畀人食枝煙, 感覺都幾chill。
粿粿放低毛巾, 示意我先沖涼, 然後我就走去拿拿聲沖下個身啦。沖完上床就正式開波。

Part.1 - 以為後生囡就唔識揼骨, 只會摸骨? 或者搵你傾下計就算數? 咁就錯啦, 佢真係一開波就問我邊度攰, 然後就重點幫我揼嗰啲位, 仲有埋踩背, 全個過程有板有眼, 仲好足鐘下, 揼完感覺雖然唔敢講話一班技師, 但絕對都有一班尾, 揼完有問佢係咪學過? 佢話以前喺美容院做開, 幫女人揼開, 不過之前疫情, 成日停業搵唔到錢, 加上朋友介紹入呢行, 只要自己衝破被男人摸嘅心理關口就無問題了。佢仲話某程度上同男人揼骨仲容易過啲女人, 唔知真定假啦, haha。

Part.2 - 之後佢拎左支nuru油入來, 然後全高清喺我面前, 大家互相攬埋一齊, 互相輕撫大家身體, 少女身體就係唔同啲, 白滑, 波波軟綿綿, 仲有一雙長直腿, 或者呢樣就係佢最大本錢, 我摸佢兩摸, 已經覺得好girl friend feel, 細佬硬過拳頭, 好快我就反轉身, 任由佢來拍板去服待我細佬, 你以為粿粿馬上同我打飛機打出來咩? 點知佢同我抓下龍筋先, 認真吹脹! 抓完了, 我又攬住佢玩一輪波波先, 兼伸手揸埋佢圓滑屁股, 情到濃時, 仲考到個細車牌仔, 就係咁樣, 粿粿把握住我細佬最脆弱易射嘅時候, 加多少少nuru油, 就慢慢咁chok呀chok, 唔洗一陣, 我細佬就死喺佢溫柔嘅掌心上了。

收費: 10魚
時間: 60分鐘
翻食指數: 幾高 - 如果一心想玩後生囡囡, 就絕對可以一試。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

評分

參與人數 70威望 +884 金錢 +884 貢獻 +888 信賴 +883 收起 理由
kai123456789 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
tablet15 + 3 + 3 + 3 + 3
buns + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
琦玉老師 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
benebeneben + 5 + 5 + 5 + 5
mizu + 9 + 9 + 9 + 9
durr222320 + 5 + 5 + 5 + 10 真實報告
KK-Kenny + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
羅通 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
lazy_victorho + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
letom + 9 + 9 + 10 + 11
寫意型仔 + 5 + 5 精彩內容
joe98 + 10 + 9 + 10 + 10
林友德 + 15 + 15 + 15 + 15
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
Qwe01 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
cchun802 + 15 + 15 + 15 + 15
謝祥熙 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
jameshaha + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
馬糞人 + 15

查看全部評分

一個咸濕的運輸佬
回復

高級會員

我上個月試過, 不過未有時間寫報告分享下。
粿粿確實係後生, 係值得一試。
做單身狗也可以很開心 ^v^"
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

加分睇相, 粿粿都幾受歡迎!
活到老,玩到老
回復

高級會員

加分支持
回復

高級會員