新四台

查看: 4875|回復: 19

中環 電約 Serena

高級會員

名稱:Serena
地區:中環
價錢時間:800
翻食指數:8/10

出左中環做野,又早左攪掂,記得中環有囡囡幾hit下,就試下約啦,好彩一約囡囡就有位,即刻衝上去!但上去前段上斜唔講得少架。囡囡一開門見真身,30中(我估)但body唔錯,白色薄紗上面真空,忍唔住已經要攬下抽水先。

Part 1:
自取其浴後上骨床,囡囡問我齋按定推油,我仲問有咩分別,大家笑左。一開背,手骨唔錯,始終小弟唔係要囡囡好快咁不斷按,有時慢慢按中位更舒服啦。

Part 2:
本身已經訓著左下囡囡拍醒我話做Ruru,一轉身見到除剩條底底,波型真係唔錯。享受完囡囡叫轉身,佢玩雀果陣唔會死chok,會慢慢捽令人心癢癢。咁小弟就趁機補鈣,加埋囡囡既呻吟聲忍唔住想出,但竟然囡囡停手話唔俾我咁快出住,攪到小弟流左少少出黎。之後囡囡叫我訓底好好享受下,再一次過將慾火出哂黎。

清理完俾埋家用走人,點知囡囡叫停小弟話隔離都有人走,費時撞到應,仲叫我行落樓梯轉lift走。其實大家都係同路人點會尷。

囡囡會成為小弟過海翻食list,始終中環對於小弟唔算就腳。

評分

參與人數 8威望 +120 金錢 +112 貢獻 +114 信賴 +114 收起 理由
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
wsglz123 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
ilovepsppsp9394 + 25 + 19 + 21 + 21 真實報告
MY60 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Pencil30 + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
IPKK901607 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
joe98 + 10 + 8 + 8 + 8

查看全部評分

回復

金牌會員

$800 for 60 mins??
回復

高級會員

加分.....THANKS REPORT
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

中環未去過, 成日都覺得有伏
活到老,玩到老
回復

高級會員

佢個隻叫body,而唔係nuru
回復

2萬

論壇元老

佢有nuru油,bm同nuru一樣價錢
回復

2萬

論壇元老

Serena我都試過,小小鬥雞,不過係順眼嘅,唔會dm,我果次佢全清,不過唔能勉強,咸濕得黎都要君子少少,有時果幾日唔方便都冇計,而且都會盡量配合你要求
回復

1萬

論壇元老

:800 , how long ?
回復

2萬

論壇元老

ilovepsppsp9394 發表於 2022-9-27 20:15
:800 , how long ?

60,我果次足鐘,仲叫我唔使趕住走,因未客接住
回復

高級會員

己加分支持,想問下師兄上面環境如何?
回復