新四台

查看: 8611|回復: 18

PE金輪Joyce

中級會員

樣子:4/10 淡妝?
身型:6/10  隔離屋偷食太太身型,不我中意佢揀衫款式(蕾絲睡裙、摟屌裙、背心仔…)(某原因加一,p2解釋)
骨技:8/10 舒服,唔痛,鬆到
聊天:好靜 ,除非你主動傾
價錢:400/90min 性價比極高
返食指數:8/10 (間房好迫、浴室跣腳減一)

Joyce係我幫襯過好多次既技師,屬於唔想冒險試新人又唔想選擇困難既時間就會第一時間諗到佢。突出兩個字,穩定。
提起穩定就一定要講佢既開工時段,早上10點、中午偷跳、夜晚上去幫襯我都試過。當然提早預約會好d,老馮上去可能會摸門釘。
簡單由上至下形容下外型,長髮、細眼、簿唇、臀腿飽滿。其他露骨既唔寫啦,早兩日買左兩大塊日式年糕做宵夜,慢火煎熱後軟綿綿又夠飽肚。但當時掛住睇劇,食用時已經變凍,可惜。
P1: 8/10 最初幫襯好大力,之後夾返就舒服曬(最佳紀錄:朝早訓矮頸,下午比joyce放鬆肌肉,完全唔痛唔再緊)
P2: 7/10 (原來大家中意睇p2過程,咁我寫多少少當幫女女賣下廣告)
好多師兄都講過女女份人好靜。的確,Joyce係可以好靜,靜到可以90分鐘唔出聲唔開電視比我訓教。所以我對佢既定位唔係熱情既坐枱女女,而係一位冷艷既bartender。按摩時我通常會分享一下日常小事、趣聞趣事甚至有試過大吐苦水,而女女從來無試過打斷我講說話,一如既往比出洽如其分既回答。從不會越線講私事,亦不會說他人長短。
但外在既冰冷唔代表服務唔好,p2我最近通常會揀抓龍筋(會貴少少)。呢個服務與其叫抓龍筋不如叫抓龍珠,而且手勢好似摸酒杯底一樣、雙指、三叉指、掌底都有。值得一提既係抓龍筋時間相當長,如果師兄比起搖酒樽更中意摸酒杯底,或者蛋蛋敏感既話,我相當推薦揀抓龍筋。
每一次我聽到叫轉身,我都會火速返轉。因為我鐘情於睇女人除衫,而Joyce既服裝選擇特別廣,最佳視覺享受係除摟屌裙,真心舉旗致敬。至於搖酒樽環節,雙手自然唔會放空一定回敬女女兩個酒杯,指尖順着曲線由杯緣滑至杯底,順勢用掌心托起杯身,隨着手勢變化,醉翁之意不在酒而在手中把玩之物。女女貴重之物當然小心對待,酒杯輕搖令香味釋放,靠近一嗅,好酒淺嚐即止,豪飲有失雅興。
另外,女女幫我開香檳時,經常背對住我然後坐係床邊。我有次要求更換姿勢,竟然發現特定角度會出現一個高分靚臀,相當好玩,可惜default pose係完全無可能睇到。至於呢部分留返比有興趣既師兄自己體驗,一來商業秘密、二來留個驚喜。

題外話:附近有間餃子店,味道唔錯

評分

參與人數 11威望 +170 金錢 +195 貢獻 +170 信賴 +170 收起 理由
pdb1818 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Friday + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
fan514 + 15 + 15 + 15 + 15
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
at2113 + 15 + 15 + 15 + 15 加分支持
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
dawning + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

金輪啲技師都算按得幾好,性價比高,糧尾之選~
回復

中級會員

餃子店,餃掂
回復

中級會員

每次都係背住解甲升空,之後著返衫,從來未見過正面起機
回復

3萬

論壇元老

400 就真係抵
回復

金牌會員

佢係啖高清 除晒衫 ?_?
回復

2萬

論壇元老

"日式年糕做宵夜,慢火煎熱後軟綿綿"......係咪比喻啲咩?
回復

金牌會員

想问下 p1得五得 有冇得踩??
回復

3萬

論壇元老

金輪只係試過Ruby....不過都好耐冇去
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

唔知年紀如何?
回復