新四台

查看: 12486|回復: 38

再講下JDFL幾個長工長替

高級會員

上次出post有啲回應,又再講多幾個少人講的長工長替。

1. 阿雲 :JDFL 6A2
樣:普通,四十以上。
身材:瘦,冇咩腩,上圍冇咩印象啦。

P1:佢賣點就係P1,有幾次搵佢淨係P1就算(然後去搵其他人做P3) 。佢喺呢度都好多年了,功力深厚。但上年佢休息左一年,原因係雙手嚴重勞損。見佢啲相,兩隻手全部針灸拔罐到瘀黑色,就知呢行錢真係唔易搵。
P2:冇印象。

家用:500

我諗P1好過佢應該15樓有,但阿雲又順眼啲咁囉,所以佢未休息前想淨P1都會搵佢。佢復出之後仲未搵過佢,昨日佢間房門口仲貼住名,應該仲有做。

2. 菲菲:JDFL 14B1
樣:不如咁講,佢開門時戴咗口罩,因為佢好識化妝又color con,所以你會覺得佢靚。但一除口罩就會有點失望嗰隻,比較圓潤。我估佢35歲上下。
身材,有上圍,因略胖。

P1:摸骨好少少,但努力嘅。因為佢健談傾到計,所以係精神放鬆多過身體放鬆。

P2:賣點應該係痴女feel 。

家用:唔記得,但比行價貴一百。好似800。

其實都叫OK嘅,搵佢都係愉快經驗,雖然貴少少。冇再搵佢,係因為佢sell plan,又係啲加幾多錢又再好啲嗰隻。

以下兩位係替工 / 長替。
自從遇過嗰個勁DM嘅6A1替工,之後搵替工長替必要有P3,冇就點靚都唔入。講兩個近期啲。

3. 阿馨 :上次捕獲佢在8C2
樣:普通但順眼,同靜宜咁上下。
身材:走肥B咁上下。

P1:比想像中好,佢應該有學過,係好少少嘅美容骨咁啦。
其他服務唔講了,都幾滿意,之後有再約佢。

家用:700

佢應該星期六日先返,仲唔係個個星期返。上次搵佢係上月中,應該仲有做。

4. Eva:E房左手邊嗰間,但678樓邊層就唔記得了。
樣:普通,濃裝定整過,總之怪怪地。我估佢35-40。
身材:5呎7全走肥,手腳長,model身型,仲有馬甲線。但我分唔到係唔係中超。

P1:摸骨,仲要睇住投影機。
P2:Lin 頭有貼紙,冇咩好講啦。

家用:800

身材贏晒,應該係我JDFL 見過其中最好嘅一個,態度都算係咁,識倒杯水俾你嗰隻。但其他普通。上次見佢係上星期日。

替工好玩之處係你要洗完一大輪樓先搵到。出黎玩,洗樓係一部份,當做運動囉。大家自己去發掘下啦。

評分

參與人數 15威望 +258 金錢 +258 貢獻 +258 信賴 +243 收起 理由
Ericship + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
fo2 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
RCMP + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
dawning + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
regitxela + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Bosco888 + 20 + 20 + 20 + 20 用心分享
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
k1k + 10 + 10 + 10 + 10
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
lanesra + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Shoyru + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
daddydelay + 18 + 18 + 18 + 18 我欣賞你

查看全部評分

回復

金牌會員

師兄咁快又出包膠,等緊你篇五寶。
回復

高級會員

多謝分享多謝分享多謝分享
回復

4萬

高級元老

真係超精彩,加分加分
回復

2萬

論壇元老

替工真係好撞手神。
師兄,3同4兩個價錢已包P3 ?
回復

高級會員

db614 發表於 2022-9-25 13:55
替工真係好撞手神。
師兄,3同4兩個價錢已包P3 ?

係呀,替工冇p3唔敢入,以免撞正6A1嗰種。
回復

金牌會員

多謝師兄重要資訊提供 boris不如改名叫避雷針
回復

2萬

論壇元老

4. Eva:
P1:摸骨,仲要睇住投影機<<<<<<投影機有咩睇?定係睇cctv?
P2:Lin 頭有貼紙<<<<<<即係唔俾補鈣?P3有冇除貼紙?

家用:800<<<<<<福樂算偏貴
回復

高級會員

angelbaby 發表於 2022-9-25 18:17
4. Eva:
P1:摸骨,仲要睇住投影機

小型投影機射落牆睇戲,我都係第一次見,貼紙長存呀,佢話敏感喎。
回復

高級會員

boris2011 發表於 2022-9-25 14:33
係呀,替工冇p3唔敢入,以免撞正6A1嗰種。

6A1呢件我都中伏,成日問仲未出嘅,張乳貼大都波貼咁,超中伏
回復