新四台

查看: 9894|回復: 22

今日去左玩可樂張櫈

1萬

論壇元老

名稱: 可樂
地區: 鴨記166 1樓
家用: $750

相頭 : 8/10
身材 : 7/10
服務 : Dup + p3
翻食 : 8.5/10

幫襯左可樂2年,一直係不跌錢,鐵膽之選。Part 1 有料到同埋part 3算投入大家都知。但今日一去到見到沖涼房有張av 櫈。原來佢研究左有新玩法,陪沖涼果陣叫我坐低,茶滿梘番用全身來磨我,又比我坐係度攬住佢來補鈣,之後又用雙腳同我玩下偽入,細佬同妹妹個位置都近,令我玩緊果陣ff自已係咪已經無套入左,差少少呢part就玩到走火 lol,多左張櫈仲多左親密互動,加分

之後就係揼骨,同平時一樣

再來就係part 3 比佢吹左好耐,上套女上有啜我粒的幾爽做大爺。我想enjoy下性愛,變男上偏中慢速插,郁多少少條腰,抽出來抽到細佬得返個龜頭係妹妹入面果陣先再入返去。感覺佢鍾意呢個post多d,因為呢個轉左呢個post開始,佢真係愈攬愈實,叫得大聲左更加投入,突然feel到佢好似已經頂唔住咁,叫床聲變左更加高音,唔受控制咁抬起左條腰,本來放開左既雙腳夾返埋來,下面妹妹同時好有節奏咁收緊左,感覺真係勁緊,令我好有征服感,同時比佢真情流露搞到忍唔住爆左漿。

大家事後攬住左成分幾鐘又kiss過先抽返出來,好似同老婆搞咁,幾sweet下,之後沖涼比佢挑逗多次又硬過,差少少想扑多次野可惜銀彈有限。

事後問可樂,佢望住我開心又笑淫淫咁話好勁咁來左2次^^

今次上到去有櫈玩,有新招,扑野投入真係好開心

評分

參與人數 11威望 +176 金錢 +176 貢獻 +176 信賴 +176 收起 理由
jameshaha + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Unicorn + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
USB.com + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Robin88 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
nbadotcom + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
at2113 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Hihihahaa + 11 + 11 + 11 + 11 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

論壇元老

可樂係冇伏唔錯既,但同佢不時有拗撬,之後都冇乜心機搵了
回復

高級會員

Hihihahaa 發表於 2022-9-24 16:35

拗撬呢D野就唔好講出來啦,男人老狗點都係你唔著
回復

高級會員

lanesra 發表於 2022-9-24 17:25
拗撬呢D野就唔好講出來啦,男人老狗點都係你唔著

莫講話依加你係消費者 就算現實生活 都唔會係你所講既"男人老狗點都係你唔著"

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
emmasheen + 10 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

金牌會員

Hihihahaa 發表於 2022-9-24 16:35

想知有咩拗撬?
回復

高級會員

MAKEME 發表於 2022-9-24 18:26
莫講話依加你係消費者 就算現實生活 都唔會係你所講既"男人老狗點都係你唔著" ...

咁重視自己係消費者,不妨去消委會投訴,或者向海關舉報違反商品說明。
可能本身對方有問題,但男人老狗出口形成拗撬就唔岩。
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

mmm 發表於 2022-9-24 18:37
想知有咩拗撬?

去親都有說話俾我聽,具體係乜唔講啦,免得又繼續嘈落去

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
emmasheen + 10 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

高級會員

請問c兄, 聽人講可樂最近是否肥左?
回復

1萬

論壇元老

師兄同幾耐之前比?感覺上同上次去差唔多
回復

高級會員

師兄形容到令人吃乾醋
有D幸福唔係人人有.
回復