新四台

查看: 6781|回復: 17

又一份紅人報告 - 五寶小月

1萬

論壇元老

我份人好怕中伏,試親嘅都係好多人已經介紹過嘅囡囡。而有睇我出文嘅朋友,都知我係有一寫一,好嘅就讚,唔好嘅就彈。(不過出親都係紅人報告都驚比人當係打手)。

今次就試已經超多人講過嘅五寶小月,上去之前睇左好多關於佢嘅文,知道係超靚樣,勁無波。而有睇我文章嘅朋友,又會知我都算係一名胸奴,小月會唔會唔係我杯茶呢?

上到去,第一眼望到個樣,係靚嘅,但自己感覺又唔係靚到絕,加上佢確實有啲平嘅心口,有一刻我覺得我高估佢啦。

然後,我發現我錯啦。錯得好離譜。自己沖完涼出黎,佢已經高清咁出現係我面前,果個纖瘦嘅身形,果條腰,已經值得比高分。再望真啲佢個樣,靚!真係靚,已經唔需要用其他字形容。有人會質疑佢係咪廿尾咁後生,我會講,話佢40+果啲其實有無真係見過佢?我唔覺佢會係40+。

以上所提,係佢好瘦嘅外形,出乎意料地,佢按摩力度係同佢身形完全不成對比。有力度有角度。一路按,一路打開佢嘅話匣子,佢同我分享佢嘅過去,可以了解到佢更多。

到body部分,佢用全身磨遍我全身,再加上一啲動作,令我驚發現我一開始對佢嘅評價有誤。一個小小嘅身體,竟然可以爆發出呢個力量(詳情唔講太多,唔想令一個唔知係咪extra嘅野變成常規佢要提供嘅事)。

最後佢訓我旁邊,用佢溫柔而滑溜溜嘅手幫我解放,過程無死chok好溫柔,感覺有佢幫手chok,真係出得好滿足。

完事後沖涼,沖完涼後再細看佢外貌,佢係真係靚,身形係好正,係樓上骨講body方面可以話係超班,如果心口再大啲,就完美啦。但係人又點會完美呀,小月已經係好值得大家去認識。

睇小電影有人鐘意睇美腿橋本有菜(新有菜),有人鐘意睇爆乳安齋拉拉,有人鐘意睇熟女篠田,波唔大唔一定就係死刑,小月就係橋本一類嘅人,有樣有腰有身形。如果嘉嘉係服務同價錢不相稱,咁小月就係外貌同價錢不相稱。想要又大波又靚又後生?呢個價錢難啲做到啦師兄。

一句講晒,想要波濤胸湧,小月可以pass。如果想要視覺上舒服嘅體驗,小月係值得一次機會。

最後,唔洗問我攞小月contact啦,我上黎少會覆得慢,自己上去五寶2樓睇門口抄牌吧。

評分

參與人數 11威望 +164 金錢 +165 貢獻 +163 信賴 +165 收起 理由
Robin88 + 14 + 15 + 13 + 15 精彩內容
Ericship + 10 + 10 + 10 + 10
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
風子 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
regitxela + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
Friday + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Pencil30 + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Ben1226 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告

查看全部評分

回復

中級會員

一定要去試下。
回復

高級會員

文武叔

10個大波9個假,最後果個墮到落肚臍。硬唔硬其實睇俾咩價錢整,日日俾咁多人揸,堅既一定林晒,所以寧願細好過假。
回復

中級會員

小月格言,客人入房時開心,出房時也要開心。
回復

金牌會員

師兄報告十分中肯。其實冇人係十全十美嘅,之不過,佢可以話係十全九美,的確非常罕見,大量師兄其實想收埋獨食,所以忍住唔出報告,如果唔係,真係可以日日洗版…
回復

1萬

論壇元老

屌,走寶,前日上五寶唔記得響門口抄牌
回復

中級會員

師兄
想問幾錢?幾多分鐘?
回復

高級會員

以前係福樂好紅,Ivy 都喺咁上吓身型,服務好就直得支持吓
回復