新四台

查看: 7374|回復: 17

大力金剛指SSP電約Bobo

高級會員

真係好耐好耐好耐冇出報告,今日突然好有雅興,咁就寫下啦

囡囡:BoBo激情nuru

其實都搵咗佢有一段時間,由佢短頭髮開始到而家留長頭髮,前邊剪咗齊陰,呢個髮型都幾適合佢,可以留意友台啲廣告相,囡囡唔高約15幾,對腳比例顯得修長,都幾吸引㗎,相頭唔差對眼識放電,性格開朗,有傾有講。

Part 1
絕對係一班級數,以撐指為主,小鬼係追力一族,由其係條頸,呢D位絕對係用指按先最舒服,大力金剛指真係名不虛傳,每個位都按到冤冤嫲嫲嘅感覺,Bobo嘅,手法特別,係會依住筋位黎按,唔受得力嘅師兄可以叫佢輕手D,如果忍到嘅就忍下,按完真係暢快無比,推油更加係小鬼最enjoy嘅時刻,最後佢有一招係喺腰間合十雙手磨擦,其實都唔知有乜用,不過都幾特別。

Part 2
先係喺床尾long起雙腳按下又R下袋袋,又按下筋部位置,係舒服嘅,按到咁上下就係戲肉,佢HJ手法真係可以話係三甲之內,由其係果招拎樽蓋由上至下沿住龜頭咁拎落去,真係攞你命3000,次次都俾佢玩到條野漲卜卜充哂血,佢又唔會同妳急架喎,慢慢同你玩,又用指尖掃下龜頭同埋個cake位,等你嘆到夠先企喺床邊繼續出手,有冇解甲?咁你斯斯文文佢一定唔會拒絕嘅,B ball夠挺,手感十足,夠玩有突

Part nuru
講到明激情nuru點可以唔試吓,當然係全高清,bobo會先用pat pat磨你全身,再用埋佢妹妹磨,背面正面前前後後左左右右,總之就係全身,仲點黎喇,就係妹妹磨埋枝棍棍,有時真係磨吓仲爽過直接插入,bobo再轉返上黎整招69我嘆,pat pat磨心口,妹妹好靚,唔係大大塊皮果D,可以摸但唔可以指插,再配合佢嘅拎撙蓋,完美出精。

評分

參與人數 16威望 +245 金錢 +240 貢獻 +240 信賴 +245 收起 理由
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
24571596 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
USB.com + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 好似唔錯
joojoolee + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 Noted
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
mcming + 5 + 5
Onlyyou + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 15 + 15 + 15 真實報告
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
MOM + 5 + 15 + 15 + 15
db614 + 20 + 20 + 20 + 20 我很讚同
120478boy + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
tc1997 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

好精彩, 師兄, 請問可以 pm contact 嗎??  thx
回復

1萬

論壇元老

攞你命三千師兄真係形容得好生鬼,要加分支持支持, 想confirm一下囡囡 contact 係咪 xxxx8018 ?? 免得約錯囡囡入錯閘
回復

高級會員

120478boy 發表於 2022-9-22 11:11
攞你命三千師兄真係形容得好生鬼,要加分支持支持, 想confirm一下囡囡 contact 係咪 xxxx8018 ?? 免得 ...

果種想射未射嘅感覺真係好鬼爽架,冇錯尾數係8018
回復

金牌會員

太約咩年紀?
回復

1萬

論壇元老

隔離台有廣告,睇d打格照騙目測40+吧
回復

2萬

論壇元老

BoBo P1P2都唔錯,間唔中會搵佢
回復

1萬

論壇元老

已加分,請問什麼年紀?40* ?
回復

高級會員

師兄講得啱,磨棍真係好正。
回復

中級會員

形容得好正,加分
回復