新四台

查看: 5340|回復: 11

KQ 501 第一間‘型型’ 中伏

中級會員

新人第一次發帖,有乜違規的話請指教。

場:KQ
房:501第一間
女:型型
收費:4魚

女大大隻,我衰在新手無做功課上去簡左間無反牌就入。加上門口睇對波又大,佢係咁話自己好服務問啱價就入閘。

明明門口講價錢都係女人聲,我入到去佢就變左一半男人聲,講嘢把聲仲要勁L豪邁。

小弟都有按正骨嘅,老實講佢按得好好。但中伏位就係佢用塊有陣味嘅布蓋住我來按。塊布一路按一路捽晒我全身,包括大肶罅同腳板底。

佢種按摩方法真係一路按一路用塊布捽你,好似幫你擦老泥咁。佢一路按一路吹噓話全棟KQ啲女得佢足鐘,事實上我出閘都真係夠60分鐘嘅。

按完P1後佢幫我RPP,都好舒服,但轉身見到佢再加上佢把半男人聲我就變返軟棍。最後我都係合埋眼靠幻想比佢打出。

我想講重點係,玩完之後約一星期,我條頸同腋下都生粒粒,睇醫生話係HPV。我問醫生係唔係STD,佢話生頸上同腋下係唔算係。

雖然唔知我生嘢關唔關條女事,但見過鬼怕晒黑。我好驚細佬會跟住又發啲粒粒出來,我真係XX老X臭X個型型。而家仲要考慮搵專科驗全餐。XX!心情好差。

評分

參與人數 10威望 +190 金錢 +165 貢獻 +165 信賴 +163 收起 理由
24Pele + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
ptrdomino + 15 + 15 + 15 + 15
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
wsglz123 + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
regitxela + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
Raylee920911 + 20 + 20 + 20 + 18 心表同情,早日康復
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 早日康復
dawning + 25 精彩內容
迷途小鹹蟲II + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情,早日康復
fffdc + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情

查看全部評分

回復

高級會員

感覺上唔太似HPV喔,HPV一般生係黏膜位置,頸部同腋下多數係病毒疣,疣係會通過唔乾淨嘅毛巾或者唔乾淨地板傳播,建議ching睇多幾個醫生聽取唔同嘅意見,so 9 sad
回復

2萬

論壇元老

論壇元老

深表同情..
一開始你比佢條毛巾捽就係錯...
不會寫報告 只懂寫廣告
回復

2萬

論壇元老

似乎跌錢不是指技術層面
回復

1萬

論壇元老

深表同情  
希望快D好返~~~
回復

高級會員

呢D情況真係令人怕怕,心表同情
回復

高級會員

hpv要靠自體免疫力清除,希望早日康復!
回復

中級會員

睇落都有D驚驚地  咁嘅環境 大大隻隻嗰啲我都唔會入
回復

高級會員

佢其實按得幾好,都有心按,人係豪邁啲,但態度幾好,但師兄遇到既情況深表同情
回復

3萬

論壇元老

深表同情, 但如果生喺頸同胳肋底有機會係病毒疣,唔係HPV
回復