新四台

查看: 11605|回復: 29

[混合報告]無限翻食 - 揼得之選金輪程程 + 相頭之選五寶小月

1萬

論壇元老

名稱: 程程
地區: 金輪15樓H室E房
網址 : http://www.new141.online/ch/girl ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
家用: $480/90 min

相頭 : 6/10
身材 : 7/10
P1 : 9/10
P2 : 7/10
翻食 : 99/10

幫襯左程程已經有幾年
每次個人真係好攰時, 都會諗起佢
原因有2個
其一係佢手骨比好多正骨都好
其二係, 性價比真係超級高, $480 90分鐘仲未計有時超哂時, 或者有時佢做埋刮沙拔罐都冇另外加錢

簡略介紹一下
目測程程而家應該30頭
普通鄰家樣, 唔特別吸引, 少少農村味, 但絕對順眼
大B波少墮, 因為身形嬌小所以睇落比較young, 皮滑好滑

服務方面, 其實P1同P2都睇住程程keep住有進步
P1正如上文講, 比好多正骨都好
落位準, 睇唔出地好夠力
踩背都舒服
算多野講, 但如果見我特別攰時都會自覺靜靜地按
按完係真係會有全身鬆左既感覺

P2, 好多版友話覺得程程太保守, P2唔掂
其實我覺得已經算係咁架喇
會自動解上甲, patpat都係任摸
而家比以前多左招類似放風箏既玩法
正場時有語音導航 (雖然又假又唔夠放)
同埋都已經冇以前咁死chok, 會溫柔咁重點攻擊敏感部位

老老實實, 而家出去揼個正骨, 90分鐘既話好多都要$350或以上
$480 90分鐘, 包埋機場稅, 樣唔老, 皮膚滑, 手骨好, 服務態度一流
呢個性價比去邊度搵

===============================
名稱: 小月
地區: 五寶2樓 H3室
家用: $500/60 min

相頭 : 9/10
身材 : 6.5/10
P1 : 7/10
P2 : 9/10
翻食 : 100/10

一直以黎都唔太想寫小月報告
最後決定, 混合埋程程黎寫就算
其實小月係新四都唔太需要點介紹架喇
之前最誇張果陣, 一頁同時間有3,4個都係小月既報告

年齡呢,係咪真係細過30唔敢講, 但一定唔會係之前謠傳既40歲
相頭...標準國內網紅樣, 眼大鼻高嘴細, 但又多左份少女可愛味
大A, 未至於ipad, 腰幼有輕微馬甲線, 皮膚又係好滑
識少少廣東話, 但普通話台會比較溝通順暢

關於小月, 我反而想重點講下比較少人提及佢既P1
小月之前有學過下
同埋睇得出係用心去做
所以明顯感覺到同其他相頭usb既美容骨有分別
一d都唔hea, 唔會係摸骨咁
不過當然啦, 同真係鬆到既大師級都仲有好大段距離
但係呢part我覺得好抵讚, 以小月既相頭, P1就算求其d, 我相信都仍然有唔少回頭客

P2呢...反而唔太想點講
綜合哂之前版友報告內容加上我自己多次搵小月既親身經驗
佢對唔同客服務內容應該都真係會有分別
不過呢, 始終都spa場出身
我相信大部份客上到去都應該會覺得滿意既

暫時係未搵到其他好野之前
我應該都只會繼續loop程程同小月

評分

參與人數 23威望 +364 金錢 +364 貢獻 +364 信賴 +364 收起 理由
twinscarter + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
林友德 + 10 + 10 + 10 + 10
Bosco888 + 20 + 20 + 20 + 20 高參考價值
at2113 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Gman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Friday + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
scmtb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hara + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
db614 + 20 + 20 + 20 + 20 我很讚同
ilovepsppsp9394 + 11 + 11 + 11 + 11 真實報告
hermann + 25 + 25 + 25 + 25
angelbaby + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
newxmen + 3 + 3 + 3 + 3 真實報告
1980chi + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
regitxela + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Ben1226 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

唔記得講
小月同程程都唔駛問我拎contact

小月門口有寫電話
程程新四有廣告
回復

限制會員

謝謝師兄分享!!

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 灌水回帖

查看全部評分

回復

7萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

上次搵程程最多都係拉低佢件連身裙 可能師兄好靚仔
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

1萬

論壇元老

寬油仔 發表於 2022-9-20 00:08
上次搵程程最多都係拉低佢件連身裙 可能師兄好靚仔

應該係因為幫襯得耐
同埋程程真係一時時

我試過有幾次靜雞雞隔住底探佢下路都冇點抗拒
不過真係得幾次成功
回復

1萬

論壇元老

程程未試過,
小月就完全同意師兄報告內容, 特別係比分
但記得之前板主溫馨提示過女女可供參考報告真係太多,
加上近期好似嚴打寫手, 真係怕有反效果
回復

1萬

論壇元老

c177 發表於 2022-9-20 00:42
程程未試過,
小月就完全同意師兄報告內容, 特別係比分
但記得之前板主溫馨提示過女女可供參考報告真係太多, ...

呢個係我唔太想寫P2既其中一個原因
我覺得, 報告其中一個作用都係方便大家參考搵食
大部份人會去搵小月都係因為佢樣靚而又唔太錫身
咁P2我再講都冇咩參考價值

所以我咪提下, 其實佢P1比其他賣相頭usb做得好

回復

1萬

論壇元老

非常同意小月報告內容 , 有時間試埋程程先 ,加分支持
回復

1萬

論壇元老

小月玩得夠放係一個重點,每次搵完佢都好回味
回復

高級會員

上次揾程程,入門已有驚嚇,一件see through 內裏已真空,波波浪下浪下,引死人,小弟弟立即見禮,
回復