新四台

查看: 10923|回復: 29

2022 八月到九月間 遊福樂P1+P2簡評

中級會員

首先帶返個頭盔先,以下只係我每位幫襯過一次後的評語,絶對唔客觀,只供參考,希望給各位師兄一點資訊

樣貌:Lily > GiGi > Helen > 佳琳 (樣似老咗嘅陳嘉佳)
身材:Lily (但感覺唔多真實) > GiGi > Helen > 佳琳 (大波,但肥,肚腩好大)
揼 (P1):佳琳 > Helen > GiGi > Lily
HJ (P2):GiGi, Helen > Lily > 佳琳

簡評:
GiGi 足鐘,慢慢撚雀絶對係佢嘅特色,很少會撚咁耐。撚支棍嘅手法佢比Helen優勝,撚袋袋同股罅就Helen叻啲,各有千秋。本來她應該是我福樂的主力,但可惜聽說她做埋這個月就引退了
Helen 足鐘,各方面都平均,應該會係我福樂嘅主力。
Lily 都可以但就唔多足鐘。
佳琳 足鐘。

以上是我遊福樂的簡單報告,希望各位喜歡同覺得有少少參考價值。謝謝

評分

參與人數 14威望 +202 金錢 +232 貢獻 +227 信賴 +227 收起 理由
ilovebigtits + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hermann + 25 + 25 + 25 + 25
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
clong8 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
Hihihahaa + 11 + 11 + 11 + 11 精彩內容
db614 + 10 + 10 + 10 + 10
joe98 + 10 + 15 + 10 + 10
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
fan514 + 15 + 15 + 15 + 15
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
amiar + 11 + 11 + 11 + 11 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dawning + 25 + 25 + 25 真實報告

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-9-19 13:22
對Lily 身材感覺唔多真實,點解會有咁嘅觀感呢?

可能太浮誇, 所以覺得吾真實
回復

1萬

論壇元老

gigi引退? 堅料?
回復

1萬

論壇元老

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-9-19 13:25
師兄下次可以試埋Maggie,阿C,Judy,瑤瑤,Yumi等,應該會有更唔同感受

無見瑤瑤廣告巧耐,仲以為佢上咗岸添!
回復

1萬

論壇元老

GiGi係講緊金輪GiGi嗎???
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

Helen 是否 15/F 海倫?
Lily 對波應該係真實的
回復

高級會員

Gigi的房間是時候约满,引退似乎是真,可惜
回復

金牌會員

Lily對波全天然, 除非近期加建了
回復

1萬

論壇元老

Lily 唔多足鐘,唔係呀 每次出完火,
都幫客按頭直至夠鐘為止!