新四台

查看: 14010|回復: 90

MK Yummy DM報告

高級會員

PC仔又再出報告喇,哩次會比較多字少少,希望各位ching多多支持
今次揀yummy純粹就係想睇下yummy係咪真係咁正,所以就約佢,佢覆msg都快,順利約倒,地方唔難搵嘅都

囡囡:Yummy
價錢:1300(90mins+事後浴,唔足鐘,偷咗PC仔3個字)
相頭(6.5-7.5/10):卅頭,鄰家女孩樣,都係著普通街坊look。點解分數上會有個range?因為佢開頭望落去個樣都同ad有段距離,但望多兩望會覺得順眼啲。不過PC仔覺得發利三大USB好樣過佢
身材(8/10):身高158cm左右。真C-D波,少腩,有啲baby fat嗰款。身上冇公仔,但幾日前拔罐啲印未褪
環境(6.5/10):位於砵蘭街,易搵。房間細,床細,沖涼水力水溫OK。用即棄毛巾。衛生潔淨還好
服務(5/10):係幾好傾嘅,不過就算唔計偷咗時間哩點,服務都係一般

過程

part1(4/10):自己沖完之後,趴低開始按,開頭力道還好啦,按咗幾下就suggest搵師傅同我按part1,然後part2先返嚟nuru。PC仔reject,因為想試下yummy嘅服務,所以就試到底。之後yummy按按下會hea按,按按下會停咗手嚟同你傾偈/撳電話。跟住落油推,感覺好啲舒服啲,佢話揀90mins先有得推油,話啲油唔易洗甩,廢事喎

part2(6/10):nuru係唔夠熱,但都幾落力遊走勻全身。有錫下lin,冇車,姿勢上PC仔冇機會探下路。夾腸係幾舒服,不過夾咗陣見PC仔未繳械,yummy就索性轉床尾機,務求拿拿林打出嚟算數

結論:收費唔平、玩得唔夠放、副偈又唔係真係咁正、又唔係真係想像中咁後生、服務態度同技術真心麻麻。所以嘛,冇下次,完

評分

參與人數 50威望 +792 金錢 +792 貢獻 +790 信賴 +754 收起 理由
Nolanfan + 5 + 5 + 5 + 5 心表同情
twinscarter + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
lochung + 15 + 15 + 15 + 15
joe98 + 10 + 15 + 10 + 10
fo2 + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
hihihaha + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
寫意型仔 + 5 + 5 + 5 心表同情
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
IPKK901607 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
kl8172 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
ma9509 + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
zpp4567 + 15 + 15 + 15 真實報告
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
aacat + 15 + 15 + 15 + 15
RCMP + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
1980chi + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
條野太郎 + 10 + 10 + 10 + 12 精彩內容
愛腳分子 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Ben1226 + 15 真實報告

查看全部評分

回復

中級會員

800果時試過,之後都冇翻食了,而家1300太貴了,佢賣點真係得對奶。
回復

金牌會員

咁嘅服務又貴,真係去尖沙咀spa場仲好,起碼有廿頭廿中囡囡玩
回復

高級會員

1300 90mins, 真係好員、仲要呃十五分鐘。No la
回復

中級會員

加分
支持真實報告
真昂貴
看來一直以來寫手包裝得非常好
試過冇下次既師兄又唔回.
回復

高級會員

文武叔

師兄,請問發利3大usb係邊幾個?
回復

7萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

支持LC仔真實包膠 下次食好啲
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

2萬

論壇元老

行動支持師兄真實報告,呢個真係好多報告,難得有個真心話

評分

參與人數 1金錢 +5 收起 理由
prematurecum + 5 我很讚同

查看全部評分

回復

高級會員

Ben1226 發表於 2022-9-12 23:13
師兄,請問發利3大usb係邊幾個?

Macy, Carrie, Zoe

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 貢獻 +5 信賴 +5 收起 理由
Ben1226 + 5 + 5 + 5 + 5

查看全部評分

回復

高級會員

PC兄加分支持你真實報告
$1300咁既服務
回復