新四台

查看: 10119|回復: 21

SSP 深水埗 娜娜 電約

中級會員

名稱:深水埗 娜娜
地址:元洲街
家用/時間:750/90分鐘
分數:8/10
第一次出報告, format 抄下各位C兄, 唔好見慣, 今日按完,  即report
相頭: 7/10       在SPP黎講唔老, 但對我黎講都算姐姐, 目測三中
身材: 8/10       對我黎講剛好, 1.6M, 唔肥, 應該未到C, 但都接近C, 胸型靚, 摸得舒服, 起碼唔好大乳暈, 因為我好怕大過5元咁大喎d乳暈.
環境: 7/10      房間係入左一度門後, 有幾間房其中一間, 所以就算知地址都只可以電約先見到樣,房間都算用心佈置,沖涼都OK,床都夠大,牆身有好多貼紙,, 天花有d假葉, 都算relax
part1:
入房後, 閒聊二句, 自己去沖涼, 有一次性毛巾, 上到床後, 有問做幾耐, 我問佢之後有冇客, 佢話唔駛理, 你自己話事就可以, $550 90mins, BM+$100, Nuru+S200, 咁我選左 90mins + nuru.
有問邊到比較累, 有問力度夠唔夠, 開始按左大約20分鐘, 再推油, 反而全程冇踩背, 其實我自己覺得按既力度唔一定大力先好, 反而適中力度, 唔駛鬥力, 唔會痛, 按鬆左, 再推油, 咁就舒服, 所以個人黎講, 第一次找佢按, 覺得幾適合我, 推油時仲訓著左一陣, 其實真係好睇夾唔夾, 有時好出名既按完覺得周身痛.
part2:
開始前會煲熱水, 加埋落Nuru油到, 暖暖地, 幾舒服全清, 口罩都清
全身都係nuru 油後, 先rpp, 跟進爬上我背脊, 用小妹妹慢慢推晒手腳全身, 應該都2-3 round, 跟進前面再由腳開始再推, 有用妹妹磨棒, 係唔係覺得少左d野呢. 當佢坐係我身上磨棒時, 我終於有空可以去對波, 其實大細幾好觸感, 對波仲好清爽, 原因係佢冇用過對波黎推, 所以摸上去好清爽. 過程黎講, Nuru佢應該唔係專業級, 本身其他c兄形容過佢唔係溫柔形, 但睇後出佢Part2係盡做, 磨棒都磨左好耐, 就出先落馬用手打出, 都算唔錯, 但有進步空間.
後記, 唔知係咪有太多c兄提過佢講野比較直, 定係有c兄送左本書比佢,
係佢工作室張枱上見到有本 “如何改變 直性子/說話直 “ 既書. 見到有d會心微笑, 其實我覺得冇講得咁差, 只係佢本身個底唔係溫柔形, 都係希望將來有進步. 第一次寫, 多謝觀看.

評分

參與人數 13威望 +200 金錢 +200 貢獻 +200 信賴 +200 收起 理由
大賓 + 15 + 15 + 15 + 15
gameyip + 15 + 15 + 15 + 15
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
林友德 + 15 + 15 + 15 + 15
hihihaha + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
db614 + 15 + 15 + 15 + 15
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Onlyyou + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
at2113 + 15 + 15 + 15 + 15 加分支持
TaPakPak + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
HappyLife + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復

7萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

啲字時大時細 又冇分段 睇得有啲辛苦

有同感  發表於 2022-9-11 12:57
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

金牌會員