新四台

查看: 12837|回復: 44

佐敦楊莉測試報告

中級會員

之前睇到有師兄講佐敦楊莉中醫,咁今次去實測 較早前已經預約約實好時間到樓下再比大閘密碼同樓層
一開門OK順眼C9好有禮貌地問你食咗飯果啲開場白 ,沖涼水太慢唔係好順暢唔緊要舊樓通常都係咁絕對影響唔到
上按摩床按摩、在本人來講係一般先踩背死力
再推油背都算可以 ,最驚喜嘅係推推下背就兩隻大髀夾住你嘅手臂等你有啲feel呢招相當唔錯 ,跟住就按pat pat
同蛋蛋呢度就非常好,
跟住摩下小弟弟我有反應 我同佢講要轉身 一轉身就見到佢將佢件衫已經提高佢話佢好熱 咁我就唔客氣順勢向上大肆搜略佢唔抗拒一邊講我對波好細我就話唔係呀啱啱好好有手感,搜查完上路跟住就向下路發展迷你裙露底條底底仲係側邊綁繩嗰隻我唔覺意扯開佢嘅蝴蝶結跌咗一半出嚟伸手去摸摸佢,摸左幾下可能自己太興奮俾佢搞到我派彩冇得再摸,跟住佢就話如果想睇多啲下次記得多啲嚟睇吓佢啊,其實呢個感受我都係第一次都幾有feel,出完之後洗手仲同你按下一個頭先叫你走服務相當唔錯 整體來講$450 90分鐘又可以玩上下路其實性價比好高 下次會繼續返食睇吓有冇機會將佢解鎖 如果有其他師兄解鎖咗佢的話可否分享吓 仲有佢係長時間帶住隻手套 你哋係咪一樣

評分

參與人數 15威望 +245 金錢 +245 貢獻 +220 信賴 +220 收起 理由
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
db614 + 10 + 10 + 10 + 10
雨中粗野的採購 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Wonderful + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10
zpp4567 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
kakusairei + 15 + 15 + 15 + 15
at2113 + 15 + 15 + 15 + 15 Thx Ching, 帶手套。。。不了
hermann + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
dawning + 25 + 25 精彩內容
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15
三上悠亞 + 5 + 5 + 5 + 5
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復

高級會員

似係幾抵玩喎個幾鐘
回復

1萬

論壇元老

楊莉係抵玩,年紀唔細
回復

7萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

佢好似冇解甲 所以一路冇試
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

註冊會員

我都去過兩次都係帶手套按,連起機都一樣佢保養幾好,老實講按就一盤想啦啦出完走果種
回復

中級會員

去過一次 冇再去
回復

中級會員

去過一次冇再去因不是我杯茶
回復

高級會員

師兄,女女而家玩得咁放?早年去都保守吓喎。  面

評分

參與人數 1威望 +10 信賴 +10 收起 理由
gnuelsamoht + 10 + 10 我很讚同

查看全部評分

回復

高級會員

師兄,女女而家玩得咁放?早年去都保守吓喎,上路還好,下路免問。
回復

2萬

論壇元老

原本睇落去都想試,但見到最後個句就有啲却步。
回復