新四台

查看: 8163|回復: 24

灣仔 Amanda

1萬

論壇元老

之前有睇師兄報告Amanda嘅潮吹之旅好好玩,咁我一直都好想試下男潮吹係咪確切可行,於是前幾日就電約左囡囡試一手。

首先要講,廣告相係完全無意義嘅,相似嘅程度可以話一啲都無。師兄話有啲似後生時嘅張柏芝,見面時完全唔覺,但係後尾諗番係小兩三分似。樣同年紀黎講,可能我要求高,我唔認為佢可以納入「靚」呢個類別,只能夠話一般。年輕我亦唔覺得好年輕,唔納入為「大媽」類別吧。知性美,係對佢公道嘅評價,都係同佢相處過後嘅舒服感覺。

有人提過話小肥,老實講唔算肥,身形算係fit。有一樣野係我比較難接受,就係囡囡真係無咩波路,係去到「好平」呢個評價。對於胸奴嘅我,係扣左啲分。

地方好乾淨好企理,呢樣係首要讚嘅地方,稱佢為工作室絕不為過。

自己沖完涼後,就上床按摩。呢一part無咩特別好提,唔算好好但係係一個可以接受嘅程度。我揀左推油plan,囡囡不斷按摩屁股同腰位,都幾舒服嘅。

之後佢就除衫開始r下pp,力度同手勢唔錯,但係時間略為短。之後就轉身互摸,由於之前提過佢真係無咩波,所以集中點主力就去左佢patpat。認同師兄話佢patpat好揸,比起心口實在好太多。

佢一番手技後,我就係佢手中爆發。係未回氣嘅時候佢不斷繼續chok,轉,掃。過程中係有幾下好似想瀨尿咁,但就係噴唔到出黎,唔知係咪都係有啲緊張嘅緣故(已經無去廁所同按果陣有急尿嘅感覺)。最後任務失敗,痺左一兩野後潮吹體驗告終,失敗。

沖完身之後,佢再幫我按左陣頭頸,手勢都幾舒服。但係扣分位係佢有段時間係一路按一路㩒電話,唔夠專心。

最後沖埋涼就比錢走人,有樣野要讚係基本上潮吹係失敗,佢好公道地無加收潮吹服務嘅費用,呢樣野我好欣賞。

整體成個過程係幾舒服,都可以稱得上享受嘅,有興趣嘅師兄實在可以一試。或者唔好抱太大期望上去,番落樓嘅感覺會係喜出望外多啲。

評分

參與人數 13威望 +178 金錢 +178 貢獻 +178 信賴 +178 收起 理由
Nolanfan + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
ohmicmic + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
yuen2022 + 15 + 15 + 15 + 15
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
lemonpear + 15 + 15 + 15 + 15
EGGio + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
daddydelay + 18 + 18 + 18 + 18 我欣賞你
陳小生 + 10 + 10 + 10 + 10
謝祥熙 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
KK-Kenny + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復

中級會員

師兄的包膠比較真實和貼地,因為我都去過,地方企理乾淨,囡囡個樣不過不失,算后生。身材方面,A-B cup,服務一般般,鐘意有服務王,可能會失望。

評分

參與人數 3威望 +45 金錢 +45 貢獻 +45 信賴 +45 收起 理由
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
lemonpear + 15 + 15 + 15 + 15
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

如果一路服務, 一路㩒電話, 我就麻麻地啦
回復

1萬

論壇元老

睇完師兄報告, 都唔係話特別好, 只可以講考慮下先
XOXOXOXOXOXOX
回復

1萬

論壇元老

真人相與廣告相落差好大!
回復

註冊會員

試過本人,感覺良好 環境乾淨 人都覺得幾靚女,加分支持 覺得還好大家就吾要要求太苛刻啦
回復

註冊會員

本人試過 覺得同廣告都幾似,服務還算貼心 年輕女 可以加分支持
回復

新手上路

其實我覺得偷拍人得嘅相唔係咁好,既然服務還好,算貼心,希望樓主保護妹妹嘅隱私,幫她刪除相,畢竟之前報告體驗
回復

新手上路

畢竟只是體驗報告,唔使放偷拍私人相
回復

註冊會員

陳小生 發表於 2022-8-25 19:49
師兄的包膠比較真實和貼地,因為我都去過,地方企理乾淨,囡囡個樣不過不失,算后生。身材方面,A-B cup,服務一 ...

麻煩師兄刪除偷拍相片,我相信未經女女同意,唔可以亂放人家相片,尤其是偷拍相,也希望管理員可以跟這位師兄溝通一下.
回復