新四台

查看: 7134|回復: 23

TST 小玥 專業 + 喜出望外 + 一次可以滿足幾個願望~

中級會員

姓名:小玥 @ 小玥工作室(TG 自己揾下啦)
地址:尖沙咀
家用:$1,500(治療按摩連抓龍筋 + Nuru)120 分鐘
相頭:8 / 10 越睇越順眼,鄰居少婦 feel~
身材:8 / 10 均勻,小肥,反而好好攬好有feel~
服務:10 / 10 各方面技術專業,喜出望外,有驚喜,一次可以滿足幾個願望~
翻食指數:10 / 10

由於工作關係,已經冇出黎 dup 骨冇 P3 好耐,想先保養一下,抓下龍筋(由於自己知自己事,所以更加希望可以根治自己本身問題。。。),係 TG 度見到廣告,WhatsApp了解之後,客服(後來先知道原來就係小玥自己)同我講依家兩粒鐘有優惠,可以減兩舊水,於是抱住冒險心態試一試。。。
約左時間,一位長髮美女開門等候(由於換鞋區太黑,睇唔清楚,但初步睇唔老,順眼,雙眼含情默默望住你。。。),於是經過大廳帶我入房,確認係小玥後,小玥幫我放底個袋,自行換衫,比左一次性毛巾(小玥有問我揀普通定一次性毛巾,抵讚!),自己沖涼

Part 1:小玥先叫我訓底,先按背,按之前有問身體邊度攰邊度痛,雖然同小弟以前按摩師傅按摩既次序有 d 分別(其實無真係唔清楚邊一家係正規),但係小玥所按既穴位好準(我有 d 位真係堅痛,比小玥按完真係舒緩好多~),力度夠,亦有問我夠唔夠力,小玥好健談,大家氣氛幾好,專業既小玥,一按我某 d 穴位,就已經可以講到我身體有咩毛病(勁!)按按下,突然問我想唔想採耳,我即時反應:你甘厲害連採耳都識?於是係唔駛加錢情況下,好奇心驅使我之下當然一試小玥既採耳技術啦~(不過,唔係講完即刻採,係陣間先採,見下文)。一心稔住都係正正經去按,抓龍筋,點知小玥按按下,突然抽下你水,又偷吻你,令我按唔住自己開始手多多,而且仲有。。。(我有既,唔係代表所有師兄之後都會有),呢個突如其來既「偷襲」,我最初真係唔知有咩反應。。。 之後小玥又即刻轉 mode 正正經經好用心繼續同你按,真係估小玥唔到,呢個體驗小弟真係從未試過。。。  係「正經」同「偷襲」穿梭幾次之間,小玥問我想唔想試Nuru,我見比佢「偷襲」我甘好 feel,why not 一試呢?!

Part 2:小玥出房攞Nuru 油,入房後全脫(我訓係床度偷望),慢慢係我背脊落油,佢自己揸完油之後,慢慢全身壓係我背部,小玥皮膚好滑,慢慢上上下下係我背脊滑行,有時捉住你雙手,有時錫你耳仔同面,輕錫,堅好 feel。。。小玥絕冇偷懶,唔係好似有d 劣質Spa 場技師甘 hea 係你背脊旭幾旭就叫你轉身,feel到小玥好用心去「滑翔」。。。之後叫我轉身,面對面再滑,錫我全身,當然我好自然甘揸小玥對 cup 手波(手掌岩岩好,好好揸),小玥同我夾大肉腸,唔知佢係咪知道我比較敏感,小玥係慢慢同你玩,唔會狂 chok。。。攬住小玥係佢溫柔既手玩弄之下,成功發射。。。

之後,一齊沖涼,互相揸沐浴露互相沖身。。。

Part 1(續):抹完身,小玥著返衫,叫我再訓底,原來佢開始幫我採耳,幾舒服,同我之前去過採耳店師傅既手法差唔多(只係冇左羽毛掃你塊面同音义),亦有同你對耳仔按摩~ 感覺唔錯!

之後,小玥繼續幫我按,突然佢又「偷襲」我,我地好似情侶攬住,我不時偷吻小玥,一邊輕掃佢對波波,小玥輕輕發出呻吟聲。。。小 Enjoy Tonight 自自然然又精神起勁番啦~ 原來,小玥令我「起勁」之後,開始幫我抓龍筋,通經絡。。。過程中,仲分享一 d 醫理比我聽,小玥既抓龍筋同我以前試過有d 唔同,除左基本同坊間抓龍筋按既位置差唔多之外,佢亦會同時按埋你既雙腳腳踭位置同胳肋底。。。大家就係一個好輕鬆愉快既氣氛之下完結

總結:即使我第一次約小玥,小玥比我一次又一次既驚喜,一個非常專業又有 GFF 既體驗~ 一個價錢,居然有甘好甘多既服務,絕對值得推薦!
為左快 d 比小玥根治小弟既問題,我已經應承左呢期至少一個星期揾小玥治療(同小玥傾計中,原來小玥係星期六同日休息。。。)

提醒:我今次有既,唔係代表我每次或所有師兄之後都會有

題外話:小玥原來有位表妹都有係呢個工作室度開工,所以我都建議佢地其中一位改名比較好。。。依家暫時我預約時,都會稱呼小玥(表姐)先~

評分

參與人數 4威望 +67 金錢 +67 貢獻 +67 信賴 +67 收起 理由
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 7 + 7 + 7 + 7 Noted
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容,但我就唔捨得玩咁貴啦.

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

恭喜師兄有一個難忘體驗,120mins 要15魚小弟只能卻步了
回復

2萬

論壇元老

開頭講冇P3好耐以為今次有,最後只係耳仔有
回復

中級會員

120478boy 發表於 2022-8-25 15:43
恭喜師兄有一個難忘體驗,120mins 要15魚小弟只能卻步了

其實我覺得小玥性價比好高嫁~
呢個價錢 120min. 有:
1) Dup(專業 + 用心 dup)
2) Nuru(一般 Spa 場,收 10魚 60min.)
3) 抓龍筋
4) 採耳
5) 唔老
6) 有服務
回復

中級會員

angelbaby 發表於 2022-8-25 15:54
開頭講冇P3好耐以為今次有,最後只係耳仔有

有待大家去探索.....

我都未知有冇得解鎖
回復

2萬

論壇元老

係唔係隔離有廣告1200(120min)果個?1500真心貴囉,睇相都係普通樣
回復

高級會員

enjoy_tonight 發表於 2022-8-25 15:57

師兄你咁樣數,數多幾十樣野都仲得
回復

1萬

論壇元老

enjoy_tonight 發表於 2022-8-25 15:57

小弟一向遊走於觀塘深水埗佐敦,感覺尖沙咀價位普通虛高,而且經常貨不對辦,實在買唔起1500蚊一個教訓
回復

2萬

論壇元老

要每次用$1500去探索,仲要未知有冇得解鎖 .....
回復

高級會員

1500蚊120分鐘,怒小弟直言,真心玩唔起,不過都多謝師兄分享
回復