新四台

查看: 10949|回復: 33

即日決定拿拿臨電約娜娜

3萬

論壇元老

名字: SSP 電約娜娜
地址: 元洲街
家用: $400/60MINS+$100 BM
相頭: 8/10,
環境: 7/10, 辦公室係劏房算骨子及有一次性毛巾及床墊, 但略嫌入口對正巴士站太開揚, 扣一分
翻食指數: 8/10

第五波疫情前, 總覺得其實除左外地輸入感染者外, 本地已經零感染, 所以舊年都仲有出去SPA/桑拿/USB玩下, 仲夠膽同囡囡一齊除罩都無擔心過; 但自第五波開始後一直龜縮未敢出動.所以雖然舊新四有出過報告,但新新四重開後一直未能為論壇有所貢獻一直都耿耿於懷;但呢幾日終於緊火到一個點覺得忍唔住,於是將有師兄有報告出過, 覺得應該唔會DM嘅囡囡睇一次,終於決定揀娜娜做2022年第一擊

咁決定左娜娜就拿拿聲約實喇, 原來即日都可以約到, 於是係SSP附近食少少嘢後就行下黃金先過下冷河, 差唔多時間就到樓下whatsapp 通知等開門

印象中有師兄係報告內話過佢 講嘢掘/聲氣粗/有鄕音/好惡死, 開門見到真身再傾兩句後都認同大部份師兄咁講, 不過我覺得佢聲氣粗不過都算有禮貎, 講嘢掘亦不過係直接啫; 加上睇落去樣子唔差, 年紀係三中左右; SSP樓上骨有咁嘅質素算ok; 不過佢得 B波仔, 胸奴人都真係可Skip; 入門口後循例沖個涼再上肉枱, 佢有幫我抺乾身, 之後再抺乾地板先開始part1, 呢兩下貼心加衞生, 加分!

Part1 有問邊度見攰, 然後都盡力按我攰位, 略嫌肩頸位落位唔太準, 不過力度夠都有鬆到, 骨技應該一班尾二班頭, 但絕對比美容骨好好多

Part1 完左我起身自轉迎接Part2, 囡囡亦都開始全清(連口罩都除埋)準備BM, 不過我怕死我都係繼續帶罩; 呢一part 舒服嘅, 磨得好細緻亦無格我手, 當然我覺得我唔算摷得佢太過份, 最後攬住佢Body再係佢手中爆漿; 全程感覺到有師兄講嘅少少機械式, 不過都可以接受, 只係B波就硬係揸上手會差少少咁

最後家用五舊落樓, 個人覺得性價比可以, 可翻食

附圖為門口門鐘, 亂到呢, 唔怪得會有師兄撳錯鐘......

多謝收看!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 20威望 +312 金錢 +336 貢獻 +342 信賴 +318 收起 理由
gameyip + 15 + 15 + 15 + 15
Leekashing + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
ansonlam + 10 + 10 + 15 + 15 真實報告
mycot321 + 20 + 20 + 20 + 20 勇者無懼
zash + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Raylee + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Onlyyou + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
謝祥熙 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
三上悠亞 + 2 + 1 + 2 + 3
苦笑這孤城 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Andy + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
db614 + 20 + 20 + 20 + 20 我很讚同
林友德 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hermann + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
angelbaby + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Wonderful + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dawning + 25 + 25 真實報告
Pencil30 + 20 用心發帖

查看全部評分

回復

中級會員

五百BM OK啦!算公道
回復

4萬

高級元老

加分支持!
不過你唔洗咁怕死呀,人地好多國家已經無視呢個病毒
回復

2萬

論壇元老

加分支持,性價比高值得一試
回復

3萬

論壇元老

Sickman 發表於 2022-8-25 09:34
加分支持!
不過你唔洗咁怕死呀,人地好多國家已經無視呢個病毒

我自己唔驚中, 但家中有老有嫩, 唔敢冒呢啲險
回復

2萬

論壇元老

佢嗰度都唔算開揚,起碼冇紅光管冇人洗樓,只係同層有間泰足
回復

3萬

論壇元老

angelbaby 發表於 2022-8-25 10:37
佢嗰度都唔算開揚,起碼冇紅光管冇人洗樓,只係同層有間泰足

係呀師兄, 上左樓梯就ok; 我話開揚不過係話佢大廈入口有兩個巴士站多人眼望望啫
回復

2萬

論壇元老

...講嘢掘/聲氣粗/有鄕音/好惡死

鍾意嘅話, 會覺很好可愛!
回復

3萬

論壇元老

hermann 發表於 2022-8-25 11:01
...講嘢掘/聲氣粗/有鄕音/好惡死

鍾意嘅話, 會覺很好可愛!

只要係靚女有品有禮貎, 以上一切皆可無視
回復

高級會員

三中如果樣唔差可以試下,相頭會唔會好C9?
回復