新四台

查看: 4477|回復: 9

再會中環Serena

金牌會員

修心養性咗一輪,復出去USB就去揾呢位Serena,之前都去過幾次,抖一輪又有返新鮮感。電約地點係中環酒吧區,夠鐘上到去按鐘,白色中空迷你裙嘅Serena已準備好開門,冇見一輪好似清減咗啲,好彩杯數冇下滑。
年紀照睇最多三十頭,USB嚟講真係好後生,170高左右,白滑長腿係佢賣點嚟。算不上相頭一族,似屋邨女人仔咁,more than順眼有餘。

Part 1: 過水後攤上床俾佢開背,位都算準。但因為志不在此,加上佢大肶喺我頭邊樣嚟樣去,忍唔住輕薄吓佢,就叫佢落下一part。

Part 2: 佢話佢最近學識咗RPP,叫我試吓。其實我係鐘意RPP,但一真未遇到高手,就叫佢試試。好有心,技巧唔錯,用手指頭R,手感就輕,觸電感唔差。我要求幫佢見龍卸甲,當然襯機會全清佢啦,唔會俾機會佢自己半清。搜一輪身,越搜佢越縮,次次都係咁,佢應該係堅怕醜,成日遮遮掩掩,就算熟咗都係咁,反而咁樣會較有真實感。叫佢上嚟等我好似BF咁服侍佢,反應非常之真實,詳情唔講,你有未必我有,最後俾咗一億佢心口。

8魚落樓,呢個價喺中環唔錯,而且唔會逐樣加錢,唔使一肚氣。滿足地準時走人,下次想試試佢鄰居Camilla, 之前都有師兄正評過。

評分

參與人數 10威望 +155 金錢 +155 貢獻 +155 信賴 +155 收起 理由
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15
hkgunners + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
warhammer2 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
RCMP + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Maxc + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
ma9509 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Pencil30 + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

加分支持
回復

金牌會員

好似好正喎,師兄可否pm,加分支持
回復

2萬

論壇元老

真係各人眼光唔同,之前有人話食相頭都掋食
回復

金牌會員

Wacha 發表於 2022-8-20 15:52
真係各人眼光唔同,之前有人話食相頭都掋食

佢樣絕對唔係差, 只係未去到我自己嘅相頭族定義.
回復

金牌會員

Maxc 發表於 2022-8-20 08:14
好似好正喎,師兄可否pm,加分支持

已pm你。   
回復

中級會員

高手 全清
回復

高級會員

睇佢牙齒,比較難覺的佢頂盡30頭,而且佢有小小鬥雞眼,但佢態度係好okay的,技術則average
回復

註冊會員

正wor 可唔可以pm下等我支持下佢
回復

中級會員

中環都方便,又後生,
師兄可否pm小弟
回復