新四台

查看: 7024|回復: 21

新4覆出的第一份報告 KQ 琪琪

金牌會員

地址:KT KQ 琪琪 (2樓16C)
時間:60mins
價錢:400+100BM

其實一直都想試,不過又怕中伏, 今日番番下工唔想番就拿左半日出黎玩,本新planing 係食個飯,先去過正骨揼番2part 先,因為我係骨精加受力,無幾多個樓上骨按的掂,通常都係打定底先去玩囡  (條野都硬d), 點知電約琪琪諗住比兩個時間佢簡,一問食完飯就有時間,咁緊係入閘重要啦,因為紅人都難約,估唔到早一個鐘都約到,咁就先樓上骨再去正骨啦

入閘前,心中都忐忑不安,想不到我都會有以前按鐘仔的心情出現,可能太奈無掃樓,加上而家都係搵3樓May may 按多,又怕開門係大媽級,果種心情好難形容

入閘開門,見到囡囡後都唔係好後生姐,無師兄講到中咁吸引,咁就沖涼先啦,浴後會幫手抹身,我話唔習慣比人抹,佢都堅決幫手,服務到家加分

上床開背,掂(樓上骨算唔錯)未到我要求,KQ黎講算唔差中上水平
重點:足鐘,指壓好掂,全身都有按

時間差唔多就問我玩咩,心諗大波都然係玩BM啦,佢仲開玩笑話
我都唔問價錢的,我轉頭收你800架,我就話你咁紅咁多廣告唔會的,唔次我上個月係5樓試果個替工,渣波都要加100,跟住佢就笑,大波玩BM 感覺真係唔同,一定要試,之後轉身B埋前面,我見囡囡服務緊就無渣佢啦,之後一落手渣佢,她仲笑話以為你真係唔渣我Tim, 加你100架,最後都係夾 腸升空

報告雖然有的長,但她係值得試的,各花各眼,其後我都會出多的報告分享,好壞都分享,如有得罪勿插, 報告純粹個人感覺

評分

參與人數 13威望 +180 金錢 +180 貢獻 +180 信賴 +180 收起 理由
wwskw + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
zpp4567 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
manc + 5 + 5 + 5 + 5
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
PRCFG + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
mmfun + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
cottonwood + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10
ilovebigtits + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
長腿叔叔 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告

查看全部評分

回復

金牌會員

唔記得講樣,一開始睇唔係好正,望下望,佢樣其實都唔差,有種想屌死佢的感覺
回復

高級會員

琪琪的確抵食,由其是糧尾又癮起既時候
回復

金牌會員

大波bm真係正,有講有笑唔錯,氣氛無咁尷尬
回復

中級會員

佢價錢真係抵,係唔知咩年紀呢
回復

3萬

論壇元老