新四台

查看: 11740|回復: 18

新手初寫報告深水埗BOBO 良好體驗

金牌會員

名稱:BoBo專業按摩
地區:深水埗
地址: 長沙灣道
價錢:$800/90分鐘,Nuru
新4網址: 隔離台 電約
翻食指數: 有機會

之前搜尋各Ching啲貼希望可以見到有正既樓上骨推介,點知就心郁郁想試一試深水埗既BoBo係咪真係咁出色。

Part 1
其實小弟我唔旨在揼骨呢part都有叫囡囡唔洗咁賣力怕佢辛苦,但係囡囡手勢依然好好就算我唔太識分揼得好與壞起碼成個過程係感受到人哋有交足功課俾你enjoy 既

Part 2
先細心問定你怕唔怕凍,因為nuru落左其實冷卻得好快但係BoBo真心磨動既頻率節奏掌握得好好,令你覺得好溫暖,雖然之前Ching啲報告話囡囡只有B,但係個人扒響床磨背脊個下真係感受好正,好滑好有肉感,再加上rpp囡囡手法唔錯,指甲不停遊走又不停輕撫細佬,有幾下我都舒服到忍唔住叫出嚟,轉左身重點黎啦,BoBo好有技巧永遠唔會用死一樣,磨棍乳夾HJ掃菊眼樣樣齊,務求就係要不停換方式刺激你等你無所適從,揸波就緊嫁啦,但手一直都唔敢對囡囡隻碟太唔規矩,點知BoBo非常大方話只要你唔好亂伸手指我都任你摸,做得邪骨邊有會唔俾人抽水嫁

評分

參與人數 8威望 +125 金錢 +125 貢獻 +125 信賴 +125 收起 理由
長腿叔叔 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
mario01 + 15 + 15 + 15 + 15
Ericship + 10 + 10 + 10 + 10
db614 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
qqkingkong + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
MY60 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
迷途小鹹蟲II + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖

查看全部評分

回復

金牌會員

咩年紀,正常價位,謝謝分享
回復

1萬

論壇元老

想問下係咪改左名做CINDY個個 ?
回復

金牌會員

Milkchocolate 發表於 2022-8-16 15:33
咩年紀,正常價位,謝謝分享

目測就30中,唔算靚但順眼細細粒,nuru消費八魚
回復

金牌會員

第一次出帖唔知限字數被刪減左好多廢話,補充返少少最後同囡囡保持一種
回復

高級會員

8魚nuru中規中矩,我對rpp冇興趣,冇咩動力,搵日經過先再試啦,加分支持ching
回復

金牌會員

Eminem 發表於 2022-8-16 16:47
第一次出帖唔知限字數被刪減左好多廢話,補充返少少最後同囡囡保持一種

最後同囡囡保持一種良好關係,因為BOBO強調自己冇P3既,尊重囡囡唔好強求,整體感覺係價錢合理舒適既
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

如果SSP區收800, 又無P3, 我又覺得有少少貴
不過師兄自己玩得開心就得啦
活到老,玩到老
回復

2萬

論壇元老

BoBo 真係唔錯,P1P2都做得好好,間唔中都會返食。
回復

高級會員

其實800蚊90分鐘有nuru,價位好大眾化,好多囡囡都收依個價錢,在下會抽空一試
回復