新四台

查看: 8551|回復: 16

JDFL 阿C 鐘意長腿必入

高級會員

名稱:阿C
地址:JDFL 11/F B1
價錢時間:1000(120分鐘)
相頭:順眼靚女
身材:fit,長腿, B cup環境:大房清潔整齊
廣告:http://www.new141.online/ch/girl.php?id=14725&type=樓上骨

Part 1. 入到去第一眼就望到女女穿上套裝黑絲相當誘惑,傾咗幾句就沖涼,有一次性毛巾,之後上骨床, 踩得好舒服,力度夠舒服,之後再手按拉筋成個人鬆晒~

Part 2. 過大床,女女rpp不過小弟怕痕, 轉身落油HJ玩咗陣跟住阿C就俾對腳我玩,呢嘢不得了即時細佬硬晒軚就攬住對腳派彩,沖完涼再按頭,舒服到差啲瞓著,
整個過程非常開心過癮, 今次試咗GFF下次試吓痴女mode先, 女女話想轉兼職唔長做了,要約既早啲約喇

BTW純粹個人女女絕對唔似七師傅,喺我眼中著住套裝黑絲既阿C超似我讀書嗰陣時個Miss, 我玩得超開心

今次係第一次出報告,希望下次寫得再好啲

評分

參與人數 10威望 +140 金錢 +140 貢獻 +140 信賴 +140 收起 理由
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
saul + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
db614 + 10 + 10 + 10 + 10
!QQ! + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
愛腳分子 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 用心發帖
PRCFG + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

阿c既 part 2 真係唔錯,唔太為難囡囡既佢都會盡量配合,師兄最後射咗落囡囡對腳呀?

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +15 貢獻 +15 信賴 +15 收起 理由
長腿叔叔 + 15 + 15 + 15 + 15 成腳都係

查看全部評分

回復

中級會員

ching 佢幾高?
回復

金牌會員

高挑靚女引死人
回復

1萬

論壇元老

幾位出過報告既師兄都話囡囡有B cup, C cup etc, 但小弟橫睇掂睇都唔覺有喎,囡囡係正宗瘦底微波一族,身材(唔計上圍)絕對係fit爆,腿幼所以著起絲襪寧舍顯得對腳特靚,啱晒鍾意玩腳既師兄

評分

參與人數 1金錢 +25 貢獻 +25 收起 理由
dawning + 25 + 25 我很讚同

查看全部評分

回復

高級會員

那篇報告話阿C似七師傅,我有存底,居然一年後會有人同阿C翻案,都幾得意
該作者是誰,我是不會講的,但不是我
無論如何呢個價位,主打玩脚,我是無興趣

評分

參與人數 1金錢 +25 信賴 +25 收起 理由
dawning + 25 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

mycot321 發表於 2022-8-15 17:45
那篇報告話阿C似七師傅,我有存底,居然一年後會有人同阿C翻案,都幾得意
該作者是誰,我是不會講的,但不 ...

阿c又唔係淨係玩腳,佢part 1 都唔差架,part 2都好好service
回復

註冊會員

C妹長眼靚女,工作室夠大又夠乾淨,玩法亦都唔公式法,鐵膽嚟
回復

註冊會員

C妹長腿靚女
回復

中級會員

阿C揼骨和服務都好ok,感覺到佢好用心去做,之前係睇依個討論區話佢似好多唔同嘅女明星所以才上去試試,不過絕對唔似七師傅,樣同年紀差好遠,阿C後生好多,話囡囡似七師傅有啲抹黑成份。 返食過幾次阿C,依家放係鐵膽之一,囡囡個樣同身形比例都好正,雖然冇巨乳,但有靚長腿,應該話佢識打扮同識著咩衫凸顯佢啲優點。

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +15 貢獻 +15 信賴 +15 收起 理由
長腿叔叔 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同

查看全部評分

回復