新四台

查看: 62132|回復: 1214

讓我變身AV中的主角 巨乳 Nuru 福樂桐桐 *內有J圖*

3萬

論壇元老

名稱:桐桐
地址:佐敦福樂大廈 7樓E
家用:700 +Tips
時間:60分鐘
網址:http://www.new141.online/ch/girl.php?id=6739&type=%E6%A8%93%E4%B8%8A%E9%AA%A8

先提下別人有的服務你未必有係正常的,請尊重囡囡,就算你哋所講服務好的囡囡,見到斯文乾淨靚仔都可能會更加好服務,希望佢返食,只不過係我哋唔知,始終人夾人緣,自己試咗覺得好玩就得,無謂比較。

*各位注意桐桐只做預約,因為今日見到有好多師弟見到桐桐開門都想睇下佢真人,約前我可以俾少少建議,第一相片喺真人相,身材真係咁,另外佢廣告相都係真人相,黑色衫嗰張100%似。
至於樣就建議師弟自己考慮下,搵個AV女優舉例,春菜はな,如果你接受到,咁就應該ok(當然唔好期望太高),桐桐瘦過佢好多,冇腩,似佢當年出道咁,但如果你睇開D賣樣,少女,偶像嗰D AV女優,相信樓上骨應該冇幾多個滿足到你。

我由桐桐復出後就一直搵佢,今次成功得到囡囡許可拎到相出報告,件比堅尼係我買的,對波大到差D跌出嚟,正過日本D水著女優。

要形容桐桐身材絕對真材實料,皮膚都算白滑,幾乎冇腩,keep得真係幾好,瘦底大波真係可遇不可求!完全係令我愛不釋手,找不到理由唔試佢。

簡單介紹:
相頭:7/10(似三十中後,風韻輕熟女)
身材:10/10(我估E-F cup,手感一流,冇腩走肥)
環境:8/10 (算大,乾淨,有一次性床單毛巾)
返食指數:我一定俾滿分啦

Part 1

因為我係熟客GFF爆燈,所以我專登再試一次標準服務來出報告。
其實我基乎冇俾桐桐揼過骨,原來佢係識㗎,佢話D客通常冷靜唔到俾佢慢慢揼。
桐桐好用心,知道我邊D位攰,就重點按多幾下,都鬆到的。

Part 2
我繼續趴在床上,桐桐準備暖Nuru油,呢一刻我必定轉身偷望,因為真係太似睇緊AV入面玩Nuru,睇住D Nuru油搽上佢對巨乳度,隨即變成美味的果實睇完玩緊時更加有feel,腦入面會想像到佢對巨乳喺我背上滑來滑去。

桐桐首先趴上我背脊,柔軟而有彈性的觸感即時傳遍我身,感覺到非常之舒服、享受。
之後她的兩個肉球滑去我小腿,不停打轉再打轉,再滑到我pat pat,再返去背脊,最後到頸先最震撼,條頸俾佢對巨乳夾住,桐桐又在我耳邊呻吟,簡直係環迴立體聲刺激享受。
轉身更是刺激,桐桐完美的身材盡在我的眼前,桐桐輕撫我身體,我全身舒服到打震,比RPP有過之而無不及。
終於到我最期待的畫面,桐桐伏在我胸前,兩個大肉球在我面前遊走,令我的慾望也隨即大爆發了,伸手不停把玩桐桐的兩個大肉球,柔軟又彈手的質感,令我愛不釋手。
桐桐見我玩得不亦樂乎,就給我來個洗面奶,我腦中已經完全只剩下對桐桐的一對水潤大蜜桃的慾望,雙手捧著大口地吃、吸啜,滑不溜手又柔軟的觸感,反而令小弟弟更加硬如鋼鐵,最後鋼鐵也融化在桐桐溫柔的手中。

希望大家都玩得開心,支持一下

唔啱食都和平分手,下次食好D

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 111威望 +1323 金錢 +1325 貢獻 +1302 信賴 +1263 收起 理由
PVD + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
塚田詩織 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
19990123 + 3 + 5 + 4 + 2 真實報告
tom001hk + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
n141 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
vitz916 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hqi + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hkgunners + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
xXcharlesXx123 + 14 + 15 + 15 + 15 精彩內容
abc321 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
jop587 + 11 + 12 + 12 + 15 真實報告
琦玉老師 + 20 + 20 + 20 + 20 羨慕死人
CarryLi123 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
fungsan + 15 + 15 真實報告
5691 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
pennis333 + 10 + 10
大雨愛好者 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
Aziaron8 + 4 真實報告

查看全部評分

回復

金牌會員

我仲未翻食,不過間唔中都心思思

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-3-19 08:33
QQ 195 444 5505 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-8-19 16:28
的確好令人回味  發表於 2022-8-12 01:55
回復

中級會員

報告得好生動
回復

中級會員

我都搵過桐桐好多次,對波真係好大
回復

金牌會員

桐桐我都未試過,有機會試下先,多謝師兄分享
回復

金牌會員

有相報告要支持
回復

註冊會員

諗起都回味,桐桐真心好正,留言睇圖回味下先
回復

高級會員

有機會要試一試
回復

限制會員

Thanks for sharing

評分

參與人數 1威望 -30 金錢 -30 貢獻 -30 信賴 -30 收起 理由
Pencil30 -30 -30 -30 -30 垃圾回帖, 無視版規

查看全部評分

回復

中級會員

想睇下師兄買果件泳衣
回復