新四台

查看: 27832|回復: 370

年輕的粿粿, 照顧我每一處肋骨, 令我腦袋分泌出無數安多酚

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

名稱: 粿粿
地區: 尖沙咀
地址: 地鐵站N出口
價錢: $1000
時間: 60分鐘
翻食指數: 8.5/10

前言:
近來好多師兄私訊PM我, 問我有無真係後生囡囡識揼骨? 講真, 真係後生嘅囡囡一般都唔會學揼骨, 因為搵錢唔算多之餘, 仲做到手仔痛, 好多都寧願趁後生叫高少少價錢做酒店妹好過...
不過, 我前排其實經朋友介紹, 又搵到一個較後生嘅囡囡係識揼骨嘅, 既然咁多師兄對搵個後生囡揼骨咁有性趣, 咁我又分享下畀大家, 大家睇完就自己衡量下試唔試啦。

粿粿與我溫馨約會的序幕:
話說有日喺公司做野做到好夜, 做到成個人好緊繃, 突然就好想放鬆下, 問下我啲揼骨囡囡朋友有無返工? 佢話咁夜收左工, 就介紹左個靚女畀我, 問我試唔試? 嗰刻個人太攰, 個腦都呆呆地諗唔到野, 淨下想搵個地方釋放下, 咁就快快趣答應左個朋友, 叫佢幫我安排下...
我個朋友好快就覆實我時間, 然後叫我按地址上去搵呢位粿粿, 咁我就由公司呆呆滯滯坐地鐵落尖沙咀, 去7-11買枝茶飲兩啖, 就上去目標地方。

樣貌: 8.0/10
望落去應該大約最多30, (哈哈, 我係無手鬆寫後生左, 信唔信我, 就睇大家啦);
廣告相嘴仔打格嗰張估計係佢本人, 另外2張廣告相就唔敢肯定係咪真人相。

身材: 9.5/10
一般香港少女身材, 高高瘦瘦, 胸口唔係平板, 但又配有小長腿, 真心係少女胴體, 高度目測大約5'4啦,
再配上佢嘅廣東話溝通, 講畀大家聽話佢係陀地都好多人會信。(當然佢應該係陀北, 哈哈)

服務: 8.0/10
唔錯嘅美容骨技術, 有力, 再配上踩背, 女朋友式嘅出火, 仲有事後按埋個頭。

同大師傅比較就真係無得比。但對於後生囡黎講, 都無得可以去挑剔。

環境: 8.5/10
一個地方幾乾淨嘅Spa場格局, 地方隱蔽, 大廈亦有保安員, 絕對玩得Relax。

粿粿跟我譜出的序曲:
我的朋友幫我安排好時間後, 我就按時上到目標地方撳鐘, 門一開, 我眼面係一位戴住口罩嘅妙齡少女, 吊帶衫, 短裙, 白波鞋...呢一刻, 我心動了...之後粿粿拖著我去床邊, 然後去雪櫃拎一支水給我, 就示意我去脫下衣裳, 然後佢就幫我細心掛在門後了, 而我一邊沖涼, 佢就一邊跟我作簡單溝通, 互相先作了解...
鉛筆三十(好奇):「你啱啱入行? 睇見你好似好後生喎?」
粿粿(淡淡然): 「我以前做美容院, 不過想搵多啲錢, 咪試下轉做呢啲囉。」
鉛筆三十(一臉驚訝):「咁大犧牲?」
粿粿(再次淡淡然):「無辦法啦, 又無男朋友, 要靠自己, 咪趁後生搵多啲囉, 做呢行只要克服到畀男人摸就得啦, 其實做正規美容院啲女人都好難服侍架。」
我(少少認真):「其實你個款唔差, 如果要求唔係太高, 唔一定要高富帥, 正常應該大把人追你啦!」
粿粿(繼續淡淡然):「其實唔洗搵好多錢, 只要有個穩定嘅地方可以住, 有穩定收入就可以了...」
講到呢度...我亦關掉水掣, 打開浴室門, 一邊用毛巾乾身, 一邊走去床邊了...

粿粿與我柔情似水的Part.1:
當我正準備伏在骨床上的時候, 精靈的粿粿察覺到我背脊上還未抹乾, 就溫柔咁用毛巾幫我再刷刷背脊, 而我眼下看見已經脫下口罩的粿粿, 雖則唔稱得上算好靚, 但就被她的年輕面貌所吸引, 所以就情不自禁把她一手抱入懷, 我頭貼著她的秀髮上, 去輕輕感受她自然散發出的少女香...而此刻, 小筆筆亦已經慢慢咁有著反應了...大家以這個方式打過招呼後, 我就乖乖咁扒喺床上, 放鬆全身, 清空腦筋, 什麼都不想, 去接受粿粿給我柔情似水的服務...粿粿先由我膊頭按起, 繼而按上背脊, 為我每一條肋骨恢復生機, 再一直移向我大脾和小腿, 無間斷為我身體注入生氣...雖則粿粿不是孔武有力之人, 但是亦已經足夠令我身體得到重生。或許她是個後生女, 又或許是我本來就是來漫無目的地來放空自己, 根本對今次揼骨不是有太大期望與要求...正當我以為就這樣一直按下去, 誰不知粿粿企上床上, 扶著天花板的扶手, 利用她輕盈的身軀加上靈巧的腳步, 為我一而再, 再而三去照顧我身體每一個穴位和每一條肋骨...

粿粿跟與我浪漫滿滿的Part.2:
就喺某一刻, 粿粿跟我說要去拎Nuru油, 然後粿粿就解開身上的衣裳, 一絲不掛, 伏在我身上, 然後頭貼頭, 彼此的眼神接觸, 互相過電...此時, 我就情不自禁去輕輕親吻她的嘴唇, 我倆就纏綿一番...我伸手嘗試去輕撫她身體每一寸肌膚, 輕搓她34C胸脯, 再輕搓她微翹的屁股, 再輕掃她的長腿, 此時此刻, 我腦袋不停分泌出安多酚, 我好像已經漸漸忘卻工作上的煩惱了...繼而變成整個人都維持著亢奮狀態, 而小筆筆亦已經磨拳察掌, 硬如鋼鐵了, 而粿粿彷彿已經洞悉了一切, 立刻把Nuru倒在我小筆筆上, 然後利用她的玉手為我小筆筆向上又向下的打氣, 之後我倆漸漸增加Nuru的劑量, 然後再互相磨擦, 擦亮對方的身體, 微弱的呻吟聲, 夾離著亢奮的呼吸聲...我倆早已爬上快樂的高峰, 最後我教曉了粿粿怎樣扭開小筆筆的汽水蓋, 她很聰敏地, 再次利用她的玉手, 在小筆筆龜頭邊上, 輕柔地打轉打轉, 再打轉...就活像去打開一瓶搖晃得很厲害的汽水般...最後, 粿粿終於帶我上到快樂的最頂峰, 把埋藏著小筆筆內猶如汽水般的精華釋放出來, 結束這個一小時的浪漫故事。

事後, 大家手拖手去沖涼, 而粿粿見到還有少許時間, 還提議幫我按頭按到夠鐘, 實在難得非常。

總結:
粿粿揼骨技術未必係好, 但都起碼做足要做嘅步驟。
如果大家想搵一個堅後生女, 要求唔高, 簡單揼個骨, 放鬆下心情, 佢係可以一試。
正路黎講, 雖然佢收得或者貴少少, 但搵佢應該唔會點跌錢。至於大家去唔去馬, 就視乎大家要求, 經濟能力, 衡量下再決定啦。
可能有人又會問廣告寫700元, 點解我玩到1000元, 因為700元係最基本揼骨, 加錢就有全清同埋Nuru。

溫馨提示:
唔知點解, 係某啲人故意灌水? 定係真係唔鐘意睇版規睇字呢? 每次出報告都總會有一啲文盲, 灌水燃同伸手黨, 求其打句「多謝」「支持」呢類垃圾回帖就去睇相, 影響成個forum嘅風氣。
我再重申一次, 我呢份報告隱藏內容都係100%無囡囡真人照片嘅, 所以大家睇完報告, 無實際野想問或發表, 就唔該睇完報告就離開, 唔好多手打句灌水廢話出來, 如果我見到一定會扣分, 什至會封號。如果大家回帖真係唔知寫咩好, 又想多謝或支持我份報告, 實際撳個「評分」掣去幫手加個分就得啦。希望大家真心做個有教養嘅雞蟲啦, thank you very much!

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 105威望 +1395 金錢 +1393 貢獻 +1401 信賴 +1408 收起 理由
raven + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
奇哥哥 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
tablet15 + 4 + 4 + 4 + 4
manc + 6 + 6 + 6 + 6 精彩內容
琦玉老師 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
hkacwing + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
foonchan141 + 15 + 15 + 15 + 15
Libogen + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
Hihihahaa + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
謝祥熙 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
KK-Kenny + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
uretheman + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
ll686761 + 15 + 15 + 15 + 15
Tuv1234 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
S.Ramos + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
saul + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
肥軒 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
MY60 + 15 精彩內容

查看全部評分

這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

中級會員

搶個頭香先。最緊多左啲較後生。可惜出唔到去
回復

高級會員

睇好野,

你下次再灌水, 我馬上ban你!  發表於 2022-8-10 04:21

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 灌水回帖, 無視版規

查看全部評分

回復

金牌會員

支持加分

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 你啲分加喺邊度?灌水回帖,再犯封號.

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

大家手拖手去沖涼, 有待浴正哦!
回復

高級會員

師兄講得Yummy 正D, 定係粿粿正D?
回復

中級會員

謝分享小有後生識按
回復

高級會員

筆大推介,看來可以一試
回復

禁止發言

回復

1萬

論壇元老

Gff add pint 加分