新四台

查看: 6217|回復: 25

初試五寶九樓嘉嘉

金牌會員

名稱: 嘉嘉
地址: 五寶九樓
價錢: $700
時間: 60分鐘 莞式服務
之前都有睇師兄們報告介紹九樓嘉嘉,但一直都無時間去,最近又見到師兄推介,就決定試一試,試下係咪咁好評如潮。
提前預約咗嘉嘉,準時入到房,嘉嘉都好熱情招呼,間房第一印像係空間相對大和乾淨,如果師兄們有去過其他五寶樓層,啲房真係細同埋廁所轉身都有困難。所以呢一點真係加好多分。就係因為廁所夠大,之後一齊沖涼都好多服務可以做,仲可以坐係到沖,按下膊頭和水中簫。沖完涼仲可以捒一次性毛巾或者普通毛巾。感覺乾淨好多。
P1: 用指力按全身,相當夠力,雖然嘉嘉最出名係莞式服務(我個人覺得),但按摩力度係唔錯,絕對唔係摸骨。
P2: 之後做莞式服務,Body 過水漫遊,毒龍鑽,環吹,每式開始做之前都會有講解,但個名唔記得有冇記錯,最印像深刻係空中飛人,睇過其他師兄報告,但又唔係好知點玩法,果然一試不得了,第一次試既緊張又爽,真係好高難度動作但視覺效果滿分,最後試左三個圈左右就叫停咗,差啲忍唔住。
P3: 最後落床坐梳化,可以望住正面同塊連身鏡背影,睇住佢吹,視覺一流,之後坐上嚟女上,係梳化抽插左陣,再抱佢去床上狗仔式同傳教士就完事。再一齊沖涼按肩頸,等多陣夠鐘就走人。完全無趕客感覺。
評價:
-房大同乾淨,係第一好印像,出嚟玩最重要舒服同乾淨,香港本身細,如果間房仲細,真係玩得唔夠盡興。
-服務:雖然好多師兄推介,但一開始都半信半疑,所以先試$700/60分鐘,始終囡囡好人夾人,有師兄啱又唔代表我或者其他師兄啱,我都好坦白咁同嘉嘉講,話網上報告先信一半,然後上嚟親身試下。番食指數係 10/10,至於身材同相頭都係唔錯,至少係呢個價錢同服務嚟講。嘉嘉話時間所限,今次先試上半部分,下次再試下半部分。有啲師兄試$1000/90分鐘就一次試晒上下部分。我話要下次要挑戰多幾個圈空中飛人同下半部分。
最後,呢份報告只係純分享,正如我所講我睇其他師兄報告都係信一半,要親身試過,睇下囡囡夾唔夾。希望大家玩得開心,五寶的話,見到有其他師兄推介,有幾個紅人嚟緊都想試。

評分

參與人數 6威望 +75 金錢 +75 貢獻 +75 信賴 +76 收起 理由
newvlt + 15 + 15 + 15 + 15
kenken + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
sammy1129 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Maxc + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 1

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

可以講多少少空中飛人點玩?
回復

高級會員

報告絕對真實。嘉嘉係值得親自試試。
回復

禁止發言

回復

1萬

論壇元老

咁既價錢睇落真係冇得輸,搞到我都心郁郁想盡快會一會呢位佳人添
回復

中級會員

紅了紅了,難約了
回復

高級會員

一個鐘,搞甘多嘢,都好忙
回復

高級會員

嘉嘉服務超好!我已經翻食三次了!每次都好享受!
回復

限制會員

好想知道什麼是空中飛人,希望師兄能夠講吓
回復

金牌會員

師兄,我都想試吓9摟嘉嘉,麻煩可否pm,我都只係試過小月
回復