新四台

查看: 10639|回復: 41

SSP電約莉莉

2萬

論壇元老

技師:莉莉(SSP電約)
相頭:7/10(目測大約3尾順眼人妻型)
身材:7.5/10(34C左右,小小腩算fit)
服務:7.5/10(按+推油+BM,足鐘)
地點:SSP樂成樓
網站:**** 各師兄請自行搜查
家用:$350/60分鐘+$100 BM
返食:7/10

話說上星期約唔到五寶菲菲,細佬又開始有投訴,就上網搜索吓,見到隔離網站有個新女價錢算幾平就打電話試吓,聲音都有禮貌唔算大媽,有位即約。上到去見到莉莉戴住口罩開門帶我入房,點知咁啱就係娜娜隔離房,心諗千祈唔好撞到佢。

拿拿臨入房再望真莉莉都算順眼人妻身型幾好,5尺3左右,心口對34C導彈幾突出,佢話平時都有去游水所以皮膚小小黑但算fit嘅,佢又話之前做開足仔但生意麻麻所以8月1日先開始黎呢度開工。

part 1 我唔太受力所以冇踩背,主要用指按都算有力但唔算重炮手,酸軟位都有按鬆,知我平時坐得多都有按patpat同大脾位算唔錯,跟住推油都幾舒服仲有幾下掃袋袋,呢part都差唔多半個鐘有多。

part 2 輕捽細佬都幾舒服,跟住解半甲做BM,做完背就轉身,磨胸之後有十幾下夾腸,我驚爆就叫佢瞓上黎攬下佢,佢由開頭到呢一刻都係戴住口罩,我就問佢可唔可以除咗佢,佢都好爽快除低之後又再同我BM,仲俾我偷襲咗幾下踫踫車都笑笑口又同我隔空錫錫搞到我心癢癢,我就乘機揸波補鈣但下面只可隔底摸,問佢有冇開大佢話冇,之後喺佢溫柔套弄下順利發射。

之後就沖涼著衫俾錢走人,前後足足一個鐘。

後記:嗱,有時就係越唔想就越撞邪,當我開門出去時隔離房同時開門,仲同娜娜撞正面俾佢啤住,我就點吓頭離開,心諗過一排都要搵佢再聚聚。

評分

參與人數 7威望 +100 金錢 +100 貢獻 +100 信賴 +100 收起 理由
Raylee + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
db614 + 15 + 15 + 15 + 15
Ericship + 10 + 10 + 10 + 10
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10
Steinjack + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告

查看全部評分

回復

限制會員

師兄:莉莉和娜娜比較,那一個會好啲?
回復

2萬

論壇元老

Iloveyou 發表於 2022-8-8 19:25
師兄:莉莉和娜娜比較,那一個會好啲?

娜娜同我比較熟,大家都算傾得玩得,私心會俾高分啲。
莉莉就都算新,仲未可以放開黎做,但價錢黎講都可以一試。
回復

高級會員

早兩日見廣告已經好想試,而家見到師兄個報告,就更加唔使講嘢一於去馬試一試
回復

2萬

論壇元老

撞到娜娜咪同佢講下次一齊玩3P, 舊愛新歡同歡唱!
回復

2萬

論壇元老

hermann 發表於 2022-8-8 20:57
撞到娜娜咪同佢講下次一齊玩3P, 舊愛新歡同歡唱!

地方不夠玩
回復

2萬

論壇元老

兩個都冇P3, 3P唔盡興
回復

高級會員

angelbaby 發表於 2022-8-8 22:29
兩個都冇P3, 3P唔盡興

用銀彈攻勢
試解鎖
回復