新四台

查看: 22977|回復: 361

放假無野做去福樂找大波琪琪, 幫自己放鬆下同解決生理問題

高級會員

技師: 琪琪
地區: 佐敦福樂3樓B9房
新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=13086

話說星期六放半日假, 食埋個lunch就喺公司走人, 成個下午無所事事, 但夜晚又約左2個朋友去佐敦打邊爐, 咁自己行左陣尖沙咀, 就坐底海旁上下網, 睇到有師兄出報告講大波琪琪, 就心思思去左約佢揼個骨, 鬆一鬆先, 然後再去會朋友打邊爐。成功message約好琪琪時間, 就喺天星碼頭慢慢搖6號巴士過去。

喺裕華附近落車, 就慢慢行去福樂, 上到3樓已經發現琪琪反住牌等我, 開門仲成個開心果咁話點解咁耐唔搵佢? 其實我都係幾年前試過佢一次, 估唔到佢仲記得我。不過我就因為今次睇師兄報告而呼喚起左我, 否則我都唔記得左佢啦。

評分:
相頭: 7.5 - 皮膚白滑姐姐一名, 雖則唔係話靚女, 但又唔會去左打大媽怪獸。
身材: 9.5 - 對36F波係咁彈下彈下, 簡直係無可檔的誘惑。
服務: 8.5 - 唔會偷懶, 做足佢本份, 揼骨水準係正常水平, 而咸趣部份係因為佢對大波而顯得更加吸引。
環境: 8.0 - 唔係新裝修, 不過睇佢有心去佈置過下間房, 加左啲白紗布喺房間四周圍, 感覺都唔錯。

Part.0:
入到房, 琪琪似乎心情好好, 同我傾左陣計至開始, 我除衫, 佢掛衫, 我自己沖完出來, 佢仲拎條一次性毛巾幫我抹下身, 好似比以前細心左唔少, 記憶中佢以前唔係用一次性毛巾。

Part.1:
由於早幾年搵過佢, 記憶中都有少少印象佢係揼得唔錯, 都一班尾二班頭, 事隔咁耐再去, 佢似乎無乜進步到昇華到頂班骨技, 但喺我身上已經夠用, 我個膊頭位本身好緊下, 都畀佢慢慢按返鬆, 加上佢唔會用死力, 所以全程我都係覺得舒服的。最後佢再幫我全身推推油, 呢刻真係爽曬, 特別係個膊頭。跟手佢叫我趷起籮柚, 就幫我推下大脾根同前列腺, 等我細佬慢慢回復生機。

Part.2:
再之後佢就使出佢最強胸器為我作全身作大迴環BM, 由於佢對大波夠斤兩, 佢兩團肉壓落來我背脊真係寧舍有感覺, 而我細佬亦開始慢慢脹大起來, 無幾耐, 琪琪發現左我細佬嘅變化, 就整個雙蛋夾腸仔我嘆下, 我向下望, 睇到呢個畫面, 真係成個人都好興奮, 好似自己拍日本AV一樣。之後琪琪落少少油就同我按下袋底再chok下肉棒, 來來回回, 而我就老實不客氣, 不停向佢對巨奶襲擊同瘋狂補鈣, 就係咁, 大家喺一片淫浪聲中繼續有來有往咁互動, 突然我打左個冷震, 就成千上萬精蟲大軍飛奔到佢手上, the end完事了。

家用: 8魚 90分鐘

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 45威望 +601 金錢 +567 貢獻 +552 信賴 +538 收起 理由
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
smalljj + 8 + 9 + 8 + 9
wgzcew + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
sky569492 + 15 精彩內容
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
謝祥熙 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
KK-Kenny + 5 + 5 + 5 + 5
jyuyondai + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
肥軒 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hiihihi + 15 真實報告
JJJ812 + 5 + 5 + 15 精彩內容
Johnlampard268 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
jop587 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
lazy_victorho + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ll686761 + 15 + 15 + 15 + 15
abcomg + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
ken1516 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
劉傳文 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
EddieAu + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
2021lastday + 10

查看全部評分

喂~ 屌你啦!
回復

中級會員

有相報告就支持下

評分

參與人數 1威望 -40 金錢 -40 貢獻 -40 信賴 -40 收起 理由
Pencil30 -40 -40 -40 -40 垃圾回帖, 無視版規

查看全部評分

回復

高級會員

女女對巨奶係軟熟定係挺身?

QQ 892551098 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-10-23 13:55
回復

金牌會員

支持報告...加分先
回復

高級會員

加分. THANKS REPORT
回復

中級會員

Thanks for sharing..,,,

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 垃圾回帖, 無視版規

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

有相既報告 點都要支持一下

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 灌水回帖, 點都要扣下分

查看全部評分

回復

金牌會員

佢真係又大波服務又唔差
回復

中級會員

支持支持

評分

Pencil30 -50 -50 -50 -50 垃圾回帖, 無視版規

查看全部評分

回復

金牌會員

睇相身材好似好正好想試下佢大波bm
回復