新四台

查看: 3786|回復: 10

觀塘金橋KQ 6樓嘉怡 - 不返食

高級會員

名稱:金橋嘉怡
地點:KT KQ 6樓16室
價錢時間:7魚 50分鐘
外貌:5/10, 年紀大概40up, P3先除罩, 後悔了,唔除會好D
身形:7.5/10, 小小肚腩,B波仔
優點:dup 算幾好
翻食指數:0/10,應該唔會再食了

趕時間,咁啱個日4台死機,無目標下唯有自己搵食,見到有個似識dup,問價400/60分鐘就試下佢,房間整體乾淨良好

P1:識開背,踩都ok,2班頭一定有,但時間太短?做唔哂全身?對腳無乜按到。本人唔like r patpat, no comment.

P3: 轉身比佢卒左幾野後,就精蟲上腦比佢了到開大,佢全清再除口罩,發現有點口氣,如果佢轉身個下除口罩,我就唔會開大,普通c9身形,唔比kiss lin,望真比想像中老,個人立即無乜mood,出左佢就算。

沖涼出黎發現佢係房吹左2野事後煙,再係比錢先發現佢有價單放出黎,4魚係50分鐘。而我出門剛好係用左50分鐘。

基於我本身唔係煙民,唔會幫襯係房食煙既囡囡,另外性價比咁低,我一定唔會返食,完。

評分

參與人數 11威望 +161 金錢 +161 貢獻 +161 信賴 +161 收起 理由
LoveUSB + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
japhh + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
Andy + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
angelbaby + 10 + 10 + 10 + 10 精蟲上腦都要睇樣先
mycot321 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
小鋼砲 + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
vitz916 + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 用心發帖
daddydelay + 16 + 16 + 16 + 16 下次食好啲!

查看全部評分

回復

高級會員

留左講,有p3, 唔包吹
回復

禁止發言

回復

註冊會員

有口氣就BYEBYE啦
回復

3萬

論壇元老

唔比鍚Lin,唔包吹? 咁好無癮喎
回復

1萬

論壇元老

我也在金橋有個同師兄類似經歷,條女不吸煙的也有口氣,
帶住口罩都聞到,有p3但又唔包吹,最後選了A餐但死chok,
40分鐘收$500
回復

1萬

論壇元老

感謝師兄報告,囡囡service唔好真係要公諸於世,等冇人再幫襯佢,好快就會被淘汰,然後再入返d高質新血
回復

高級會員

120478boy 發表於 2022-7-22 11:03
感謝師兄報告,囡囡service唔好真係要公諸於世,等冇人再幫襯佢,好快就會被淘汰,然後再入返d高質新血 ...

佢dup骨係ok, 但門口講60分鐘,入面就寫50分鐘,我出門都係50分鐘,我就覺得係呃鐘,都唔講著衫沖涼既時間

另外佢係房食煙,成陣味,不過食開煙既客應該無所謂

我只可以講,係煙民又只係想dup個骨,揀佢係ok。要其他就算啦
回復

高級會員

呢位技師都好重撈味,不了
回復

2萬

論壇元老

“沖涼出黎發現佢係房吹左2野事後煙” - 似乎係佢嘆你多啲
回復