新四台

查看: 7348|回復: 31

五寶5樓台妹菲菲

1萬

論壇元老

名稱:菲菲地址:旺角五寶5樓
新四廣告:冇(佢係冇賣廣告)
時間:60分鐘/$500

是咁的,舊新四嘅時候已經睇過菲菲嘅報告,同埋問咗師兄攞電話,但一直冇搵,到新新四開台後,先至開始試發 Whatsapp 聯絡佢,但冇睇,當然冇回覆,聯絡過兩次都係咁,於是放棄,早幾日唔知點解突然諗起佢,就試吓 Whatsapp 佢,點知十幾分鐘就回覆,咁就約咗。

準時到達,Whatsapp 確認可以上樓,就即刻上去,撖鐘,一位白淨靚女著住薄紗睡衣開門,個子不高大,目測大概30+歲,算後生。抱住嘗試心態,冇乜期望,咁就喜出望外。身材均勻,胸前不偉大但夠用。

因為佢係台灣妹,來港大概一年,唔識講廣東話,所以全程國語溝通,呢點對我冇問題。寒喧幾句,飲啖菊花茶,跟住自取其浴。

P1:自我抹乾身後,就爬上床準備揼骨,估唔到菲菲細細粒,斯斯文文,揼骨幾好手勢,夠力時位又準,踩背又唔錯,呢一part真係喜出望外,仲有推埋油,係唔錯!原來菲菲以前喺台灣都係做按摩嘅,不過係正骨。唔覺唔覺,就去到P1.5咯!

P1.5:係!係P1 5,即係Body,菲菲自動解甲全清,咁我當然開心!菲菲好落力,週圍都照顧到,爽就唔使講!磨咗一輪,就轉身,再磨,詳細就唔講喇!我問佢做P3點收費,佢話唔做全套,咁就有啲失望,算啦!就P2算啦!

P2:菲菲唔心急,慢慢玩吓小弟弟先,馬上就小弟弟變大弟弟,跟住就全高清床尾機,係,全高清床尾機,咁係有啲怪!於是我就坐起身,玩佢波波同妹妹,佢完全冇抗拒。玩咗一陣就畀哂啲子孫佢隻手。

結尾:就各自洗白白,然後我就著衫,畀家用,走人。

總結:我覺得地方比較細,性價比係高嘅,係值得返食嘅,最頂引係佢下面啲毛係心形嘅。但唔知點解唔係好啱我feel,所以我未必會返食,呢個係我個人問題,唔關囡囡事。

下一個目標係想試近期好紅嘅小月。

評分

參與人數 15威望 +228 金錢 +228 貢獻 +228 信賴 +228 收起 理由
鬍鬚仔 + 10 + 10 + 10 + 10
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Steven93 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
142536 + 18 + 18 + 18 + 18
肥軒 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
hermann + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
zpp4567 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
林友德 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
mycot321 + 10 + 10 + 10 + 10
小鋼砲 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 我很讚同
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
siuhh2 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖

查看全部評分

回復

高級會員

30+歲嘅囡囡最啱小弟,正值狼虎年華,但冇P3真可惜
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

唔啱你feel, 係咪因為睇住個毛毛心形, 但係無得桔入去呢???
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

高級會員

心形毛毛真係幾搞鬼 菲菲係咪嘉嘉隔離間房?
回復

2萬

論壇元老

記得有師兄講過5樓嘉嘉曾經介紹過佢,咁應該都唔差得去邊。
回復

3萬

論壇元老

菲菲把聲温柔,揼都幾好,係上圍細左啲;菲菲係我會返食嘅囡囡
回復

禁止發言

回復

1萬

論壇元老

等我去試下有冇得拮佢心心先
回復

高級會員