新四台

查看: 30964|回復: 449

鬍鬚仔遊記「福樂14樓小喬, 揼得又淫得」

2萬

論壇元老

名稱: 小喬
地區: 佐敦
地點: 福樂大廈14樓D3房
新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18282
家用: 800
運動時間: 1.5小時
翻食指數: 90% (翻食原因: 技師極淫蕩)

技師相頭: 7.5分
望落去35-36左右, 短髮輕熟姐姐, 白淨順眼嘅, 入房傾兩句熟落左, 仲會多對淫邪眼出來色誘你。

技師身材: 8.5分
適中身材, 唔肥, 亦唔係骨感嘅瘦, 對波都算大, 未去到巨乳級, 但一隻手未必揸得曬, 最重要手感非常好, 唔係漏氣波。

技師服務: 9.0分
非美容手藝, 落位準, 亦力水充足, 到尾段出火仲表現得非常惹火。

工作室環境: 8.0分
一般樓上骨格局, 不過睇得出有執拾, 唔會太多雜物, 望落係幾乾淨。

呢位小喬係我之前一位老友試過覺得好, 然後介紹我去搵。事源今個月頭有一日我早收工, 懶洋洋又唔想返屋企住, 咪諗起呢位小喬囉。原本諗住walk in, 點知反左牌, 於是whatsapp問下佢幾時得閒, 難得黎到福樂, 咪順便洗下樓囉(但近排啲天氣溫度就...haha) 行左幾層, 我已經成頭大汗, 好彩呢刻電話響左下, 原來小喬覆返我, 話佢個客沖緊身, 準備走, 問我15分鐘後得唔得? 咁我當然二話不說答應啦。之後就唔再洗樓, 直接落樓下附近7-11買支冰水飲下, 唞順條氣就慢慢上返14樓。

Part.1: 8.5分
去到14樓, 小喬開門, 一位短髮清爽輕熟囡囡開門, 望落都算fresh。入到去, 問我飲唔飲野, 我話買左支水上來, 就禮貌婉拒左。簡單同小喬傾左幾句話, 好快就熟落左。喺傾計嘅同時, 我亦已經把握時間解甲, 光脫脫入廁所沖身了。沖完一上床就開波, 先開背, 有板有眼喎, 再畀佢用手摙落去啲肌肉度, 仲好夠力喎。由於我有一段時間無揼骨, 所以都feel到自己好多位都緊緊地, 而小喬亦講左我好多骨火, 原本講好左揼60分鐘, 我見佢揼落都唔錯咁, 就多口問佢後面仲有無客book左? 如果無客就加到90分鐘。而好彩小喬都答應左我, 咁我就可以慢慢relax啦。按完全身, 佢仲應我要求同我按下頭, 跟住就拎支油同我推下背脊, 推到啲油慢慢滲入啲皮膚度, 揼正骨最爽莫過於呢一刻, 因為畀技師真係揼鬆左啲位置, 再用油慢慢推到順係最舒服嘅。之後小喬同我推下前列線, 手勢又係幾好, 佢笑笑口話係跟呢度福樂啲姊妹學嘅, 問佢邊位教, 佢又唔肯講, haha, 真係神秘。推下又推下, 既麻又酸痛, 但我就feel到細佬內裡暢通, 漸漸精神。

Part.2: 9.5分
就係咁, 喺我細佬精神曬嘅情況下, 小喬就倒左啲Nuru油, 同我埋身肉搏。佢活用左佢身材上嘅優勢, 挺身大胸, 先喺我背脊度打轉再打轉, 而我就忍唔住反手抽下佢水。或者小喬知道我心意, 於是就叫我反轉身, 捉住我對手去搓佢對大胸。嘩, 一揸真係無辦法停手, 因為手感真係好好, 之後佢仲淫到用佢鮑魚刷我大脾小腿, 如此同時, 佢仲好似嫌我唔夠high咁, 仲要不停喺我耳邊吹氣, 淫叫, 同埋錫落黎。頂! 真係未畀佢用手正式打飛機, 我細佬差啲都頂唔順走火了。畀佢攪到我咁上下, 我就反客為主, 用紙巾輕輕抹左啲nuru油, 然後雙手捉住佢對大胸慢慢品嚐去食奶, 但我食奶嘅同時, 小喬仍然唔肯罷休, 繼續用佢個鮑魚刷喺我身體游走。無幾耐, 佢亦終於出手, 用陰力再夾離住啲nuru油, 幫我細佬一下一下咁chok, 中途仲要用2隻手指喺我龜頭度轉轉打圈, 呢刻, 我真係頂唔順啦, 我感覺細佬入面有股熱能量正在高速湧出來, 說時遲那時快, 細佬就變左噴泉一樣, 一射升天。

總結: 如果大家想搵個揼得下, 玩得又夠放嘅技師, 呢位小喬應該唔會令大家失望。

好啦! 打呢份報告打到有少少眼瞓, 亦夠鐘收工了(我偷偷地喺公司打報告, haha)。請大家繼續多多加分支持下, 多謝大家。

或者我係第一次搵呢位囡囡, 真淫照就無啦, 因為佢話唔想影, 不過我就快手影下個環境畀大家睇下研究下都好啦。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 60威望 +765 金錢 +737 貢獻 +754 信賴 +743 收起 理由
zib1991 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Johnlampard268 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
tablet15 + 15 + 15 + 15 + 15
hkacwing + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Mingwong9968 + 11 + 9 + 12 + 11
APF + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
littlecannon + 14 + 14 + 13 + 13 精彩內容
25881235 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
KK-Kenny + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
aacat + 10 + 10 + 10 + 10
covent + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
lazy_victorho + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
cadcad + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Bosco888 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
五十過外 + 6 + 6 + 6 + 6
!QQ! + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Tuv1234 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
gordon4141 + 15 + 15 + 15 + 15
jason282003 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
jameshaha + 15 真實報告

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

終於有師兄分享其他囡囡報告, 近排來來去去都係嗰幾位囡囡報告多!

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-1 07:47
QQ 3449461675 出-售 桑--拿-女 良-家 少-妇 大-学生, 洗--浴 会--所~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-12-9 08:37
回復

高級會員

師兄有冇幫襯過海倫? 如有, 你覺得佢淫D, 定海倫淫D?
回復

1萬

論壇元老

佢服務係唔錯, 我之前都試過1次。
有得玩唔玩, 罪大惡極!
回復

1萬

論壇元老

加分支持
回復

中級會員

好小見佢嘅報告,好似好正咁喎師兄
回復

2萬

論壇元老

poorwoow 發表於 2022-7-19 18:12
好小見佢嘅報告,好似好正咁喎師兄

好正就幫忙加下分啦
回復

2萬

論壇元老

羅通 發表於 2022-7-19 18:11
佢服務係唔錯, 我之前都試過1次。

師兄識玩喎
回復

2萬

論壇元老

愛腳分子 發表於 2022-7-19 18:10
師兄有冇幫襯過海倫? 如有, 你覺得佢淫D, 定海倫淫D?

當然有試過, 我以前舊版新四都有寫過海倫報告!

我只能夠講:
相頭年紀 - 小喬後生啲, 靚女啲
揼骨 - 小喬叻啲
淫蕩 - 海倫淫啲

睇完師兄既報告, 搞到我都想約小喬!  發表於 2022-7-19 18:27

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 貢獻 +5 信賴 +7 收起 理由
teachan007 + 5 + 5 + 5 + 7 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

EddieAu 發表於 2022-7-19 18:06
終於有師兄分享其他囡囡報告, 近排來來去去都係嗰幾位囡囡報告多!

絕對認同師兄呢句說話!
回復