新四台

查看: 13457|回復: 68

MK 五寶 小月 一流服務

高級會員

名稱:小月
地區:旺角五寶2樓H3
價錢時間:500+
翻食指數:9/10

睇到Ching精彩既報告,忍唔住要試下約佳人一聚,睇開呢度都知道小月比較難約,一問之下有位!雖然時間唔係好就我,但事在人為啫,照去!

準時到達,後生順眼靚女開門,寒暄2句之後就幫手解鈕除衫,
小月仲話呢d係女朋友會做既野。頂,喺香港邊會呀...
自取其浴後抺身,小月已經半高清等你,
一早已知尋零波麗,唔緊要人一世物一世咪試下,
雖然零波,但lin色水確係唔錯,正所謂有得必有失...
既然小月除左衫,先黎個肌膚之親,攬下揸下小乳先。

Part 1:
基於小弟唔鐘意好快咁按,所以呢part小月夾到我,按摩係要按中位唔係快嘛,
小月仲會按埋「後尾枕」果個位,唔錯。
不過如果鐘意囡囡用力按既話,小月未必符合要求了。
小月半高清喺你身上按,佢神秘地帶同自己只係隔住一條底底,
吹下水下原來佢係湖南人,之前仲喺灣仔spa場做過,依家先過黎自立門戶。
要半普半粵溝通,都唔緊要啦!

Part 2:
全高清下享受BM,係由腳板底開始,
小弟行得多腳板底粗糙,唔想影響小月架生叫佢唔好做腳底。
小月既幼滑肌膚喺身上遊走,令到我都唔想走囉。
之後就使出蜻蜓點水絶技,吸吮哂全身,感覺有d麻脾但又好舒服。
小月每個部位出使用完絕技之後都會搵紙巾抺乾淨,係抵讚既。
跟住仲要你提起個pat,俾佢抓下你龍根,令細佬醒哂啦!
換正面後,俾小月發現沖涼唔乾淨,令我即刻唔好意思,
點知小月無黑面,仲會幫手整乾淨!
之後小月會瞓喺隔離,繼續用絕技進攻前面敏感位置,同準備出火之際,
小月講起一d佢朋友既情況,
咁不如我都試下(唔係P3),之後過程大滿足!
睇片睇得多,呢方面第一次就俾左佢!

講服務,小月絕對係一流!但胸奴族就唔適合啦。
相信我短期內一定會翻食!

報告係有d長,但我個人認為值得!

評分

參與人數 11威望 +158 金錢 +158 貢獻 +158 信賴 +159 收起 理由
manc + 18 + 18 + 18 + 18 精彩內容
gameyip + 5 + 5 + 5 + 5
gnuelsamoht + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
teachan007 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Luckyfan + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
USB.com + 15 + 15 + 15 + 15
Pencil30 + 1
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25
Steven93 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
我諗.我鐘意左你 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

之前有報告說28歲,亦有師兄說過,她的年紀已經有40,我都有相熟師傅說過,五寶邊有28咁後生㗎,開玩笑嗎?40就有,師兄認為她年紀多大呢?
回復

中級會員

廣告一則

你話係就係喇..XD...但係你又鍾意睇廣告  發表於 2022-6-26 17:29
回復

金牌會員

Jimmy 發表於 2022-6-25 16:22
之前有報告說28歲,亦有師兄說過,她的年紀已經有40,我都有相熟師傅說過,五寶邊有28咁後生㗎,開玩笑嗎? ...

我覺得小月係U30,另外除左小月五寶都仲有一兩個後生,不過囡囡唔願意俾人提起,師兄有緣就會見到。
回復

高級會員

Jimmy 發表於 2022-6-25 16:22
之前有報告說28歲,亦有師兄說過,她的年紀已經有40,我都有相熟師傅說過,五寶邊有28咁後生㗎,開玩笑嗎? ...

30頭啦,
28同40都唔太似
回復

高級會員

其實係笑話一則
回復

禁止發言

回復

1萬

論壇元老

見小月10個報告出自10位不同師兄,未見有重覆,應該有參考價值嘅,相信越來越難約,上星期六想約已全日full了
回復

中級會員

denwinro 發表於 2022-6-25 17:06
30頭啦,
28同40都唔太似

中上.以為介紹幾好.去式完全唔得.零波
回復

高級會員

o甘多師兄好評真系要試o下
回復