新四台

查看: 10099|回復: 72

守得雲開見珊珊

金牌會員

名稱:王姍姍
地址:佐敦金勳大廈
價家用:698 +Tax
時間:100分鐘
網址:新四無
繼之前係金橋中伏後,好無無出過report。今次出咗珊珊呢個先,之後有時間補返金橋珊珊,彤彤嘅報告先。

今次同唔少師兄一樣,要見珊珊都要萬水千山,係咁撞係咁試約到。我都用咗幾日時間約,然後約7日之後先可以約到囡囡。

由入大廈到入屋,過程同師兄s形容嘅不無相似,所以都唔詳述。入到屋,首先去沖個涼先,入房,準備上大骨床。無錯,真係大張嘅,應該係加闊咗張床。但上床前見到珊珊背後執野,我當然唔客氣,先去幫佢雙峰先行按摩!話晒,珊珊身形好好,應有就有,實情係滿足自己手感!

part1
上床,訓低,先按背。手骨未入一班,例如同金橋Mandy相比,都有一黎明顯距離,但力度同位置都算ok,一路傾一路國語台,呢方面個覺得差啲。

係言談間,知道比起以前舊公司搵得少,囡囡都好早開工,日日over12小時,但時間自主啲,有返啲選擇。佢自己都講嚟緊接少啲job,唔係自己病或受傷就手尾長。

講返手骨,按背,腰,腿,有用指,㬹,踩,叫鬆到啲。或者要開始前先講好受力,唔怕大力。

part2
按到咁上下,我話細佬頂住,不如出咗先。嗱,我無提出或特別要求㗎!可惜無試到佢嘅bm。

簡單清潔一輪後,再按一陣同落油,然後就再比佢同細佬,細佬周邊做按摩。個種由前列線按到支棍,棍頂,手法真係好舒服,好玩過part1。我問佢邊度學,佢話睇AV!!如果一開波比佢咁玩,可能重快出精!

最後都一路享受住,又有一種酸酸麻麻嘅感覺,完成咗今次嘅放鬆旅程。

埋單就一定比廣告嘅貴,但咩都試下,又啱feel

翻食指數:7/10
囡囡係usb界係後生,樣唔錯,身形好。當然上圍模落,都明白好多人懷疑係咪純天然定有加工。老實,我覺得有加咗啲啲,好唔明顯,但模落手感唔差。同埋囡囡態度好好,工作時唔覆電話或回message。同埋無冷場,可以傾計,可以唔傾。但如果好著重part1,又唔使試得咁密。
相就無啦,無咁多位師兄咁叻拎到相,睇住隔離post先啦。

評分

參與人數 11威望 +177 金錢 +177 貢獻 +177 信賴 +177 收起 理由
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 真實報告
teachan007 + 10 + 10 + 10 + 10
USB.com + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
bigtearicehk + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
fukuyama + 20 + 20 + 20 + 20 發人深省!
小鋼砲 + 12 + 12 + 12 + 12 精彩內容
肥仔WINWIN + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

禁止發言

版主冇食藥?六四就話禁語啫,咁冇容人之量,笑死人咩。
回復

1萬

論壇元老

$700 100min 仲有part 3, 性價比超高喎。
回復

1萬

論壇元老

嘩,咁排隊法咪仲耐過申請公屋
回復

中級會員

多謝師兄分享
已加分支持
回復

3萬

論壇元老

加埋tax幾錢落樓
回復

高級會員

你就好,入到閘
回復

金牌會員

小鋼砲 發表於 2022-6-22 12:47
$700 100min 仲有part 3, 性價比超高喎。

梗係唔係700啦
回復

1萬

論壇元老

(○ `ー´)○☆)゚o゚/

應該1100
回復

1萬

論壇元老

幾時開始要比稅嘅
回復