新四台

查看: 35237|回復: 486

後生靚女 Kathy 將會是新一代福樂紅人

6萬

高級元老

論壇元老

地址 : 福樂大厦14樓 B8 室
Kathy 4月12日,已經搬去尖沙咀,發利大廈六樓605室A房

價錢: 30/ 400 HJ

新四網址: 暫時未有

好耐冇去福樂,昨天去開嗰頭,順便去睇下有冇好嘢,我先從樓下向上洗樓,一路都冇乜特別好嘅遇到,去到14樓,見到有位師兄按鐘,我在他後面,開門時眼前一亮,我以為他會馬上入閘,可能他想睇多幾間,他唔入我當然唔客氣啦。

其實寫此報告之前,一直在考慮出唔出好,因為一出肯定好難約到她,不如留返自己慢慢享受,但是見到這裡有不少師兄無私分享報告,我都有去試過,好與否是好個人主觀感受。
所以不能咁自私,好嘢要同大家分享下。

講返今次的主角Kathy,是我近年難得一見嘅,後生又靚女是樓上骨罕見,問過她之前是做Sale,剛上班才三天。父親是台灣人,母親是東北人,定居香港很多年,所以懂得說廣東話!
像她的質素,10個按鐘一定有8個會馬上入閘,其餘兩個不是唔啱,因為好多人先從15樓向下洗樓,她是14樓,這兩個是想睇多幾個先,但是最後都會走返去找她,好彩她未上鐘的話都還可以,如果上了鐘就要等一個鐘,或者要下次了。

樣貌:樣子温柔甜美,身材一流!在街上回頭率一定很高,雖然帶了口罩,眼睛同臉型都看的出是靚女,在我要求下,除了口罩給我睇,更是讓我眼前一亮,絕對的靚女!
級數:我估C~ D,顏色Pink,又是罕見,天然真材實料,不可多得,真是愛不釋手。
年紀:我估20中,一定不過30。

至於part1我就不會要求太高,用心按就可以,因為想按摩,我會去按正骨先。
至於part 2,亦都唔錯,不詳細去講了,自己去感受一下。

其實以Kathy嘅質素,大可以做PTGF都有餘,好多30中,樣子及身材都一般,都可以做PTGF,你話Kathy 在樓上骨是否少有呢!

大家睇完記得加分支持一下,如果要pm更要加爆分給我呀!Thanks  !

評分

參與人數 136威望 +1185 金錢 +1166 貢獻 +1170 信賴 +1149 收起 理由
Joseph + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
iamkfy114 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
ericstar + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
傻魚 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
nano + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
sunnyrain + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
killer556677 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Kyleyim + 10 + 10 + 10 + 10
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
fapfapfap + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
141happyman + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hamcake + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
手寫一號 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
正冇倫 + 4 + 4 + 5 + 3 精彩內容
goubobo + 5 + 5 + 5 + 5
Kamille + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
N9NE + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Hkon + 4 + 4 + 3 + 4
霸氣J + 15

查看全部評分

回復

中級會員

師兄,請問幾錢,有乜嘢套餐?多唔多DLC?
回復

中級會員

gameyip 發表於 2021-12-20 17:17
師兄,請問幾錢,有乜嘢套餐?多唔多DLC?

另外可以PM contact?多謝
回復

禁止發言

回復

高級會員

先加分俾師兄,請問可唔可以PM Kathy個聯絡方法我呀?唔該晒!

評分

參與人數 1威望 +25 金錢 +25 貢獻 +25 信賴 +25 收起 理由
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 多謝支持

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

福樂都幾多好野食

評分

參與人數 1威望 +25 金錢 +25 貢獻 +25 信賴 +25 收起 理由
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 多謝支持

查看全部評分

鳩流流又一日
回復

中級會員

講到又後生又靚講係幾吸引, 14樓邊間房? 可唔可以PM CONTACT?

評分

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

已加爆分, 等師兄pm

評分

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

聽完師兄對Kathy既評價,一定無得輸。麻煩PM Kathy contact.

評分

查看全部評分

回復

高級會員

己加晒分支持,我都想要contact
Tks

評分

Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 快啲升級

查看全部評分

回復