新四台

查看: 7662|回復: 33

五寶5樓「台灣妹」後補包膠

高級會員

新4台再開咁耐終於忍唔住開新ACC

名稱:菲菲 / ANGELA
地區:五寶5樓
價錢時間:500
翻食指數:7/10
補返上兩個月兩次包膠
兩次都係五寶5/F 搵「台灣妹」
第一次事源三月份V7搵同層嘉嘉,但撞岩FULL BOOKING所以嘉嘉介紹左佢隔離房既台灣妹。

相頭: 我覺得OK,白淨,目測三中到三尾,走肥,CUP 手B/C波勉勉強強夠用,整體我覺得有 7/10 。
PART 1 : 5/10
房就普通格局整齊既。
自取其浴,一次性毛(紙)巾,沖完碌上床開始。
簡左踩背,正正常常,到按都夠力,位就一般準都叫鬆到。
PART 2: 8/10
全自動解甲BM,囡囡身型係FIT 既,B/C波勉勉強強夠用最起碼無受到地心吸力影響變形,一提囡囡有修毛,好整齊。
RPP普通有一兩下觸電感,前前後後一輪之後轉身,上路唔格手,下路唔過分都通行,有錫LIN,手法好正,一路上上下下又一路轉圈劣個頭,出左都唔停手最後渣乾渣淨完事落樓。

第二次係四月份
PART 1 : 如上,差唔多。
PART 2: 今次撞正囡囡月事,無左解甲BM,要求下解上甲。
唔知係唔係因為月事黎PART 2 好似無上次咁好有D 行貨。
今次問左囡囡會唔會做PART 3 (因為個人鍾意無毛/少毛),但囡囡支支吾吾但無直接拒絕,只係話佢都鍾意男仕修剪乾淨下面體毛。
一於下次修剪一下再試問唔問到PART3。

評分

參與人數 10威望 +160 金錢 +160 貢獻 +160 信賴 +160 收起 理由
sukibbho + 5 + 5 + 5 + 5
hara + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
LoveUSB + 20 + 20 + 20 + 20
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
zpp4567 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
條野太郎 + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 Noted

查看全部評分

回復

限制會員

菲菲試過,略嫌胸部小,P1都OK夠力夠准
回復

高級會員

菲菲我最近都試過,
既然師兄出左報告我都唔洗又出了
大致同師兄觀感差唔多。
真係台灣口音,全普通話台。
相頭順眼走肥,但唔算係mcot。
part 1 ok, 夠力,以前佢有學過,有板有眼。
part 2 , RPP 差d, 沒乜feel。但叫做全清又唔係點隔手。
今時今日咁既服務態度算係咁。
特別係去完福樂長期dm就會明。
回復

限制會員

唔知師兄五寶仲有冇好介紹呢?因為旺角就腳,所以我多數去五寶,我試過5樓嘉嘉,菲菲,毛毛,kiki
回復

金牌會員

petterchan 發表於 2022-5-16 23:19
唔知師兄五寶仲有冇好介紹呢?因為旺角就腳,所以我多數去五寶,我試過5樓嘉嘉,菲菲,毛毛,kiki ...

師兄!以上幾位女女可以介紹一下?
回復

金牌會員

petterchan 發表於 2022-5-16 23:19
唔知師兄五寶仲有冇好介紹呢?因為旺角就腳,所以我多數去五寶,我試過5樓嘉嘉,菲菲,毛毛,kiki ...

Kiki 5DD嗰個?
回復

6萬

高級元老

論壇元老

二樓辣椒仔都可以
回復

金牌會員

多謝師兄報告
回復

高級會員

我自己試過又有印象的:
9/F 潼潼 Part 1 OK,地方企理。
3/F 「子瑜」<唔記得係唔係呢個名,中間直入轉左尾房,係囡囡肚皮鬆左少少之外,我自己覺得整體幾好。
5/F 嘉嘉對面房,以前2/F 個時試過普普通通 不過以前有五魚BM加不環保口爆PLAN性格比都OK,宜家唔知仲有無。
回復

高級會員

條野太郎 發表於 2022-5-16 22:56
菲菲我最近都試過,
既然師兄出左報告我都唔洗又出了
大致同師兄觀感差唔多。

岩呀,我早就放棄福樂呢個地方
寧願俾多少少搭多個站玩士巴
回復