新四台

查看: 17102|回復: 231

深水埗KK報告一則

中級會員

名稱: KK
地區: 深水埗
地址: 長沙灣道 162 - 166 號康寧大廈
價錢: $600 (90分鐘) + $100 (採耳) + Tips
新四網址: http://new141.online/ch/girl.php?id=18240

咁話說前幾日手痕碌下D新四廣告,發現仲係好多無相……Anyway,我見到以前搵開但好耐無搵過嘅KK原來已經轉左去深水埗開工。諗起以前係老尖一直都有搵開KK揼骨,佢相頭見仁見智啦不過就好夾我幾好吹(水)啱我咀形,即刻係V7問佢幾時得閒先!於是前日放工就急急腳出左深水埗喇。

上去撳個鐘仔,一開門KK都認得我係乜水,當然要寒喧幾句呎晒兩咀先啦。間房幾大幾四正無乜擺設,成間房都係住家感覺。沖涼房都比以前光猛同乾淨左,熱水夠,咁我就自己沖涼啦,沖完出黎KK主動同我抹身,無見咁耐仲係咁好Service。抹完身就上床。

唔知係唔係我最近坐office坐足十鳩幾粒鐘又無運動,d肩頸背痛問題出晒黎,叫KK大力D揼唔洗比面我!佢真係比足力水,剩係揼同按呢PART大大力當我肌肉係麵團又鋤又鏈,我想唔鬆都真係幾難。鋤到咁上下落油開始推我個背,由我肩頸d穴位開始打轉再慢慢順住D油推落去下背,指力好重好痠爽,撳邊度推邊度摸兩摸就知道對症下藥,揼完推完鬆晒。背面推完推埋前面,推到咁上下通埋個淋巴,屌推落去好緊好痛個感覺,塞左喇睇黎,會唔會係坐OFFICE耐又唔運動導致呢?KK用心幫我通淋巴係我條頸轉來轉去推來推去,通完淋巴條頸感覺鬆左。

本身無諗過出火事關我幾耐無出過火感覺好似塞塞地,不過比KK撩左幾下佢話不如同我按返通個前列腺先啦,通左咪出火囉,又講得幾有道理。咁KK就係我袋底不停搓不停按,哇屌!真係塞左!痠痠痛痛唔足以形容,直頭係好撚痛仲要痺痺地,頭幾下忍唔住真係扭晒腰去避KK對手……但KK話一定要按多D先會通叫我忍耐下,你都講到咁唔通唔忍咩,唯有忍耐住比佢按多幾野。一路按可能真係通左,慢慢無咁痛而且望住我下面開始漸漸抬頭,WOW有效!

按左10分前列腺feel到下面硬硬地進入左作戰狀態,好喇!叫KK同我打飛機先!KK將條連身裙褪落腰間,露出對真波幾好揸手。KK一隻手捉住枝棍個底部另一隻手就磨我個頭。屌!敏感!就爆!腳都震埋頂唔順!比佢咁磨法應該頂左3分幾就射左,可能前列腺通左都得得幾多白膠漿。射完抹乾淨KK洗埋手出黎按埋個頭,講開KK做完我之後仲未有客,咁我見耐無見佢不如採埋個耳先走啦!耐無採耳比碌棍仔插入隻耳仔真係好正,個感覺就好似臨射之前但未射果種欲射未射嘅爽快感,爽呀!採埋耳都好夜,急急腳沖個涼返歸,沖完出黎KK好好Service同我抹身。臨走前見KK咁好服務又咁耐無見比多100 Tips,然後愉快地走人!

翻食指數: 8.5/10

***注意:各位師兄記得搵KK前一定要預約唔好Walk in,事關囡囡都好忙,而且KK橦大廈過左6點定7點要自己撳密碼,費事摸門釘啦!
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 34威望 +308 金錢 +298 貢獻 +293 信賴 +299 收起 理由
28746367 + 5 + 5 + 5 + 10
IOP + 15 + 15 + 15 + 15
mmfun + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hiihihi + 15 精彩內容
samsam348 + 5 + 5 + 5 + 6 真實報告
joojoolee + 8 + 8 + 8 + 8 精彩內容
dicklong + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
stethoscope + 5 精彩內容
歐拉歐拉歐拉 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
中年熊 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hellojulia + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hara + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
五十過外 + 5 + 5 + 5 + 5
gnuelsamoht + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
newboyho + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
ilovepsppsp9394 + 5 + 5 + 5 + 5
Newstart + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Onlyyou + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
scmtb + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Lofung + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

睇你包膠好似服務幾好, 難唔難約?
鳩流流又一日
回復

1萬

論壇元老

睇落服務唔錯,揾機會去試下。
回復

1萬

論壇元老

服務唔錯 add poiont
回復

金牌會員

小弟有幸之後係金冠揾過囡囡,囡囡手骨絕對係頂班
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

就咁睇囡囡冇得解甲?
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

高級會員

多謝師兄有相報告,睇都睇得出佢嗰度好Big。加分支持!
回復

中級會員

摸根freeman 發表於 2021-12-15 20:56
睇你包膠好似服務幾好, 難唔難約?

唔難,都好快回覆
回復

中級會員

無名英雄 發表於 2021-12-15 22:31
小弟有幸之後係金冠揾過囡囡,囡囡手骨絕對係頂班

原來KK有同好喎
回復

金牌會員

之前都有喺尖咀搵過KK,手骨都唔錯嘅
之前有師兄話有人偷佢相用,相信而家有師兄再去會過KK
呢個應該係真喇
回復