新四台

查看: 9054|回復: 36

回歸新4第一份報告

1萬

論壇元老

停咗咁耐終於開返 即刻黎返份報告賀一賀佢先
名稱:mi mi
地區:ssp
價錢時間:5魚dup+bm60分鐘
翻食指數:8/10
http://www.new141.online/ch/girl.php?id=14745&type=%E6%A8%93%E4%B8%8A%E9%AA%A8
一早就知道mimi揼骨好出色
不過佢以前喺觀塘唔啱路程
所以一路都未幫襯過佢,咁啱而家搬咗落深水埗
咁就二話不說拿拿聲約佢, 第一次見面真人同相片有八成
靚靚小姐一名小小肥。
p1 自取其浴後 表明來意頸緊膊痛 要集中火力招呼
Mimi手一落開背就知道有料到, 痛到爭啲起身想走人
慢慢按下之後就鬆咗舒服曬。 期間同佢傾開新四無左
佢仲話啱啱交咗廣告費 不過佢又唔係好擔心喎
佢話已經有人回覆佢好快會開返 又真係冇呃佢喎
講下講下又差唔多時間去p2
佢問我做唔做bm 我又覺得一試無妨
跟手佢就半高清同我做bm
順帶一提去做bm係用啫喱唔係用油 洗起上嚟方便啲
mimi嘅出火手法好以揸牛奶咁,攪到痕痕地又酸軟酸軟咁
加埋c波仔刺激下好快 棄械投降
見佢嚟緊有booking 就快快趣趣沖身換衫俾家用走人
好骨難求 已經加入食用名單
回歸後第一份報告 希望大家高抬貴手畀多啲分 給我多啲動力
等小弟快啲升返上高級會員
多謝觀看

評分

參與人數 24威望 +215 金錢 +215 貢獻 +205 信賴 +220 收起 理由
1980chi + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
mmfun + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
ZXCVB3 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
wawawa168 + 10 + 10 精彩內容
無敵鐵金剛 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
華倫天奴 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Newstart + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
MY60 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
blues_hurts + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
striker44 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
hkman78 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hermann + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
gnuelsamoht + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
vitz916 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
流口基 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Luckyfan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
dawning + 15 真實報告
kakusairei + 5

查看全部評分

回復

高級會員

論壇元老

可惜~觀塘我反而就腳~之前冇留意到佢添~
回復

金牌會員

之前係觀塘試過,手骨真係頂班
回復

中級會員

thanks for ching sharing
回復

高級會員

上星期有幸約到, 佢手骨非常好。但要提醒大家, 即使做BM佢唔鍾意俾人掂妺妹。
回復

高級會員

揼得好, 又價錢唔貴, 真係可以考慮下
回復

高級會員

先加分支持師兄,dup+bm 60分鐘 $500抵玩之選,最重要係ssp 地方就腳
回復

金牌會員

mini 我喺好多年前在觀塘試過, 當時叫做得好貴, 不過當時我好似記得係有全套..... 而家個個都好錫身
回復

1萬

論壇元老

陸加壹 發表於 2021-12-14 07:51
mini 我喺好多年前在觀塘試過, 當時叫做得好貴, 不過當時我好似記得係有全套..... 而家個個都好錫身 ...

依家好多都全套免問
其實都係選擇權系囡囡手上
可能合眼緣又可以。
回復

中級會員

多謝詳細報告
回復