新四台

查看: 7582|回復: 53

A0仔三顧漢威Suki 今次出埋2Q

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

名稱:Suki
地區:TST 漢威大廈
價錢時間:8魚90分鐘(超時20分鐘)
翻食指數:鐵膽/10

各位新四師兄好,又係小弟A0仔嘅包膠時間。呢排真係冇新野試,所以都係集中返喺漢威到。漢威四朵金花朵朵都各有特色,但係真正留住小弟嘅心係Suki,佢或者唔夠貝貝後生、唔夠雯雯咁好身材、把聲唔夠Coco有少女感,但係小弟真正care嘅係夾唔夾,僅此而已,唔夾嘅有福樂14樓芯芯咁靚都冇用。

今次都係請Suki著OL衫,上到去果然係同上次同一套,一開波我地就左摷右摷,互相伸手入去條褲到褻玩,十足好耐冇見嘅情侶咁,我地玩左好耐,小弟條巨龍都硬埋,Suki問出唔出1Q先,小弟就當然先出為敬。

過程都係肉帛相見,邊傾偈邊調情咁啦,冇人催精嘅情況下,呢1Q好放鬆,當Suki請出小弟儲左六日嘅子孫嘅時候仲不斷嘩嘩叫,話未見過有人出咁多,小弟心諗有冇咁誇。

出完第1Q就一齊...(你懂的)跟住就開始part1喇。成個過程都係果句,有講有笑,暢所欲言,裝修嘅鑽野聲冇影響到我地嘅心情。當講到新四嘅時候我地都覺得好可惜,往事只能回味吧。骨技方面力度啱啱好,有冤痛感之餘又唔痛,腰腳肩同手臂都照顧到。Suki發現小弟濕氣重,所以問試唔試蒸氣拔罐,小弟因為之前搵海倫試過普通拔罐覺得唔舒服所以拒絕左,Suki話蒸氣拔罐唔會唔舒服,不過都係鍾意人手揼骨嘅感覺多於工具。

揼緊隻手嘅時候,Suki有一下泰式拉手臂,搞到小弟叫左一聲,佢就即刻咬手指叫小弟唔好嗌,小弟好鍾意俾佢咬,所以特登再叫多幾下,點知佢一下咬哂隻手嚟懲罰,真係...爽。

好快就俾佢揼鬆左,跟住就推油喇,推油果陣因為係咁傾偈同埋已經鬆哂,已經冇在意點樣推,總之喺輕鬆同眼訓嘅情況下完成左呢part。

推完Suki就叫小弟轉身,開始按大髀筋,小弟最唔鍾意呢part,因為有啲痛,跟住佢又借啲意玩下掃下背囊同巨龍,搞到...又硬左。小弟本來唔想出2Q,因為已經好眼訓,不過Suki又撩起把火,咁就唯有出埋佢。

講真小弟出親2Q都係搵海倫,無論係海倫定Suki,第2Q都係好耐好攰嘅情況下先出到,Suki今次著哂OL衫,淨係露出香臍,花左一段時間小弟自己打出,又請出子孫嘅同時小弟個腦已經完全放空,擘大雙眼望天發呆。

Suki完全冇理會有冇超鐘,同小弟按頭,仲沖左杯祛濕茶俾小弟飲添,雖然談唔上好飲,但係出完2Q之後有啲野濕下個口係唔錯。按完頭就沖涼吹水俾錢咁啦,小弟見超左鐘諗住俾十魚,點知Suki找番兩魚,真係抵玩。

如果你地鍾意揼得玩得嘅大師傅,可以一試。相頭族胸奴鍾意後生果啲可skip。

恭喜Suki榮升鐵膽,相信嚟緊出親TST都淨係搵佢,不過當然都會試下新野啦,聽講漢威對面仲有三朵金花,連筆大都鍾意,睇下點先囉。今次包膠係咁先,多謝收睇,完!

後記:估唔到「蛋蛋」係禁用詞語,所以用左「背囊」代替

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 20威望 +215 金錢 +200 貢獻 +212 信賴 +195 收起 理由
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Might + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
2q1hr + 5 + 5
Libogen + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
vitz916 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
one4one + 5 + 5 + 5 + 5
五十過外 + 5 + 5 + 5 + 5
fishman888 + 5 + 5 + 5 + 5
quickptc + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hkman78 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
gnuelsamoht + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
dawning + 15 + 15 真實報告
Luckyfan + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
clong8 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
wawawa168 + 20 + 20 + 20 + 20 海倫之友
newboyho + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
phead_99 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
摸根freeman + 15 + 15 + 17 + 15 精彩內容
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 10 精彩內容

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

2萬

論壇元老

加晒今日可加嘅分畀你
寫的太精彩
我都有啲心郁再去搵Suki
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

hermann 發表於 2021-12-20 20:02
加晒今日可加嘅分畀你
寫的太精彩
我都有啲心郁再去搵Suki

多謝靴文兄支持 小弟已經刻意簡短左
所有未出過包膠嘅用戶
回復

2萬

論壇元老

篇文長短啱啱好, 坦白講, 年紀大, 睇長文睇到一半已眼花
回復

1萬

論壇元老

真係好精彩的報告,可惜重未有機會去拜會漢威四美人。
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

phead_99 發表於 2021-12-20 21:32
真係好精彩的報告,可惜重未有機會去拜會漢威四美人。

多謝師兄加分支持 點解仲未有機會 太忙?
所有未出過包膠嘅用戶
回復

1萬

論壇元老

下個想試既TARGET,  希望唔好又係廣告
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

newboyho 發表於 2021-12-20 22:39
下個想試既TARGET,  希望唔好又係廣告

講得呢句證明你冇睇過小弟嘅包膠
所有未出過包膠嘅用戶
回復

2萬

論壇元老

寬油仔 發表於 2021-12-20 23:09
講得呢句證明你冇睇過小弟嘅包膠

無錯,我都係跟你2Q之旅搵海倫試,每次都腳軟咁走。
人不犯我,我不犯人。咪阻住本座雅興同囡囡happy
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

wawawa168 發表於 2021-12-20 23:13
無錯,我都係跟你2Q之旅搵海倫試,每次都腳軟咁走。

海倫之友(踫拳)

評分

參與人數 1威望 +20 收起 理由
wawawa168 + 20 我很讚同

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
回復