新四台

查看: 11544|回復: 36

SSP 電約BoBo,估唔到有Nuru玩!

中級會員

名稱:BoBo專業按摩
地區:深水埗
地址: 長沙灣道
價錢:$800/90分鐘,Nuru
新4網址: 隔離台 電約
翻食指數: 鐵膽

兩星期前搵過bobo, 依家終於有時間介紹翻。喺以前new141論壇,其實我都已經介紹過bobo兩次, 一來佢個相頭唔差,二嚟佢都好揼得, 可以說係二班頭。點解今次又再介紹? 因為疫情之後, 發現佢多咗樣新玩意,就係Nuru。 既然佢有,今次梗係要一試!

Bobo之前喺永崇樓,而家搬咗去雙喜大廈。 雖然地方細咗,但單位非常乾淨,用一次性床單。 呢個都係我經常翻食嘅原因。

Part 1:
長話短說,今次沖完涼之後,我即刻同佢講話想做Nuru plan,Bobo鋪好床單之後 就幫我開始揼, 功夫有條理,亦有力度,唔會求求其其。 而且佢亦都幾好談, 起碼唔會悶。 有搵過bobo揼嘅師兄相信都知道 ,佢功夫一定唔差。

Part 2:
到咗精彩時刻, bobo同我講話開始做Nuru。 呢一刻我非常有期待,當佢準備完啫喱後, 初時以為佢會除淨條底褲,但竟然全身解甲! 點解我用"竟然", 因為我揼咗佢幾年, 都未見過佢解下身, 所以嗰一刻真係非常有驚喜!

之後,bobo將啫喱到去我背脊之後, 用佢嘅body喺我背部磨來磨去, 嗰一刻真係非常有接觸感, 佢亦用雙峰去磨我嘅股罅, 又坐喺我背脊上用妹妹係咁幫我推全身!

之後bobo叫我轉身, 繼續用佢嘅body同妹妹幫我推, 既然我轉咗身,咁我梗係唔客氣啦, 即刻用我雙手幫佢做下胸部運動。 最後bobo用佢妹妹幫我磨棍, 嗰一刻真係好想直入。 聽到佢有少少呻吟聲, 我仲問佢"有冇啲想要",估唔到佢答我"都有少少㗎"。 最後喺佢聲音導航之下,比佢磨下磨下,我就順利發射!

後記: 我都試過搵過其他女女做Nuru,但Bobo嚟講,我覺得佢真係做得好認真,唔會求求其其,又足鐘, 呢個絕對係我經常搵佢嘅原因。

評分

參與人數 21威望 +295 金錢 +295 貢獻 +295 信賴 +301 收起 理由
STGundam + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
nbadotcom + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
oldman + 5 + 5 + 5 + 4 精彩內容
141happyman + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
林友德 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
hara + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dick5833 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
shooter2012 + 5 + 5 + 5 + 10 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
Bitchmaster + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Bosco888 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
teachan007 + 10 + 10 + 10 + 10
zpp4567 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
小鋼砲 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
daddydelay + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 17 真實報告
Ahtim + 10 真實報告 精彩內容

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

用妹妹磨棍,咁即係素股?
回復

1萬

論壇元老

印象佢以前啲包膠好似偏保守連BM都無,宜家竟然有全高清Nuru ,認真大改變 ,師兄唔知呢位波波,有幾大波呢?
回復

1萬

論壇元老

師兄有冇問埋佢有冇全套?
回復

中級會員

daddydelay 發表於 2022-5-20 07:59
印象佢以前啲包膠好似偏保守連BM都無,宜家竟然有全高清Nuru ,認真大改變 ,師兄唔知呢位波波,有幾大波 ...

你講得啱呀,佢以前真係偏保守, 所以佢有Nuru玩, 我真係覺得好驚喜!
吸手波,够做。
回復

中級會員

小鋼砲 發表於 2022-5-20 08:56

放心,一定無。
回復

中級會員

小鋼砲 發表於 2022-5-20 08:56

放心,一定無。
如果之後佢有全套,我再出post介紹
回復

金牌會員

多謝師兄磨棍推介,有次比囡囡又係用妹妹磨棍,唔夠兩分鐘就ko左,小弟不才
回復

中級會員

多謝師兄磨棍推介!
回復

1萬

論壇元老

Cityboy 發表於 2022-5-20 10:00
多謝師兄磨棍推介,有次比囡囡又係用妹妹磨棍,唔夠兩分鐘就ko左,小弟不才 ...

唔出奇
因為仲爽過戴套做
回復