新四台

查看: 2956|回復: 17

銅鑼灣電約菲菲

金牌會員

早在福樂年代已經搵開菲菲,個陣仲食過C餐
之後佢搬過去尖沙咀加價貴到飛起,冇搵過,之後再去銅鑼灣,決定幫襯一次
一開門,個樣已經有啲老,以前記得仲keep到,但重點是揼骨,所以冇理照入
Part1 係出色,照顧到我需要,落位準確,我一向對佢骨技冇懷疑過
Part2開始,感覺比以前放咗啲,詳情唔講,但你一定不會失望,因為以前大餐都開過,冇加$Bm了,但都係個句,你加埋錢都一定不會失望
我感覺佢係一個幾中意錢既人,如果你比貼士佢會好高興,比正常數,佢會記住同埋唔太想你再幫襯
重臨新四,想各位師兄加加分比我去返元老,我已經mark咗一堆女去幫襯,遲下會出報告,報告必定如實反映,有隱藏項目同感覺好亦會同大家講,唔好會直接弾,希望各位加分

評分

參與人數 13威望 +222 金錢 +219 貢獻 +218 信賴 +218 收起 理由
nbadotcom + 14 + 13 + 11 + 12 真實報告
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25
bbiill + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
rbaggio + 20 + 20 + 20 + 20 我很讚同
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 我很讚同
馬糞人 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
dick5833 + 20 + 20 + 20 + 20
hamcake + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 真實報告
雨中粗野的採購 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
adddddddd + 8 + 6 + 7 + 6 真實報告
勁靚仔 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
daddydelay + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告

查看全部評分

回復

高級會員

19年jdfl 入過 感覺一般 相頭係差d
回復

高級會員

估唔到佢係福樂時有part 3
佢而家個plan已經唔平,好難再額外俾tips啦
同埋佢個波比較細,做nuru真係無咩feel
回復

高級會員

c兄, 隱藏項目都講?好似唔係咁好。
by the way, 加分支持下你
回復

高級會員

幫襯過兩次,冇再去。

佢揼得ok, 但話好頂班都唔算,同埋我印象佢黑黑地,有啲鄉音咁,上圍唔算豐滿,但都夠用,但好似好鬆軟咁,冇乜質感。

佢成日叫我寫報告,第一次寫完,隔一排去銅鑼灣又叫我再寫,有少少怕怕,所以就冇再去。
回復

金牌會員

加分支持下你. thanks for the report
回復

金牌會員

乜佢喺FL時有C餐咩?佢踩油背真係唔錯,不過搬走咗之後越嚟越貴,CP比較低
回復

1萬

論壇元老

加分支持
回復

高級會員

加分支持
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

係咪高高地嗰個菲菲? 曾經在尖沙咀spa做過嗰位?
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復