新四台

查看: 5276|回復: 34

回味中環電約Camila

中級會員

新4重開咁耐都係做CDR, 都係時候貢獻下, 見有師兄搵失聯嘅女女, 咁啱我又識佢又好耐冇見, 決定搵女女聚舊先.

名:Camila
地區:中環電約
時間:60
費用:800 DUP + NURU  新4網址 : http://new141.online/ch/girl.php?id=18272

相頭:8/10 我杯茶, 30路, 似OL+人妻FEEL  
身材:吸手B, 瘦底, 皮膚白滑, 身型均勻
環境:乾淨企理, 新裝修劏房, 廁所清潔
服務:8/10 斯文溫柔體貼, 女友FEEL, 配合度高

咁耐冇見, 入門第一時間來個體貼零距離抱抱, 好似女友等你好耐終於攬到你吾捨得放甘.
閒話幾句先自取其浴, 再上床預備比佢魚肉

Part 1 我吾係老師吾識比分, 自我感覺良好, 去過中醫館實習後係有進步嘅, 主耍用按, 手肘, 推, 不是重砲, 按完係鬆到嘅. 女女亦會問邊度較攰, 然後針對性按有關部位

Part 2: 推油部份輕柔, 深淺有道, 指尖游走全身尚算有觸電感, RPP亦富挑逗性, 系我沉醉間一雙美乳已輕撫我的臉,  女女在耳邊嘅輕輕呼吸聲刺激大腦情慾終輸神經,
           加上黏滿NURU液嘅乳尖不停挑逗我背上每個細胞, 更令人情不自禁甘叫吾好...吾好停.
           期間女女傳來急促喘息聲, 心諗我吾係咁勁連背脊都可令女興奮啩, 細問女女, 原來係佢少運動做起NURU時有啲氣喘啫, 我叫佢不如吾使NURU啦, 但佢堅持要完成工作, 吾可以吞卜.
           甘我只好配合繼續啦, 到轉身, 女女居高臨下禽住我, 眼神迷惑好誘人, 我亦不甘示弱出手全身大搜查, 又忍吾住要補補鈣, 啜到女女都真氣喘, 肉緊地拿出我嘅除身武器不斷揮舞,
           最後系雙方纏綿下棄械投降, 交出數億精兵

總結:亦舒話有些女女係要尼搞野的, 有些女女係要尼尋找心靈慰籍的, 我諗Camila就係嗰種系你灰灰地時想搵佢嘅心靈雞湯, 當然我火緊時亦會諗起佢

評分

參與人數 12威望 +171 金錢 +171 貢獻 +171 信賴 +179 收起 理由
tony66818 + 10 + 10 + 10 + 10
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 Noted
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
rbaggio + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 支持報告!
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Happywu3 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
我諗.我鐘意左你 + 10 + 10 + 10 + 18 支持師兄嘅處男報告
slogan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
2q1hr + 6 + 6 + 6 + 6
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

加分支持
質量不錯
回復

高級會員

佢係幾好,有耐性,反應又唔錯,如果有part3就正
回復

中級會員

出黎玩都係想人慰藉下
回復

2萬

論壇元老

中環收800, 卡米拉值得玩!
回復

中級會員

多謝師兄港島報告
回復

中級會員

Letitgo 發表於 2022-4-27 22:07
多謝師兄港島報告

可以的話pm
回復

高級會員

呢個我都想試.
回復