新四台

查看: 12935|回復: 276

老鏈咁遠出到中環揼個骨,感覺個人都高級左……

金牌會員

名稱:BoBo
地區:中環
地址:伊利近街
價錢:HK$1000 + 貼士
服務時間:60分鐘
新四網址:https://new141.online/ch/girl.php?id=18267
翻揼指數:8/10

我一直都係油尖旺/深水埗區搵食,都好有興趣去下其他地方試下新女。最近工作原因多左時間係港島區遊走,走得耐自然想搵下女人。前日留意到中環有個新樓上骨廣告,打個電話約啱時間噚日走左去試新女。

雖則話多左時間係港島區遊走。但其實小弟本身係大鄉里,中環唔多熟路結果蕩失路……好彩預早左時間出去無遲到。BoBo真人頭髮長長,三頭唔算標青不過順眼,但唔知係咪眼花覺得佢個樣鬼鬼地?身形偏瘦加細粒,都啱我食。入左房寒暄幾句,沖完個涼趴上床開個背先,細細粒幾好力。邊揼邊吹水,BoBo話自己之前幫師奶揼開正骨,但疫情期間生活艱難加上d師奶奄尖唔及d男人要求簡單,所以毅然轉行。明智既選擇……

講返手骨,BoBo按穴位都幾中真係鬆到,新年到而家好耐無玩個痠爽嘅感覺真係直衝上腦袋;推埋個油用前臂碌又用手肘鋤真係好落力,由背到腳都關照晒係幾用心。通淋巴就更爽啦因為塞塞地,落左D油係條頸度係咁捽,又痛又爽通完真係人都精神D條頸都無咁蹦緊。揼完骨入正題打飛機。

BoBo係我面前慢慢解甲,對奶跌出黎唔算太大都有D睇頭,幾個月無去玩過見到對奶真係好興奮,即刻玩下洗面奶舐下波皮食下提子過過癮先,粒提子仲要粉粉地保養得幾好。食完佢提子品嚐埋佢雙唇,初頭就碰碰車,後尾玩到慶烚烚大家熟絡左就大車,條脷幾軟幾好味,鍾意打車輪人士值得一試。車完比佢食埋我提子,一邊食一邊R我袋袋真係唔想佢停,幾個月無玩過真係人都敏感D。BoBo明明食緊提子點知越錫越落舐埋大脾內側,錫埋我袋袋仲同我吹埋,吹功幾好唔會齋含,會用條脷取悅男人,加分。吹到咁上下差唔多爆,氣氛咁好都係攬住佢邊車邊出火最後衝刺,下面落左d油係咁磨我個龜頭,上面脷疊脷認真和味,好快爆漿。爆完漿繼續攬攬錫錫多陣先一齊沖涼,好細心窿窿罅罅都洗乾淨仲用對波波同我搽沐浴露,真心唔想咁快完。最後沖完依依不捨著返衫比埋家用,走前再熊抱佢車多幾下先捨得走人。

有相睇,多謝支持:
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 54威望 +658 金錢 +652 貢獻 +641 信賴 +621 收起 理由
ckjin + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
傻魚 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
iamkfy114 + 10 + 10 + 7 + 7 精彩內容
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15
五十過外 + 5 + 5 + 5 + 5
nbadotcom + 14 + 13 + 14 + 14 真實報告
xXcharlesXx123 + 5 + 5 + 6 + 6 精彩內容
Genb + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
肥仔WINWIN + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Qwe01 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
zoo_zoo2323 + 15 + 15 + 15 + 15
andylau512 + 15 + 15 + 15 + 15
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ptrdomino + 5 + 5 + 5 + 5
ilovepsppsp9394 + 11 + 11 + 11 + 11
slogan + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
迷途小鹹蟲II + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告,可惜唔就腳
newbie90s + 5 + 5 + 5 + 5 遠征值得慰勞
mimimo + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
lanesra + 5 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

論壇元老

Support Ching

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 灌水回帖

查看全部評分

回復

金牌會員

support就加下分比小弟啦
回復

高級會員

精彩報告,香港唔就腳
回復

金牌會員

吹埋有驚喜 多謝分享
回復

註冊會員

有D遠 得閒去下
回復

中級會員

有得吹埋,可以一試喎
回復

1萬

論壇元老

一定要加分支持

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 啲分加在哪裡?

查看全部評分

回復

限制會員

多謝分享

評分

參與人數 1威望 -30 金錢 -30 貢獻 -30 信賴 -30 收起 理由
Pencil30 -30 -30 -30 -30 灌水回帖

查看全部評分

回復

高級會員

山長水遠點都要食好野
回復