新四台

查看: 7444|回復: 57

A0仔憶述光棍節翻食漢威貝貝

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

名稱:貝貝
地區:TST 漢威大廈
價錢時間:8魚90分鐘(唔計佢食野都超鐘)
翻食指數:7/10(發現其實唔係好夾)

嗨咁多位師兄,小弟喺呢個月真係好痛苦,每日盼望可以重新連返上新四,奈何等唔到呢一日,不過都好多謝筆大另起爐灶,預祝新四重上軌道,好似以前咁百花齊放。

小弟喺光棍節果日咁岩放假,果排仲有啲掛住貝貝,所以就翻食佢喇。

由於小弟迷上左OL誘惑,所以事先請貝貝著OL衫等小弟,上到去一望,個樣依然唔錯(越望越唔靚可惜),套OL衫冇咩印象,小弟覺得Suki著OL好似正啲。

之後小弟問有冇其他制服,佢就換左套空姐,啲鈕係裝飾嘅,小弟麻麻地呢款。小弟想貝貝再試多幾套,可惜貝貝笑住講左句「你同我洗衫咩」,所以就由佢喇。

果陣好似下晝三四點,貝貝話做到依家都未食野,所以佢就食野先,開電視俾小弟睇,仲請小弟食番薯乾,費事悶親小弟,可惜啲蕃薯乾雪到好Q硬,根本唔想食,不過無謂浪費人地心意,所以都硬食左幾條。

大家都食完野就一齊沖涼喇,今次冇咁多驚喜,畢竟B波冇乜觀賞性,志在有個裸女同你沖涼,有種令你嘴角向上揚嘅優越感咁囉。

沖完就開始p1喇,非常可惜都係要煲冬瓜,搞到小弟都開始懶得同佢講野,一開始都問佢識唔識廣東話,不過佢講兩講又變左煲冬瓜,成為翻食最大障礙。

P1都係果句,二班左右,冇Suki同雯雯咁好。到出火之前都唔太記得發生咩事,出火都係順利啦,佢再次白虎上陣,同小弟調下情,但總覺得唔太自然,同埋玩B波仔都冇乜好玩,一齊肉帛相見訓喺床到都好似唔太有mood咁,不過最後子孫都順利出閘。

小弟今次調低左翻食指數,因為煲冬瓜講得多聽得多係會疲勞的,而且同佢真係冇Suki咁夾、咁有mood,所以翻食唔可期,下次集中搵返Suki算,不過加一魚前後侍浴唔係度度有,鍾意嘅可以試下嘅。今次包膠係咁先,多謝收睇,完!

評分

參與人數 24威望 +186 金錢 +191 貢獻 +186 信賴 +186 收起 理由
Nolanfan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hamcake + 15 + 15 + 15 + 15
ilovepsppsp9394 + 5 + 5 + 5 + 5
鬍鬚仔 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
blues_hurts + 5 + 5 + 5 + 5
hermann + 5 + 5 + 5 + 5 復出加分
vitz916 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
gnuelsamoht + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
生鏽罐頭刀 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
MY60 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Luckyfan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
條野太郎 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
phead_99 + 1 + 1 + 1 + 1 真實報告
nakayamaken + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Wonderful + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
clong8 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
wawawa168 + 10 + 5 + 5 + 5 真實報告
Tomson仔 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Newstart + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
負分進 + 10 真實報告

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

金牌會員

感謝寬油仔師兄為新四發了第一篇好文章! 我都係咁話,1個月日日都想上番新四,好彩筆大開番新網,令我地上番黎一齊睇報告
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

限制會員 發表於 2021-12-9 22:29
感謝寬油仔師兄為新四發了第一篇好文章! 我都係咁話,1個月日日都想上番新四,好睇筆大開番新網,令我地上 ...

多謝師兄捧場 不過唔單止一齊睇包膠 仲要一齊寫包膠 咁樣先有得睇
所有未出過包膠嘅用戶
回復

6萬

高級元老

論壇元老

寬油仔 發表於 2021-12-9 22:33
多謝師兄捧場 不過唔單止一齊睇包膠 仲要一齊寫包膠 咁樣先有得睇

冇錯,大家齊齊分享
回復

中級會員

我未試SUKI同雯雯,聽師兄咁講,睇嚟要去試下先得
回復

2萬

論壇元老

謝謝用心寫報告
不過冇得加分

回復

高級會員

dawning 發表於 2021-12-10 06:14
謝謝用心寫報告
不過冇得加分

Sorry my Chinese typing is poor, so doing this in English, hope it's OK.

Thanks C-hing for the great first report, much appreciated. I only tried 雯雯 among the four in 漢威 and I think 雯雯 was very good. Will try Suki as recommended by A0 C-hing.
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

單車男 發表於 2021-12-10 03:06
我未試SUKI同雯雯,聽師兄咁講,睇嚟要去試下先得

漢威啲囡囡都值得一試 包冇DM
所有未出過包膠嘅用戶
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

dawning 發表於 2021-12-10 06:14
謝謝用心寫報告
不過冇得加分

唔知加分機制幾時會加入 定係本身就係冇得加分?
所有未出過包膠嘅用戶
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

gnuelsamoht 發表於 2021-12-10 08:53
Sorry my Chinese typing is poor, so doing this in English, hope it's OK.

Thanks C-hing for the gre ...

It's fine to type in english bro. 雯雯 is very good at P1 but I only tried her once because Suki impressed me by her service and little gimmicks. Suki's P1 is almost as good as 雯雯 and she's very fun and interactive, imo she's the best among four.
所有未出過包膠嘅用戶
回復